d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Info :d
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 36,963.00
Sep 19 2009 07:47am
Quote (Wourly @ Sat, 19 Sep 2009, 15:36)
Hm...Tak to mi teda vysvětli -_-

Dobře řeknu to takhle, byť zdůrazňuju že se nedá říct, že bych pankáče vyloženě nesnášel.

Pankáči jsou lidi, kteří sice sami o sobě říkaj, že jim nezáleží na tom jak vypadají, ale to je kec, záleží. Akorát že normálnímu zdravýmu člověku záleží na tom, aby vypadal nějak k světu, tak pankáč se úmyslně snaží vypadat co nejhůř...

A teď to o čem mluvím, je logický, že pokud chce dát světu najevo, co je za člověka a sem tam zaujmout nejakou pan-kérku, tak že se prostě snaží oblíkat jako největší homeless, ale to přeci kurva neznamená, že si musím myslet, že je to rozumý...

A přesně o tomhle mluvím tady, jistě že budou ukazovat to co zaujme nějakýho úchyláka kterej se doma potřebuje koupat v hektolitrech pixelový krve, aby se nezbláznil (a že jich tedy zřejmě není málo), ale to neznamená, že si myslím, že je to rozumný... kapišto už? FFS kolik ti je?

This post was edited by DJVibrejtr on Sep 19 2009 07:48am
Member
Gold: 646.00
Sep 19 2009 08:01am
Mě nevadí, že je málo charů. Lepší než desítky povolání, který jsou vlastně jedno povolání, ale jinak se jmenuje. Málo charů, každý odlišný, to je to co se mi na Diablu líbí.
Member
Gold: 2,227.00
Sep 19 2009 08:07am
Quote (DJVibrejtr @ Sat, Sep 19 2009, 02:47pm)
Dobře řeknu to takhle, byť zdůrazňuju že se nedá říct, že bych pankáče vyloženě nesnášel.

Pankáči jsou lidi, kteří sice sami o sobě říkaj, že jim nezáleží na tom jak vypadají, ale to je kec, záleží. Akorát že normálnímu zdravýmu člověku záleží na tom, aby vypadal nějak k světu, tak pankáč se úmyslně snaží vypadat co nejhůř...

A teď to o čem mluvím, je logický, že pokud chce dát světu najevo, co je za člověka a sem tam zaujmout nejakou pan-kérku, tak že se prostě snaží oblíkat jako největší homeless, ale to přeci kurva neznamená, že si musím myslet, že je to rozumý...

A přesně o tomhle mluvím tady, jistě že budou ukazovat to co zaujme nějakýho úchyláka kterej se doma potřebuje koupat v hektolitrech pixelový krve, aby se nezbláznil (a že jich tedy zřejmě není málo), ale to neznamená, že si myslím, že je to rozumný... kapišto už? FFS kolik ti je?

ty budeš nějaký problémový .... nemáš nějakou spam chorobu ?? <_<
Member
Sep 19 2009 08:11am
Quote (Esantin @ Sat, 19 Sep 2009, 16:01)
Mě nevadí, že je málo charů. Lepší než desítky povolání, který jsou vlastně jedno povolání, ale jinak se jmenuje. Málo charů, každý odlišný, to je to co se mi na Diablu líbí.

No já myslím že tak nějak to bude :) Akorát prostě budou nový chary tak, že Monk je napůl Assa a napůl Pala... Víc asi vymyslet nejde :P OFC teda budou nový animace, a taky "nový skilly" jako já nevím třeba fire bolt nova místo Novy, ale víc asi změnit nejde...

Teď mi došlo, že D3 Witch Doctor je s tím svým swarm skillem asi inspirovaná Witch Doctor z DotA :)
Member
Gold: 2,227.00
Sep 19 2009 08:16am
Quote (DJVibrejtr @ Sat, Sep 19 2009, 03:11pm)
No já myslím že tak nějak to bude :) Akorát prostě budou nový chary tak, že Monk je napůl Assa a napůl Pala... Víc asi vymyslet nejde :P OFC teda budou nový animace, a taky "nový skilly" jako já nevím třeba fire bolt nova místo Novy, ale víc asi změnit nejde...

Teď mi došlo, že D3 Witch Doctor je s tím svým swarm skillem asi inspirovaná Witch Doctor z DotA :)

takže tam nebudou pokemoni ?? :-( A ni digimoni ?
Member
Gold: 10.11
Sep 19 2009 08:16am
Quote (DJVibrejtr @ Sat, Sep 19 2009, 01:47pm)
Dobře řeknu to takhle, byť zdůrazňuju, že se nedá říct, že bych pankáče vyloženě nesnášel.

A přesně o tomhle mluvím tady, jistě že budou ukazovat to, co zaujme nějakýho úchyláka kterej se doma potřebuje koupat v hektolitrech pixelový krve, aby se nezbláznil (a že jich tedy zřejmě není málo), ale to neznamená, že si myslím, že je to rozumný... kapišto už? FFS kolik ti je?

Hm...Máš jinej názor no a co jako ? :D
Je mi 14...

...navíc je debilní to takhle pomluvat, když vidíš jednu část, maj pouze dobrý efekty...

Quote (DJVibrejtr @ Sat, Sep 19 2009, 11:12am)
Tak tohle je neuvěřitelná píčovina, to jsem teda ještě neviděl... Kde jsou ty časy, kdy se hry vytvářeli kvůli kvalitní zábavě a ne samoúčelnýmu zobrazování krve?

