Quote (Sobcz @ 2 Aug 2010 08:33)
asi si konzument mainstreamu teda

každej s kym sem mluvil by dal max 85%, spíš míň... Viděl sem teda minimálně 10 lepších filmů než todle a 95% by měla mít jen ultrašpice.
Mně je ale úplně jedno, jestli je film tzv. mainstreamovej nebo nezávislej, buď se mi líbí, nebo ne. Na csfd celkem pravidelně přispěvuju včetně komentářů, myslím si, že mám relativně solidní filmovej přehled a přiznávám, že nemám moc rád škatulkování na mainstream, nezávislé filmy atd. Obvykle je to dost póza slečen, které si hrají na intelektuálky a jsou důležité jak hovno v polici.
Neříkám, že neznám lepší filmy, třeba k Tarantinovi bejvám poměrně nekritickej, jeho styl černýho humoru mi sedí, s výjimkou Kill Billa II a Auta zabiják považuju jeho filmy za lepší než Inception, dá-li se to vůbec srovnávat. Proto těch 5 subjektivních procent, které chybí k absolutoriu. Filmům s rokem vzniku 2010 jsem zatím na csfd udělil pouze dvakrát plný počet hvězdiček - Inception a KickAss - další případ jak ty říkáš mainstreamovky, ale pro mě maximální prdel a parádní filmový zážitek...
Ještě přidám subjektivní TOP filmy z roku 2009:
Film roku: Inglourious Basterds - Hanebný pancharti
nej sci-fi: Moon - Měsíc aneb Sam Rockwell rocks
nej komedie: Hangover - Pařba ve Vegas
nej animák: Up! - Vzhůru do oblak, i když Coraline mu hodně šlape na paty
nej dokument: Home
a pro mě překvapení roku: Louis-Michel
Quote (IllusiOniX @ 2 Aug 2010 12:47)
mel jsi se divat na americkou krasu celkem gut film ale oskara bych mu nedal
Americká krása je super film a ty oskary,co dostal, si maximálně zaslouží, i když ten rok byl na vynikající filmy celkem bohatý - Matrix bratrů Wachovských, Fincherův Fight club, Jarmuschův Ghost dog, Shyamalanův Sixth sense, Darabantova Green mile, Formanův Man on the moon nebo Burtonova Sleepy hollow.
Quote (Sobcz @ 3 Aug 2010 08:25)
truman show je super! Zrovna jeden z těch filmů, který podle mě převyšujou Inception

Truman show je skvělej film, Carrey v něm konečně ukázal, že je herec, nejen komediant s gumovým ksichtem. Ale srovnávat s Inception si to nedovolím, oběma filmům jsem dal pět hvězdiček, čili oba jsou pro mě skvělý filmový zážitek.
Quote (yosimitshu @ 2 Aug 2010 22:39)
the man from earth
výborná konverzačka, můžu jedině doporučit - mohlo by se líbit i tobě, Sobe