Quote (st3pix @ Tue, 26 Feb 2008, 09:33)
Něco ti povim, předpokládej amu s max ias (čili 7fpa na multi, 4,2,2,2,2,2,2,2,2,2+4fpa na strafe). Multi na 20 lvlu, strafe taky.
Za jednu sekundu vystřelí zhruba třikrát multi /přesně vystřelí ~3.5 krát,ale pro porovnání to stačí) nebo jednu plnou palbu se strafe. To znamená, že za sekundu vystřelíš s multi 3* 21 šípů, zatímco se strafe 1* 11 špíu. 63>11, i když to má zmenšený dmg.
Z toho plyne, že na lokace jako je CS je téměř ve všech případech lepší multi. Strafe používej jen když seš v úzkých prostorech, protože s piercem to trefí všechna monstra stojící za sebou několikrát.
Tady máš guide na wf/faith amu
http://forums.diabloii.net/showthread.php?t=630564A jestli i teď budeš ignorovat můj post a furt si mlít svoje sračky, tak se příště už nikdy na nic neptej, když stejně neposloucháš rady.
musim souhlasit, par bowek jsem hral a opravdu je mutli mnohem lepsi (pokud si clovek uvedomi ze cim dal od sveho charu miri mysi tim je mensi rozptyl - neni to nahodou ten duvod proc se netrefujes?), pokud jde o strafe tak ten jsem vyuzil na jedinem miste a to u nihla pri prolezani tech prdeli tam... wf + merc faith je opravdu lepsi, pokud tak vehementne trvas na ITD tak si dej do WF Jah, ale je to zbytecnost, monstra stejne trefis v pohode, staci jenom trochu silnejsi dex-build (pokud nejsi HC tak to neni problem, obcas sice zarves, kdyz na tebe vyleti skupinka physical immune + fast + etc. , ale to zarves vetsinou i tak)
edit: nahodou nekdo by mi nemohl poradit build na dual-dagger SinXe v ragnaroku co? sice mam postaveneho, ale neco tomu chybi...
This post was edited by MrReaper on Feb 26 2008 08:41am