Ked uz si tu davame plus jednotky a vyjasnujeme nazory, tak sa o5 ohlasim ja:
Ekonomika - dotovanie Slovenska a podobne veci - ked narves do 2/3 krajiny priemysel a zvysok nechas polnohospodarsky plus nejaka hruba priemyselna vyroba co celkom slusne zrusi zivotne prostredie peknych par kilakov naokolo, a da ti malu pridanu hodnotu a finalne spracovnie a predaj sa az na vynimky deje inde, je jasne ze to musis zadotovat, to iste robi predsa aj teraz EU. Smutnejsie je len zrusenie vyroby vojenskej techniky v Dubnici a sirokom okoli jednym humanitnym prezidentom, co znamenalo stratu tucnych miliard, tisicov pracovnych miest a pozicie na trhu. Este smutnejsie je ze CR za par rokov tuto poziciu s usmevom na perach zaujalo a uz to nikomu nevadilo a nevadi. Dakujeme p. H., tak ako Madari ani my nezabudame, a ani polovica Oravy, ktora sa musela z regionu vystahovat, lebo inak by skapali od hladu.
Okradanie - mna okradli real a nie v nejakej trapnej hre kde tie veci nic neznamenaju, v Brne, a boli to Cesi/Moravaci (a bieli, co je samozrejme uplne jedno), a to neznamena ze teraz budem na zvysnych 10 mio. nadavat, ze su to zlodeji. To je dost primitivne a chalani asi potrebovali prachy na chleba vodu byvanie studium piko cokolvek... tak nech skapu oni.
Hokej - nejak to v tej juniorke upadlo, nie? Sa nemlatite kazdy zapas? Za nasich mladych casov to bolo (skoro) pravidlo, aj ked ja som si nic moc nezahral, ale bitky byvali vzdy, proste jeden ma vzdy navrch a ti druhi sa aspon chcu pobit.
Ja by som zatia len tolko, a mily nas sapier, pokial niekedy budem pk na hc, k comu som doteraz dovod nemal, ver tomu ze len kvoli tebe, sranda sem sranda tam, ale ked ti tak vadime tak nehraj so ziadnymi Slovakmi, necestuj za lacnejsimi nakupmi a dovolenkami na Slovensko, a bude na svete zase mier a pohoda.
Navzdy Vas
M0f0
PS: ked aj niekedy D3 bude, tak urite len platene ako WoW, biznis je biznis a s tym nic neurobime