Rozhodl jsem se nasledovat macka a okp, koncim z duvodu casu a uz me to ani moc nebaví.
Kazdopadne jsem si na dia uzil spoutu srandy jak pri hrani tak se sobem na skype.
Ted par jedincu, ktere jsem tu mel nejradsi
Radmag- zname se uz par let a je to clovek, s kterym jsem toho nahral opravdu nejvice, vetsinou jsem meli stejne nazory na vec a mame ho i ted, opravdu clovek, ketreho mam velmi rad
Pugy- neznam ho zas tak dlouho ale nahrali jsme toho spolu hodne, je snim ohromna legrace a vzdy jak mohl, tak pomohl. stejne jako rada a soba ho tu mam nejradsi.
Sob- toho zna asi kazdy, nas drevak

posledni dobou jsme toho spolu nahrali vazne hodne, nikdy nezapomenu na jeciciho tibera

, jeho "genialni " buildy me vzdy dokazali pobavit a casto i zabit, na skype jsem toho prokecali hodne a hodne.
Killler111(jirka) a Zero- velmi dobri kamaradi, kteri byli vzdy schopni poradit, neco malo jsem spolu i nahrali, jedinou spatnou vzpominku mam, jak mi Zero vzal soj prvni den po resetu, ktery padl z duriela

))). Oba jsou spravni
Lua- velmi ukecany clovek, nekdy az moc (stale neverim, ze mu je 18

), i prez nektere jeho slabsi chvilky ho mam rad a vzdy bude muj kamarad.
Mikeov a Palec- dobri kamaradi a dobri spameri.

Lerak- nas zavisli HC hrac,uzili jsme spoustu legrace jak na dia, tak na la2 atd, s lerim se vzdy hralo dobre a byla sranda.
Kutler- znam ho jen chvili, ale uz za tu chvili vim, ze je spravny a az se nauci blizznu, uvidite ze bude velmi dobry a silny hrac.
Reap-zas tolik ho neznam ale z par rozmluv na chatu vim, ze je to spravny clovek. Ma sve nazory a za nimi si stoji vzdy a vsude.
StevkoCi - zas zacal hrat, kdyz ja se rozhodl opacne

velky kamarad a slovak, ktereho mam asi nejradsi.
Kubko(KrazyKow)- vzdy se mi snim hralo skvele proti vecne brecicimu sobovi

znam jen velmi kratce (bohuzel) a preji mu hodne stesti.
Ted lidi co nehraji, ale nezapomenu na ne-Quinn,Cara,Palo,Speed,JirkamCz,Mixe,Pan.f,Okp,Macek,Tebi,EGY,Maruska
Snad jsem na nikoho nezapomel a kdyz ano, omlouvam se.
Vsem preju hodne stesti jak na dia tak hlavne v zivote.
P.S- jeste apson tyden-14 dnu budu prodavta veci, takze me jeste chvili uvidite.