@Basket: super sport, nr.1 v mým životì, v dorostu jsem hrával dorosteneckou ligu, teï už hraju jenom s kámošema pražskou pralesní soutìž.
@Nba - to není stejný høištì, to je úplnì jiná liga, to je dokonce úplnì jinej sport. (kdo první pozná, z jakýho filmu je ten citát, dostane donate 5fg

) Teï vážnì, na to se kouká úplnì jinak než na upachtìné souboje evropského basketbalu. Prostì show time! Nej hráè pro mì asi už navždy bude Mike Jordan, hlavnì z dob, kdy hrál v Chicagu (s Pippenem, Cartwrightem, Armstrongem, Hodgesem, pozdìji s Rodmanem, prostì zaèátek 90. let), dnesky se mi líbí tøeba hra Dwaynea Wadea.
@Snooker(nìco i pro soba) - imho Ronnie O'Sullivan > All (jo a je to Ebdon, ne Abdon

)
@hokej - platí pro nìj to samý co pro basket - NHL > naše liga, aby ne, když NHL vykrade evropský soutìže o nejlepší hráèe.

Teï jsem byl vyloženì znechucenej èeskou ligou a bojema o play-off. Stejnì jako èeskej fotbal, i hokej smrdí korupcí na kilometry daleko. To jak Sparta pustila zápas Tøinci, to mì fakt nasralo. O Varech, který prodaj konec každý sezóny (vèetnì tý letošní), radši ani nemluvim.
This post was edited by dessa5 on Mar 2 2007 06:14pm