Quote (Sobcz @ 29 Jul 2010 09:50)
No koukni se na to a schválně se tě pak zeptám na pár otázek. Navíc nepotřebuju zapojit mozek na to, aby mi přišlo divný, že sou "filmově nesmrtelný" ... Dark Knight se mi teda líbil víc. Je pravda, že sem od tohodle čekal hodně, ale prostředí tě strašně determinuje a když každej na fb píše jak to bylo krutobrutal a na csfd to má 95% tak se člověk tomudle neubrání. Ne ale vopravdu sem se soustředil, přemejšlel nad všim a něco mi prostě nedávalo smysl ať sem se snažil, jak sem chtěl.
Jsou zajímavější filmy i originálnější, navíc moc originální to nebylo spíš měli dobrej rozpočet takže výsledný produkt vypadá dost efektně v kině a dobrou reklamu. Navíc pointa filmu naočkovat někomu myšlenku mě přijde nelogická na rozdíl od původního záměru získat informace. A je fakt že některý pasáže mi nesedí ale nepřijde mi to zmatečný, od toho sou jiný filmy. No a pokud to mám brát jako detektivku tak by si to zasloužilo lepší konec. Tohle bylo až moc čekaný. 6/10 za mě.
Navíc stojí za zmínku jak vás děsně determinuje a ovlivňuje okolí. Pokud víte že ten film má dobrej ohlas nebo že je to klasika hned to vidíte v lepších barvách.