Quote (NestorQuinn @ Sat, 1 Jul 2006, 15:48)
Quote (IBRA_HIM @ Sat, Jul 1 2006, 10:12am)
NestorQuinn: "ale pravdou je ze nejlepsi lvl 9 char z cz mel
psk.." -kto je to? ten psk? hrava este d2? A co sa tyka pokladania sa
za niekoho v komunite; na to mam svoj nazor.
psk uz aktivne nehraje, zridkakdy se objevi na bn...
jinak by me tedy zajimalo kolik ma ten tvuj defiance smiter ias a tim padem fps...a ta dmg u smite neni zanedbatelna.. je sice hezky ze mas 33% cb, ale to je jaksi nic v porovnani s 300dmg jabbem nebo s 1k+ sacrifice... Aby zafungoval cb, musis nejdriv dojit k protivnkovi, dostat se pres blok a pak jeste musi vyjit ten cb...

to je docela riskantni... vseobecne by me zajimalo, jestli si toho tvojeho paldu uz pouzil v praxi, a tim nemyslim proti noobum kteri nemaji o lld ani poneti...
jaky mas vlastne cely eq? deaths kombo? hsarus? sigon? hm?
Hele taky by me ten equip zajimal... a chci te quinny opravit -> u smite se def cile nezapocitava na hit (proto neni napr videt attack rating) - nebo se pletu?
Quote (doobik @ Sat, 1 Jul 2006, 16:21)
Ten topic o brigade len pre slovakov som zalozil ja,ale co to sem pleties(no flame,normal otazka),
ved ci by mi pomohlo,keby mi niekto hodil skvelu brigadu,ale v Plzni,Ostrave alebo Prahe...
A ak sa zalozi Cze forum+Svk forum,osobne budem chodit na Cze...
Aj keby ma tam mal kazdy picovat,proste cesi su lepsi nez my a priznam si to...Iked,aj unas su vynimky...
Musim inak uznat,ze cesi su vtomto lepsi nez slovaci...Nemam nas rad,idem sa asi bit sam sebou,lebo som slovak

...
masakr, ocenuju tvoji sebekritiku, ale nerekl bych ze jsme lepsi, jenom je nas vic tak je nas vic dobrych... jinak si myslim ze slovaci jsou v pohode lidi (vetsinou, ale svine se najdou VSUDE)