Quote (thebiss @ Mon, 27 Nov 2006, 19:25)
Nechce se mi cist, co vsechno tady kdo napsal a co doporucil, ale ve strucnosti:
- neexistuje nejlepsi banka, jsou pouze lepsi a horsi, ty lepsi (uvedu napr CS,KB) pak maji rozdilne vyhody a pro kazdeho muze byt vyhodnejsi jina (vedeni uctu, rocni poplatky, vyber z bankomatu, prevody do zahranici, vybery a placeni v zahranici, elektronicka ochrana, internetbanking, nakupovani pres internet, paypal, vyse uveru a spolaceni uveru, zhodnoceni aj...)
Mohl bych pokracovat dal a dal, ale univerzalni banka, ktera by byla nejlepsi pro kazdeho neni. Kdo mi rekne ze jo, tak ja najdu nejmene 5lidi v me blizkosti, pro ktere by byla lepsi druha banka.
Je to jako kdyz si chce nekdo vedet, ktera pojistovna je nejlepsi na zakonne pojisteni nebo havarijni pojisteni vozidla. Jedna pojistovna dava slevy za stari vozidla, region, rocni platbu apod a druha pojistovna dava slevy zase za vek ridice, zpusob zabezpeceni... dalsi zase dava bonusy a zivelni pojisteni zdarma pod. Pokracovat jde donekonecna, ale v zaveru se da vyvodit jedine, ze clovek si musi umet dobre vybrat nebo se poradit s nekym kdo tomu rozumi. Nemyslim tim zrovna tu pani co je za prepazkou, ktera vam samozrejme doporuci svoji banku nebo agent ktery pracuje... alaluja. Nemam tolik casu a kdovi jestli nekdo takove blaboly co tady pise nejaky tebi cte, tak musim jit, bai.
WORD! ctu to a kdyz si tak clovek prohlidne tuhle diskuzi tak jenom vidi ze to co rikas je pravda