Quote (NestorQuinn @ Mon, 15 May 2006, 07:34)
@pampaliny ja myslim ze i ten jmod solidne dopomohl tomu fg stavu co mas ted

To isto ano. Podla mna je tento JMOD o to vzacnejsi ze bol najdeny rucne. To je dost divne ze na bnete bezalo x mesiacov xxxx botov a na celom realme bolo jmodov par. Potom pride nighthag, rucne si nieco killne, zoberie monarch a buuuum ... jmod. Muselo to stat za to uz len kvoli tomu pocitu ked si uvedomil co to nasiel

Heruho by som doplnil
7) Ludia ktori uz vlastne nehraju, len sa tu potuluju z dovodu "socialny" vazieb (myslim tym ze tu maju kamaratov z ktorymi chcu obcas prehodit rec) a obcas urobia trade a predaju daco z toho co maju (kedze nehraju FG sa im prirodzene hromadi)
Ja patrim do tej 7-mej skupiny. (a nighthag bude asi nieco podobne - ale to povie sam) ... v kazdom pripade super chlapik a som rad ze tu (aj ked nehra) stale je. Je to jeden z tych, ktori keby odisli ... nemam tu uz pre co chodit.
Mnoztvo FG naozaj nie je meradlom bohatstva. Je to ako penazenka ... aj milionar moze mat vo svojej penazenke iba stovku a naopak clovek co predal vsetko co ma tam ma pomerne dost (ale je to jeho vsetko). A funguje to presne ako peniaze. Cim viac penazi mas, tym lahsie zarobis dalsie.

Takze zarobit si prvych 1000Fg a napriklad z 20.000 -> 21.000 je veliky rozdiel. Napriklad ja som na konci ladd 2 nakupoval legit soje (po 7 - 7.5 Fg). Mal som FULL ACC (co stalo nie az tak vela ... cca 5500 Fg). Ked bola kriza na PWE (ladd3) a neboli dupy, (dali sa ziskat len vymenou za legity), tak som ich predal po ~43Fg kus. Ale ovela viac som zarobil na PWE (staci vediet programovat)

Ale najhlavnejsie a UPLNE najhlavnejsie je: poznat spravnych ludi. (ako vsade v zivote, rozhoduju kontakty)

A k ZooLovi ... naozaj sranda chlapik. Ale u neho je na prvom mieste: povest, reputacia, obdiv. Preto niekedy robi(hovorit) veci take ake robi(hovori).