Jestli to bude pokračovat tímhle stylem, tak ani nebudu přemýšlet o tom, že bych si D3 koupil/zahrál

Quote (DJVibrejtr @ Sat, Sep 19 2009, 01:23pm)
Tak bezesporu to baví většinu, ostatně ten ohlas v tom videu mluví za vše...

Mně krev vůbec nevadí, nejsem nějakej puritán abych hrál hry s vyplou krví, ale když na zaujetí publika ukazujou místo zajímavejch skillů a zajímavejch možností hry to, jak jde zabíjet zvířata tak, že krev div že neteče z monitoru, to považuju za přímo kolosální píčovinu... nemám slov :(

Takže k čemu se teda vytváří ?
Možná ty si myslíš, že to kvalitní není, ale i tak si to protiřečí >:O

Quote (DJVibrejtr @ Sat, Sep 19 2009, 02:11pm)

Nebo spíše Crypt Lordem z War 3 :/

Quote (Kebs @ Sat, Sep 19 2009, 02:07pm)
ty budeš nějaký problémový .... nemáš nějakou spam chorobu ?? <_<

Nech ho být, s jeho inteligencí ti zlomí vaz silou vůle!
Member
Gold: 0.00
Sep 19 2009 08:22am
Quote (hero_cz @ Sat, Sep 19 2009, 09:52am)
to jsi prehnal ty curaku nadavat do me lasky nebudes by sis zaslouzil pekny vyprask

Od tebe? :D Raci di opichat svou mycku na curaky, nebo jak ji rikas..
Member
Sep 19 2009 08:35am
Quote (Wourly @ Sat, 19 Sep 2009, 16:16)
Takže k čemu se teda vytváří ?
Možná ty si myslíš, že to kvalitní není, ale i tak si to protiřečí >:O

Nebo spíše Crypt Lordem z War 3 :/

Ne to právě ne, neprotiřečí se to... Podle tý tvojí logiky když prostě je dneska kvalitní oblečení něco co člověku vydží, je to čistý, pohodlný atd. tak vážně si myslíš že pokud najednou bude na světě 50+% pankáčů tak že kvalitní oblečení najednou budou rozhrhaný, špinavý smradlavý hadry ze secondhandu?

To si asi nemyslíš že? Kvalita je prostě kvalita, nezávisle na poptávce... To o čem ty mluvíš, to je móda, čili něco trochu jinýho...

Jinak jeden ze skillů Witch Doctor v DotA je právě takovej, že něco vyvoláš a ono to pak přeskakuje z jednoho nepřítele na druhýho... Ten Crypt Lord má ten svůj skill trochu jinej, tam vyvoláš spoustu nečeho, co ti pak náhodně útočí na cokoliv kolem sebe, aniž by to bylo nějak řekněme sehraný. Dark Prophet z DotA (či jak se jmenuje) má skill inspirovanej tímhle, vlastně je prakticky stejnej.

A ten skill v D3 je taky jako u tý Witch Doctor z DotA, cíleně to na něco sešleš, a ono ti to pak přeskakuje mezi nepřáteli :) Takže tak ;)
Member
Gold: 10.11
Sep 19 2009 10:40am
Quote (DJVibrejtr @ Sat, Sep 19 2009, 02:35pm)
Ne to právě ne, neprotiřečí se to... Podle tý tvojí logiky když prostě je dneska kvalitní oblečení něco co člověku vydží, je to čistý, pohodlný atd. tak vážně si myslíš že pokud najednou bude na světě 50+% pankáčů tak že kvalitní oblečení najednou budou rozhrhaný, špinavý smradlavý hadry ze secondhandu?

To si asi nemyslíš že? Kvalita je prostě kvalita, nezávisle na poptávce... To o čem ty mluvíš, to je móda, čili něco trochu jinýho...

Jinak jeden ze skillů Witch Doctor v DotA je právě takovej, že něco vyvoláš a ono to pak přeskakuje z jednoho nepřítele na druhýho... Ten Crypt Lord má ten svůj skill trochu jinej, tam vyvoláš spoustu nečeho, co ti pak náhodně útočí na cokoliv kolem sebe, aniž by to bylo nějak řekněme sehraný. Dark Prophet z DotA (či jak se jmenuje) má skill inspirovanej tímhle, vlastně je prakticky stejnej.

A ten skill v D3 je taky jako u tý Witch Doctor z DotA, cíleně to na něco sešleš, a ono ti to pak přeskakuje mezi nepřáteli :) Takže tak ;)

Každopádně jsi tam psal swarm skillem, což je kus od názvu kouzla Crypt Lorda... :P Carrion Swarm, nebo tak nějak -_-
Hm...Tak možná Chain Lighting od Farseera ?

Nemůžeš srovnávat kvalitu věci hmatatelný a kvalitu věci imaginární :/
Věc imaginární snad ani nemůže mít svojí kvalitu, to je prostě o názoru ...
Member
Sep 19 2009 12:18pm
Quote (Wourly @ Sat, 19 Sep 2009, 18:40)
Nemůžeš srovnávat kvalitu věci hmatatelný a kvalitu věci imaginární :/
Věc imaginární snad ani nemůže mít svojí kvalitu, to je prostě o názoru ...

Tady se rozcházíme, a jako teď to nemyslím ve zlým, páč tenhle poslední post byl na 14 let celkem slušnej, ale až budeš starší a uvidíš třeba i svoje dobrý kamarády padat do kategorie drogově závislých, tak pak si přestaneš myslet že imaginární věci (líbí nebo nelíbí se mi představa ležet někde zfetovanej apod.) snad nemají svojí kvalitu.

Všechno má svojí kvalitu, u těhle imaginárních věcí se jenom obtížněji stanovuje měřítko ^^
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll