d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Proč Se Mě Vše Tak Sere ? > hmmm ?
Prev1234568Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,809.00
Aug 24 2007 02:38am
nedoporucuju zadne prasky na uklidneni, pac maji obvykle vedlejsi ucinky. Leky, ktere se tykaji nervu atd.. jsou velmi nebezpecne a bylo by lepsi, kdybys to zvladl sam vuli nebo s pomoci psychiatra a jeho kecu nez leku

Bohužel, toto je klasickej přístup českýho siláka, kterýmu se v konečných případech někdo z okolí totálně sesype. Pořád je bráno jako něco zbytečného chodit k psychologovi nebo psychiatrovi, natož to řešit medikamenty. V momentě, kdy to dojde tak daleko, že si někdo řeže žíly je čas opustit siláckej přístup "to musíš zvládnout sám vlastní vůlí", protože je vidět, že tohle tu prostě nefunguje, jinak by to neudělal. A s vedlejšíma účinkama: skupina escitalopramů při rátkodobém užití přináší bez relativního rizika jen pozitiva, můžeš si projít klinické studie, udělaných jich bylo mraky. Jde jen o překlenutí krize, pak se pomalu odbourávají. Na neurolu může při dlouhodobém užívání vzniknout docela fešná závislost, ale tady se bavíme medikac v řádu týdnů a to není rozhodně dostatečná doba.

Member
Gold: 140,990.88
Aug 24 2007 02:49am
Quote (UBU @ Fri, Aug 24 2007, 08:38am)
nedoporucuju zadne prasky na uklidneni, pac maji obvykle vedlejsi ucinky. Leky, ktere se tykaji nervu atd.. jsou velmi nebezpecne a bylo by lepsi, kdybys to zvladl sam vuli nebo s pomoci psychiatra a jeho kecu nez leku

Bohužel, toto je klasickej přístup českýho siláka, kterýmu se v konečných případech někdo z okolí totálně sesype. Pořád je bráno jako něco zbytečného chodit k psychologovi nebo psychiatrovi, natož to řešit medikamenty. V momentě, kdy to dojde tak daleko, že si někdo řeže žíly je čas opustit siláckej přístup "to musíš zvládnout sám vlastní vůlí", protože je vidět, že tohle tu prostě nefunguje, jinak by to neudělal. A s vedlejšíma účinkama: skupina escitalopramů při rátkodobém užití přináší bez relativního rizika jen pozitiva, můžeš si projít klinické studie, udělaných jich bylo mraky. Jde jen o překlenutí krize, pak se pomalu odbourávají. Na neurolu může při dlouhodobém užívání vzniknout docela fešná závislost, ale tady se bavíme medikac v řádu týdnů a to není rozhodně dostatečná doba.

nerikam ze leky vzdycky skodi, jenom rikam ze maji obvykle vedlejsi ucinky a kdyz k tomu dojde, tak vetsinou se bude citit hur nez kdyby ty leky nebral.

v tomto pripade doporucuju psychiatra nez leky. + nebyt sam - kdyz jsi sam, zacnes uvazovat o ruznych hloupostech. Radsi jdi ven s kamosema nebo delej nejakou cinnost, sport ..
Member
Gold: 5,871.00
Aug 24 2007 05:45am
Quote (FF-speed @ Thu, Aug 23 2007, 07:14pm)
Quote (melcz @ Thu, 23 Aug 2007, 19:12)
Quote (otko @ Thu, 23 Aug 2007, 21:01)
zeby koniec prazdnin?

a konec letnich lasek? keke

btw. vzdycky je v zivote pro co zit !!! (no nerikam ze uplne stastne, ale to uz je jina vec) a zily si nerezej, je to blbost, minuly tyden jsem mel v rodine jedno umrti a reknu ti, ty pocity uz nechci nikdy zazit ...

njn umrtí v rodině sem měl taky + bratr nejlepšhoí kamaráa se zabil při autonehodě + mám problémy s jednou slečnou + se naši rozváděj ..... prožívám senzační týden ..... zkuste se vžít a předsatavit si jak se cítím ..... sem totálně v prdeli ....

rezes si zily? hm tak to ses EMOboy a pro takovy jako ty neznam slitovani chudacku... co takle bojovat cooo? to te nenapadlo? kdybys byl tak v prdeli jak rikas tak te ani nenapadne psat na naky jsp tongue.gif spis bys nekde v koutku plakal... jinak no flame... ale preci jenom kdyby mi umrel bracha a nej kamos tak si na nakej pocitac ani nevzpomenu tongue.gif debilku... nerikam ze si to vymejslis to ne... ale urcite nejses v takovy prdeli kdyz potrebujes politovani od nas....

