d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Otakza Ohladom Cs Bowazonky > Dilema Ohladom Eq
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13.37
Feb 26 2008 02:33am
Něco ti povim, předpokládej amu s max ias (čili 7fpa na multi, 4,2,2,2,2,2,2,2,2,2+4fpa na strafe). Multi na 20 lvlu, strafe taky.

Za jednu sekundu vystřelí zhruba třikrát multi /přesně vystřelí ~3.5 krát,ale pro porovnání to stačí) nebo jednu plnou palbu se strafe. To znamená, že za sekundu vystřelíš s multi 3* 21 šípů, zatímco se strafe 1* 11 špíu. 63>11, i když to má zmenšený dmg.

Z toho plyne, že na lokace jako je CS je téměř ve všech případech lepší multi. Strafe používej jen když seš v úzkých prostorech, protože s piercem to trefí všechna monstra stojící za sebou několikrát.
Tady máš guide na wf/faith amu http://forums.diabloii.net/showthread.php?t=630564

A jestli i teď budeš ignorovat můj post a furt si mlít svoje sračky, tak se příště už nikdy na nic neptej, když stejně neposloucháš rady.

This post was edited by st3pix on Feb 26 2008 02:35am
Member
Gold: 1,116.00
Feb 26 2008 08:38am
Quote (st3pix @ Tue, 26 Feb 2008, 09:33)
Něco ti povim, předpokládej amu s max ias (čili 7fpa na multi, 4,2,2,2,2,2,2,2,2,2+4fpa na strafe). Multi na 20 lvlu, strafe taky.

Za jednu sekundu vystřelí zhruba třikrát multi /přesně vystřelí ~3.5 krát,ale pro porovnání to stačí) nebo jednu plnou palbu se strafe. To znamená, že za sekundu vystřelíš s multi 3* 21 šípů, zatímco se strafe 1* 11 špíu.  63>11, i když to má zmenšený dmg.

Z toho plyne, že na lokace jako je CS je téměř ve všech případech lepší multi. Strafe používej jen když seš v úzkých prostorech, protože s piercem to trefí všechna monstra stojící za sebou několikrát. 
Tady máš guide na wf/faith amu http://forums.diabloii.net/showthread.php?t=630564

A jestli i teď budeš ignorovat můj post a furt si mlít svoje sračky, tak se příště  už nikdy na nic neptej, když stejně neposloucháš rady.

musim souhlasit, par bowek jsem hral a opravdu je mutli mnohem lepsi (pokud si clovek uvedomi ze cim dal od sveho charu miri mysi tim je mensi rozptyl - neni to nahodou ten duvod proc se netrefujes?), pokud jde o strafe tak ten jsem vyuzil na jedinem miste a to u nihla pri prolezani tech prdeli tam... wf + merc faith je opravdu lepsi, pokud tak vehementne trvas na ITD tak si dej do WF Jah, ale je to zbytecnost, monstra stejne trefis v pohode, staci jenom trochu silnejsi dex-build (pokud nejsi HC tak to neni problem, obcas sice zarves, kdyz na tebe vyleti skupinka physical immune + fast + etc. , ale to zarves vetsinou i tak)

edit: nahodou nekdo by mi nemohl poradit build na dual-dagger SinXe v ragnaroku co? sice mam postaveneho, ale neco tomu chybi...

This post was edited by MrReaper on Feb 26 2008 08:41am
Member
Gold: 37.58
Feb 27 2008 06:57am
Quote (st3pix @ Tue, Feb 26 2008, 08:33am)

Za jednu sekundu vystřelí zhruba třikrát multi /přesně vystřelí ~3.5 krát,ale pro porovnání to stačí) nebo jednu plnou palbu se strafe. To znamená, že za sekundu vystřelíš s multi 3* 21 šípů, zatímco se strafe 1* 11 špíu.  63>11, i když to má zmenšený dmg.

A jestli i teď budeš ignorovat můj post a furt si mlít svoje sračky, tak se příště  už nikdy na nic neptej, když stejně neposloucháš rady.

ja som al len zle skusentosi s AR hlavne ked som hraval barbara takze preto som sa bal toho AR netvrdim ze mam pravdu len som kcel poznat viacej nazorov a halvne od hracov co uz s tymto maju skusenosti...

dakijem za radu vysie spomenutu zobral som si ju k srdcu.

a posledna vec je ta ze zasik som sa dostal do problemu ako s javou a to torch bug!kua co to neopravia!tak som ju nakoniec zrusil ale bolo fakt dobra ta bowka bol som s nou spokojny.
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll