Quote (killercz @ Thu, Aug 23 2007, 05:39am)
no jako saman nema narok,kouzelnik je dobrej do party,kdy muze z dalky davat ty svoje caryfuky....
palu jde dat s wariorem,kdyz neumi pouzivat poradne schopnosti...ale jako kdyz jo,tak to je nadlouho a je to tuhej orisek:D:D
a ty si hral wow z rychliku ne?

Quote (Lua @ Wed, Aug 22 2007, 09:12pm)
Quote (killercz @ Wed, Aug 22 2007, 07:20pm)
mag nema narok....celkem zabavnej je zlodejicek kdyz se rychle beha dokola a schovava,ze ten druhej nez se zorientuje kde ses je tuhej:D:D
a warrior je taky fajn:-)
njn ale potřebuju co je na pvp nej co na melee co na kouzlení osobně jsem zkoušel blad elf palu 23 lvl a udělal sem z něho mulu nebavil za to mě warr baví jako mam gozu build
dual taur warri

s alchemijí a engineeringem

alchemi na ty pěkný + dual ječ nice a řeže to jak hovado kromě palů na ty astatně taky nemá nárok ale jinak když se dostane blízko tak jako myslím že caster proti dual warrimu si necastne

a taur protože ma incerased staminu
nevim nevim a rogunu jsem taky zkoušel jako vypadá dobře a pak by mě bavilo to míchaní jedů ale stejně si asi nemůžeš vytvořit svůj ultimatní co nikdo nemá nebo jo?
lock ten si bez sumona ani neškrtne

shaman mi nikdy nepřišel moc dobrej

mage sux
pala nezaujal
druid a hunter nevím proč ale taky něják neberou

jen bych se chtěl zeptat má warr šanci vs roguně?
nebo druidovy nebo šamanovi?
drz se svyho warlocka, nebudes mit problem s vetsinou postav, troufnu si rict, ze jedinej kdo da warlocka skoro vzdycky je rogue
u mage hrozne zalezi na talentech a skillu, frostovej mage je pekne silnej, s fire magema nemam jako priest moc problem
warr proti rogue ma obrovskou vyhodu a mel by ji zabit pokud maji oba podobnej equip vzdycky
pokud chces hrat areny, tak je docela dulezity jakou kombinaci charu zvolis, hodne nahore v arena ladderech jsou tymy holy pala + ms warr