PS: sportuj- zmirnuje to stres a deprese ( a to myslim vazne)

This post was edited by Josefista on Aug 24 2007 05:49am
Member
Gold: 13.37
Aug 24 2007 06:48am
Quote (Josefista @ Fri, Aug 24 2007, 11:45am)
Quote (FF-speed @ Thu, Aug 23 2007, 07:14pm)
Quote (melcz @ Thu, 23 Aug 2007, 19:12)
Quote (otko @ Thu, 23 Aug 2007, 21:01)
zeby koniec prazdnin?

a konec letnich lasek? keke

btw. vzdycky je v zivote pro co zit !!! (no nerikam ze uplne stastne, ale to uz je jina vec) a zily si nerezej, je to blbost, minuly tyden jsem mel v rodine jedno umrti a reknu ti, ty pocity uz nechci nikdy zazit ...

njn umrtí v rodině sem měl taky + bratr nejlepšhoí kamaráa se zabil při autonehodě + mám problémy s jednou slečnou + se naši rozváděj ..... prožívám senzační týden ..... zkuste se vžít a předsatavit si jak se cítím ..... sem totálně v prdeli ....

rezes si zily? hm tak to ses EMOboy a pro takovy jako ty neznam slitovani chudacku... co takle bojovat cooo? to te nenapadlo? kdybys byl tak v prdeli jak rikas tak te ani nenapadne psat na naky jsp tongue.gif spis bys nekde v koutku plakal... jinak no flame... ale preci jenom kdyby mi umrel bracha a nej kamos tak si na nakej pocitac ani nevzpomenu tongue.gif debilku... nerikam ze si to vymejslis to ne... ale urcite nejses v takovy prdeli kdyz potrebujes politovani od nas....

PS: sportuj- zmirnuje to stres a deprese ( a to myslim vazne)

jdi zakalit, jdi za kámošema, prostě dělej to, co tě fakt baví. Někdy je dobře, někdy špatně, to je normálka. Ty máš jenom ten pech, že to máš všecko naráz no. Ale řezání se nebo prášky nic nevyřeší. Chvilkově tě to možná uklidní, ale dlohodobě pudeš akorát do sračekx

Member
Gold: 646.00
Aug 24 2007 06:58am
já myslim že se to časem vyřeší, hlavně teď nesmíš nic posrat čeho bys mohl litovat např to řezání žil
holky bych neřešil, to si asi každej zažil
asi největší pech je brácha, s tim nic neuděláš
a rodiče že se rozváděj, je to rána mno, ale znám spoustu lidí, co maj rozvedený rodiče, s tim se smíříš, časem určitě
Member
Gold: 36,570.00
Aug 24 2007 07:01am
co furt máte s tím bráchou.. to skoro vypadá jako by se zabil jeho brácha...... žíly bych si neřezal a prášky bych taky nebral.. spiš bych si to šel vybít s kámošema na pivo apod smile.gif
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Aug 24 2007 10:38am
mno co říct... hodně lidí z tadyma mělo aspoň částečně pravdu.
Odsuzuji dva případy lidí, jeden je když chlap mlátí ženskou a druhý případ jsou ti, kteří si ubližují sami sobě, oba dva případy mně přijdou dost ubohé.
Máš teď blbé období,ale ono to přejde, věř mi. Pro tyto případy je nejlepší dělat něco, co tě nepřinutí na to myslet, takže například jít do společnosti a bavit se.
Member
Gold: 10,388.99
Aug 24 2007 11:06am
I ty joudo .. pod na skype !
Member
Gold: 27,084.00
Aug 24 2007 11:56am
Quote (Sobcz @ Fri, 24 Aug 2007, 17:06)

uečitě půjdu, ale vydrž dam si sprchu a momentalně sem rád že píšu ... přežiješ to ? biggrin.gif
Member
Gold: 10,388.99
Aug 24 2007 11:57am
Quote (FF-speed @ Fri, Aug 24 2007, 06:56pm)
Quote (Sobcz @ Fri, 24 Aug 2007, 17:06)

uečitě půjdu, ale vydrž dam si sprchu a momentalně sem rád že píšu ... přežiješ to ? biggrin.gif

sprchu bez tebe asi jo .. ale ten hovor to nevim nevim biggrin.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234568Next
Add Reply New Topic New Poll