d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Vtipy (jokes) > Vtipy (jokes) -> Vtipy, obrazky, videa..
Prev1310311312313314Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,192.00
Mar 21 2011 05:40pm
trocha černého humoru:

Member
Gold: 2,192.00
May 24 2011 05:06pm
Member
Gold: 6.66
Jul 25 2011 01:27pm
Hnusná ženská na lodi chce šukat,ale ji strašně smrdí piča.Tak jde jeden námořník ona roztáhne nohy a namořník se smradem poblije,druhý se taky poblije jak se to opakuje tak jde asi 20tý námořník starý gurmán a říka: "ja to strčím všude,mě je to jedno" tak mrdají mrdají a ženská si usere a říká "ohh promin!" a námořník: "nevadí!trochu čerstvýho vzduchu"
Member
Aug 10 2011 03:57pm
"Hello Norway?"
"Yeah"
"This is Britain"
"Yeah"
"We need to borrow someone"..
Member
Gold: 13.37
Aug 18 2011 11:17am
Quote (Log_in @ Oct 4 2010 08:43pm)
patrik21:39
to nebudu ja
Iluze21:39
to nechcu
patrik21:39
bude to kamosovo mladsiho brachy kamos
Iluze21:40
kamosovo mladsiho kamos brachy?
patrik21:40
ne, mam kamose
patrik21:41
ten ma mladsiho brachu
Iluze21:41
proc?
tak toho mladsiho brachy kamos to je
Iluze21:41
takze kamosovo mladsiho kamos brachy komosovo?
lol

tady jde vidět jaky je ilusionx debil ne jenon na JSP ale i na icq..
Member
Sep 28 2011 03:59pm
Ženská má strašnú chuť na sex, ide na diskotéku a zbalí tam chlapa. Veľa drinkov, vzájomné sympatie, bla bla a o chvíľu odchádzajú k nemu. Keď už sú u neho doma, ženská beží na chvíľu do kúpeľne. Zarazená zistí, že dostala periódu, tak váha, ale stále má strašnú chuť na sex, tak sa to snaží ignorovať, vlezie k nemu do postele a milujú sa celú noc. Ráno sa chlap prebudí a pozerá: ženská nikde a celá posteľ od krvi! Tak rozmýšľa, čo sa dialo predchádzajúcu noc, napadne mu to najhoršie. Tak ide pozrieť nože - všetky čisté, ide pozrieť pištoľ - tá je tiež na svojom mieste. Po chvíli sa pozrie na svoju tvár do zrkadla a skričí: - dooo pičííí, ja som ju zožral!!!
Member
Oct 4 2011 02:19pm
Putin, Obama a Merklová stoja na brehu Atlantického oceánu a pozerájú do diaľky. V tom prehovorí Putin.... máme ponorky, ktoré môžu byť pod vodou aj pol roka bez potreby vynoriť sa a načerpať palivo... Obama na to. Je tam toho... my máme ponorky, čo vydržia pod hladinou dva roky bez potreby vynoriť sa a načerpať energiu... Merkolová iba ticho pozerá, keď tu odrazu sa roztvorí hladina, vynorí sa ponorka, otvorí sa príklop a z neho sa vysunie postava chlapa v čiernom kabáte a s brigadírkou na hlave, pozdraví - Hail Hitler - dá sa tu ešte niekde kúpiť nafta?
Member
Oct 4 2011 02:42pm
Šestnáctileté děvče se vrátí domů a smutně oznámí rodičům, že je těhotná.
Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že
ho zabije. Dcera na to, že je to slušný muž a postaví se k tomu zodpovědně.
Vtom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí distingovaný mladý muž.
Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim do očí a říká:
Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít.
"Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci.

Nechci nechat ani jí, ani dítě v nouzi a proto navrhuji následující:

Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a bude spravovat
5 poboček prodeje vozidel Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče,
dostane na účet milion Euro a převezme 5 salonů krásy. Kdyby ale
nešťastnou náhodou dítě potratila....."

Otec ho přeruší, položí mu ruku na ramena říká: "Tak jí ošukáš znova,
žádný problém...
Member
Oct 4 2011 02:53pm
Ptá se chlapec svého otce: „Tatínku, co je to politika?" Otec chvilku přemýšlí, poté odpovídá: „No, to máš jako u nás doma. Já jsem kapitalismus. Vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka, to je vláda. Ta si peníze vezme a rozdělí je podle svého uvážení. Naše služebná -to je dělnická třída. Pracuje a my jí za to platíme. Dědeček, to jsou odbory. Dohlíží na to, aby dělnická třída nebyla vykořisťována. Ty sám jsi lid, pro tebe to my všichni děláme. A tvůj malý bratříček, to je naše společná budoucnost. Už tomu rozumíš?" Chlapec se zamyslí a odpoví: „Nechám si to přes noc projít hlavou." V noci se chlapec vzbudí smradem, protože jeho malý bratříček se pokakal. Dojde do pokoje rodičů, ovšem tam je jenom maminka a nejde probudit. Kluk dojde k pokoji služky, kde najde onu služku a jeho tatínka, jak si spolu užívají. Dědeček se na ně dívá oknem. Nikdo si malého chlapce nevšímá. Kluk je smutný a jde si zase lehnout. Ráno se ho otec zeptal: „Tak co, už to chápeš?" Chlapec smutně odpoví: „Ano, ale není to tak, jak jsi mi to říkal." Otec se podiví: „A jak to teda je?" Chlapec: "Kapitalismus využívá dělnickou třídu, odbory tomu nečinně přihlížejí a naše vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost je ve sra**ách."
Member
Gold: 0.01
Oct 5 2011 07:38am
Quote (Jameess @ Oct 4 2011 09:53pm)
Ptá se chlapec svého otce: „Tatínku, co je to politika?" Otec chvilku přemýšlí, poté odpovídá: „No, to máš jako u nás doma. Já jsem kapitalismus. Vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka, to je vláda. Ta si peníze vezme a rozdělí je podle svého uvážení. Naše služebná -to je dělnická třída. Pracuje a my jí za to platíme. Dědeček, to jsou odbory. Dohlíží na to, aby dělnická třída nebyla vykořisťována. Ty sám jsi lid, pro tebe to my všichni děláme. A tvůj malý bratříček, to je naše společná budoucnost. Už tomu rozumíš?" Chlapec se zamyslí a odpoví: „Nechám si to přes noc projít hlavou." V noci se chlapec vzbudí smradem, protože jeho malý bratříček se pokakal. Dojde do pokoje rodičů, ovšem tam je jenom maminka a nejde probudit. Kluk dojde k pokoji služky, kde najde onu služku a jeho tatínka, jak si spolu užívají. Dědeček se na ně dívá oknem. Nikdo si malého chlapce nevšímá. Kluk je smutný a jde si zase lehnout. Ráno se ho otec zeptal: „Tak co, už to chápeš?" Chlapec smutně odpoví: „Ano, ale není to tak, jak jsi mi to říkal." Otec se podiví: „A jak to teda je?" Chlapec: "Kapitalismus využívá dělnickou třídu, odbory tomu nečinně přihlížejí a naše vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost je ve sra**ách."

:D Ten jsem už slyšela, ale je dobrej. Jak se tak dívám.... To už tady z těch starých hráčů zůstalo aktivních tak málo?
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1310311312313314Next
Add Reply New Topic New Poll