d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŒeské a Slovenské > >> The Lost = Ztraceni >> > vaše dojmy, otázky, diskuze, hypotézy...
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,116.00
Nov 9 2006 08:36am
Quote (NestorQuinn @ Thu, 9 Nov 2006, 16:25)
Quote (Pan.F @ Thu, Nov 9 2006, 12:14pm)
btw ta RD edice rulez, tu bych taky chtìl, ja mam na kompu jen 5 øád a to je�tì natoèený z telky tak�e kvalita dìsná

naaahodou, me osobne se vic libi ten TV rip nez ta digitalizovana verze... Ta digitalni verze je takova moc sterilni... smile.gif

ROFL laugh.gif ROFL laugh.gif ROFL quinny tak ted jsi me fakt dostal do kolen... ne dobry nic ve zlem, zalezi jaky TV rip zrovna mas... ale videl jsem TV ripy kde bylo rozliseni 100*60 nebo tak nejak a to byl opravdu hnus
Member
Gold: 26.00
Nov 9 2006 04:57pm
reap, sobik @ ostatni

rd ma kamos, ne ja bohuzel ... a asi bych tezko premluvil aby to ripnul, kazdopadne na tom pracuju a pripadne se klidne podelim (rozhodne ale ne za fg biggrin.gif )

ten obrazek byl jen pro inspiraci

p.s. tenhle ot me stve ale nechce se mi psat pm, nekdy si dam -1 ^ ^
Member
Gold: 402,367.00
Feb 3 2007 06:37am
Minulej víkend jsem to dokoukal do 3tí série 6tej díl, jak jste na tom vy? smile.gif Už se tìšim na release dalších dílù.
Member
Gold: 0.00
Feb 3 2007 07:11am
Quote (Herugurth @ Sat, 3 Feb 2007, 13:37)
Minulej víkend jsem to dokoukal do 3tí série 6tej díl, jak jste na tom vy? smile.gif Už se tìšim na release dalších dílù.

ja sa ani netesim co som bol do toho zmagoreny chvilu.... zbytocne natahovacky, straca akcnost...

prison break >>> all
Member
Gold: 57.00
Feb 3 2007 08:02am
Prison Break dnes idem kukat druhu seriu,vcelku sa tesim,ale zevraj uz je nudnejsia....
Lost dopozerane uz davno po s3x6,imho da sa,ale uz by to chcelo akciu daku a nove diely wink.gif ...
Jo,a mam originalne diely,ale v tom co som mal boli aj dake s dabingom z dakeho AXN kanalu,po cesky,a tie hlasy...Blueee..
Member
Feb 3 2007 08:25am
Quote (doobik @ Sat, 3 Feb 2007, 15:02)
Prison Break dnes idem kukat druhu seriu,vcelku sa tesim,ale zevraj uz je nudnejsia....
Lost dopozerane uz davno po s3x6,imho da sa,ale uz by to chcelo akciu daku a nove diely wink.gif ...
Jo,a mam originalne diely,ale v tom co som mal boli aj dake s dabingom z dakeho AXN kanalu,po cesky,a tie hlasy...Blueee..

praveze v druhej serii to velmi graduje...tesil som sa kazdy tyzden smile.gif
Member
Gold: 13.37
Feb 3 2007 09:37am
Power Rangers > Lost all day smile.gif

ale ne, mám na kompu dvì série lost + prvních 6 z tøetí øady... v pùlce druhé mì to pøestalo bavit, bylo to poøád to samé..
prison break mám taky, zdálo se mi to lepší, možná je to tím prostøedím
Member
Warn: 10%
Feb 7 2007 04:39pm
Mno tak dneska jsem dokukal na 2. serii Ztracenych a musim rict ze vazne gosu wink.gif lepsi serial jsem teda zatim nevidel a pochybuju ze ete nekdy uvidim smile.gif uz stahuju par prvnich dilu z 3. serie a jsem nateseny jak male decko o vanocich smile.gif

A k Prison breaku ten mam slibeny od kamose vymennou za Ztracene a jsem zvedav jake to bude.. smile.gif

This post was edited by fifky-OVA on Feb 7 2007 04:39pm
Member
Feb 8 2007 01:53am
@otko: Musim rct, ze jsem zatim videl jak Lost, tak Prison Break, tak Eureku, tak Heroes, BSG, My name is EArl atd atd atd..

Lost je natahovanej, ale porad me neco nuti stale se divat na dalsi dily..
Prison Break me nekde na zacatku druhy serie zacal totalne nudit, prvni serie gut, druha mizerna...
Eureka je jen jedna serie a zatim sranda
Heroes prvnich 12 dilu vypada zajimave, snad to ale nebude X radova roztahana srajda
BSG me prestala bavit nekde ke konci druhy serie
My name is Earl me bavit neprstal smile.gif

tot muj subjektivni nazor na par serialu... Sezerte me..
Member
Feb 8 2007 04:16am
Quote (NestorQuinn @ Thu, 8 Feb 2007, 08:53)
@otko: Musim rct, ze jsem zatim videl jak Lost, tak Prison Break, tak Eureku, tak Heroes, BSG, My name is EArl atd atd atd..

Lost je natahovanej, ale porad me neco nuti stale se divat na dalsi dily..
Prison Break me nekde na zacatku druhy serie zacal totalne nudit, prvni serie gut, druha mizerna...
Eureka je jen jedna serie a zatim sranda
Heroes prvnich 12 dilu vypada zajimave, snad to ale nebude X radova roztahana srajda
BSG me prestala bavit nekde ke konci druhy serie
My name is Earl me bavit neprstal smile.gif

tot muj subjektivni nazor na par serialu... Sezerte me..

inac dnes bol novy diel Lost...som zvedavy ako to pokracuje ale zeby ma to dako rajcovalo ako cez druhu sezonu sa uz neda povedat smile.gif uz je to moc okukane ak to neurychlia tak to bude bieda

pb: mno ono to prve dva,tri diely v druhej sezone dost stagnovalo aj ja si pamatam ze som sa nudil....ale ono sa to rozbehlo a dost zaujimavo...fakt odporucam tongue.gif

eureku som videl tiez...bolo tam par svetlych momentov ale len taky priemer v serialoch

heroes kukavam tez vyvija as to zaujimavo tiez sa tesim na kazdy novy diel smile.gif

bsg: no nemal som prilezitost to kukat bo vela stahovania pre mna biggrin.gif

my name is earl: to iste co bsg tongue.gif

momentalne stahujem este sga+sg1 to tiez sa jemne zlepsuje a dbz ked mam cas biggrin.gif vcera bolo finale 3 sezony sga a uz sa tesim domov ako si ho kuknem smile.gif

This post was edited by otko on Feb 8 2007 04:18am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll