d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Grafici, Frajeri Potrebuji Vas > Hehe
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 20 2008 02:32am
Quote (AcedraC @ Sat, Sep 20 2008, 09:23am)
ked rozpravas st3pix citim smrad..z lizania karbecovej prdele

mal by si si zalozit topic o lizani karbecovej riti a kazdy post by bol jeden lizanec to by si rychlo nabral aj 135 ppd uglystupid1.gif

a ked sme pri sigoch mas nadherne kvietocky , to si dostal k svojim 16-tim narodeninam co ? a ten font ? hmm babka ho vybrala co?

okrem toho sa nestaraj ked sa bavia dvaja ludia co sa trocha vyznaju nie je dobre ked sa im do toho pletie niekto co si nechava robit sigy a sam nevie nic kk?

este jeden edit: uz sme sa raz kvoli tomu chytili st3pix pamatas nechci aby sa ta zasa utrel kk?

jj...
Member
Gold: 13.37
Sep 20 2008 03:08am
Quote (AcedraC @ Sat, 20 Sep 2008, 09:23)
ked rozpravas st3pix citim smrad..z  lizania karbecovej prdele

mal by si si zalozit topic o lizani karbecovej riti a kazdy post by bol jeden lizanec to by si rychlo nabral aj 135 ppd uglystupid1.gif

a ked sme pri sigoch mas nadherne kvietocky , to si dostal k svojim 16-tim narodeninam co ? a ten font ? hmm babka ho vybrala co?

okrem toho sa nestaraj ked sa bavia dvaja ludia co sa trocha vyznaju nie je dobre ked sa im do toho pletie niekto co si nechava robit sigy a sam nevie nic kk?

este jeden edit: uz sme sa raz kvoli tomu chytili st3pix pamatas nechci aby sa ta zasa utrel kk?

wow to je fest rage po ránu ^^^

nevim, jak bych měl formulovat svou odpověď, protože bych se musel přizpůsobit Tvé inteligenci (což by byl hluboký propad), abys to pochopil, proto to shrnu jednim slovem (či dvěma)

vychladni, slovenský balíku
Member
Gold: 10,388.99
Sep 20 2008 03:31am
myslim že ste všichni kundy z ryby ! (až na ty kteří vědí že nejsou !)
Member
Gold: 40.40
Sep 20 2008 03:39am
neviem kde je tam rage neni tam ani jedna nadavka, len s lahkou ironiou komentujem realitu a bavim sa na tebe

o inteligecii sa samozrejme nemozme ani bavit ja som ovela hlupejsi ako ty samozrejme

pre nas ostanych hlupych je jasne ze ked sa niekto nevie vynajst zacne s inteligenciou a cesko-slovenskymi vztahmi

, proto to shrnu jednim slovem (či dvěma)

to su 3 slova

okrem toho poznam kopu inteligentnych ludi ako si ty co lizu zadky, iq a lezenie do riti sa nevylucuje
napisal by som ti to aj matematicky ale som prilis hlupy a mam nizke iq

ale mam pre teba darcek , spravil som ti dnes utter fail sig na hodine v mojej osobitnej skole, kde nas ucili Photoshop 1 a je celkom free
dokonca mi moje iq stacilo na malu animaciu v Image Ready

P.S. : ospravedlnujem sa Karbecovi , on za to lizanie nemoze smile.gif

This post was edited by AcedraC on Sep 20 2008 03:44am
Member
Gold: 717.50
Sep 20 2008 04:16am
Quote (AcedraC @ Sat, 20 Sep 2008, 11:39)
neviem kde je tam rage neni tam ani jedna nadavka, len s lahkou ironiou komentujem realitu a bavim sa na tebe

o inteligecii sa samozrejme nemozme ani bavit ja som ovela hlupejsi ako ty samozrejme

pre nas ostanych hlupych je jasne ze ked sa niekto nevie vynajst zacne  s inteligenciou a cesko-slovenskymi vztahmi

to su 3 slova

okrem toho poznam kopu inteligentnych ludi ako si ty co lizu zadky, iq a lezenie do riti sa nevylucuje
napisal by som ti to aj matematicky ale som prilis hlupy a mam nizke iq

ale mam pre teba darcek , spravil som ti dnes utter fail sig  na hodine v mojej osobitnej skole, kde nas ucili Photoshop 1 a je celkom free
dokonca mi moje iq stacilo na malu animaciu v Image Ready

http://i37.tinypic.com/16ap72f.jpg

P.S. : ospravedlnujem sa Karbecovi , on za to lizanie nemoze smile.gif

friend > lizani prele
Member
Sep 20 2008 04:21am
Quote (Karbec @ Sat, 20 Sep 2008, 12:16)
friend > lizani prele

ja len nechapem preco ti robi bodyguarda ako minule ked to nepotrebujes smile.gif
normalne sa bavime a on hned ze rage low iq a neviem co este uplne z cesty

ohladom gheta som to tiez urobil za 10sekund lebo ten mass donate uz vidim biggrin.gif, ty si povedal to iste a akurat ze sa to da aj inak a st3pix sa do toho hned pusti ako tvoj ochranca = za to si robim srandu z jeho vlezprdelstva
proti tebe nemam nic smile.gif

This post was edited by AcedraC on Sep 20 2008 04:21am
Member
Gold: 13.37
Sep 20 2008 04:28am
Quote (AcedraC @ Sat, 20 Sep 2008, 11:21)
ja len nechapem preco ti robi bodyguarda ako minule  ked to nepotrebujes  smile.gif
normalne sa bavime a on hned ze rage low iq a neviem co este uplne z cesty

ohladom gheta som to tiez urobil za 10sekund lebo ten mass donate uz vidim biggrin.gif, ty si povedal to iste a  akurat ze sa to da aj inak a st3pix sa do toho hned pusti ako tvoj ochranca = za to si robim srandu z jeho vlezprdelstva
proti tebe nemam nic smile.gif

A: hey, who´s that AcedraC guy?
B: Just a random idiot trying to flame
A: I see

TRUE STORY
Member
Sep 20 2008 04:37am
Quote (st3pix @ Sat, 20 Sep 2008, 12:28)
A: hey, who´s that AcedraC guy?
B: Just a random idiot trying to flame
A: I see

TRUE STORY

wow to je fest rage po ránu ^^^

nevim, jak bych měl formulovat svou odpověď, protože bych se musel přizpůsobit Tvé inteligenci (což by byl hluboký propad), abys to pochopil, proto to shrnu jednim slovem (či dvěma)

zeby SELF-PWNED baliku ?

flamujes ty, ja so ti nevynadal ani raz a prave si sa znizil pod moju uroven btw

moj tip : daj si zihlavovy caj na upokojenie nervov

This post was edited by AcedraC on Sep 20 2008 04:40am
Member
Gold: 6.66
Sep 20 2008 04:38am
biggrin.gif panove proc kazda debata se vyvine v hadku ? biggrin.gif jinak gheto to tetovani je hnusny ... sory ale je...

uz ti to tu nebudu dal zas... jdu zalozit topic o kerkach biggrin.gif
Member
Gold: 10,388.99
Sep 20 2008 04:54am
Quote (Jameess @ Sat, Sep 20 2008, 11:38am)
biggrin.gif panove proc kazda debata  se vyvine v hadku ? biggrin.gif jinak gheto to tetovani je hnusny ... sory ale je... 

uz ti to tu nebudu dal zas... jdu zalozit topic o kerkach biggrin.gif

aspoň mu bude ladit s držkou smile.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll