d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Kdo Je Nejmocnějčí Hráč Z čech A Slovenska??? > Ten Nejlepší Je Kdo??
Prev12728293031Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Aug 5 2008 07:09am
ja jsem nejlepsi pvper.. nechtel jsem se do toho poustet ale je to tak.. kazdy to tu muze podtvrdit..

Quote (Lua @ Tue, Aug 5 2008, 01:13pm)
rozhodně lepší jak trivis to jo wink.gif

ja si vzdycky myslel ze jsem nejlepsi sad.gif

This post was edited by fifky-OVA on Aug 5 2008 07:13am
Member
Gold: 25,797.87
Aug 5 2008 07:13am
Quote (fifky-OVA @ Tue, Aug 5 2008, 01:09pm)
ja jsem nejlepsi pvper.. nechtel jsem se do toho poustet ale je to tak.. kazdy to tu muze podtvrdit..

rozhodně lepší jak trivis to jo wink.gif
Member
Gold: 0.01
Aug 5 2008 07:16am
Quote (Lua @ Tue, Aug 5 2008, 01:13pm)
rozhodně lepší jak trivis to jo

rolleyes.gif

d-lol.gif d-lol.gif d-lol.gif d-lol.gif d-lol.gif d-lol.gif d-lol.gif d-lol.gif d-lol.gif

headscratch.gif

ted sem se fakt malem udusil smichem
Member
Gold: 2.00
Aug 5 2008 08:00am
Rofl...
Po Trivisovi a po Foxcompanymu co mu leze do rite cist je sranda...
Jenom mi potvrzujes nazor ze cesky poldove sou neinteligentni hovada:-)
Machrujes bez potvrzeni,vsem rikas jak sou ubohy ale ten ubozak jsi tu jen a jenom ty!

-K tem kecum o nakych 169/1 popr 2,ty si muzes strcit do prdele:-) Koho zajima zakon?Hlavni je ze ty dostanes do drzky^^
Member
Gold: 175.00
Aug 5 2008 08:03am
Quote (trivis)
tady nejde o to sli me nekdo zna( jako ze tech lidi je dost  a v tom dobrym smylsu ),ale o to ze topic zni kdo je nej pvper@ cz/vk,a k tomu nepotrebuju aby to  nekdo potvrdil.

lol, ty ses takovej vul... jestli teda neptorebujes zadny potvrzeni, tak oznamuju, ze jsem nejlepsi PVP a tebe bych si zvladal davat 24/7 a muzes si pozvat klidne i vsechny co si o tobe mysleji, ze ses dobrej, tipuju, ze tam budes asi jen s foxem

Quote (Lua @ Tue, 5 Aug 2008, 14:06)
travis pomáhá dělat d3 aby jim odsouhlasil jestli je to stránce pvp tak nebo onak

hodne dobry smile.gif

This post was edited by pugacov on Aug 5 2008 08:09am
Member
Aug 5 2008 09:41am
Hele to je fakt prča.. Když se zeptáte lidí, jestli ho znají a oni ho neznají, tak se proste ptáte špatných lidí. A když si všichni kolem myslíme (až na foxcompany ofc) ze je to stupidní nafoukanej trouba, tak on není stupidní nafoukanej trouba, ale naopak my všichni tady kolem jsme idioti, kteří neumí docenit trivisovu genialitu.... No není to divné? Zdá se to jen mě, nebo i vy všichni zde přítomní normální (aspoň v rámci možností) lidi si myslíte to samé co já? A to to, že trivis je fakt stupidní primitiv, který si to nechce přiznat a tak jsou radši podle něho idioti všichni kolem něj? happy.gif
Member
Gold: 13.37
Aug 5 2008 10:05am
Quote (Enigmma @ Tue, 5 Aug 2008, 16:41)
Hele to je fakt prča.. Když se zeptáte lidí, jestli ho znají a oni ho neznají, tak se proste ptáte špatných lidí. A když si všichni kolem myslíme (až na foxcompany ofc) ze je to stupidní nafoukanej trouba, tak on není stupidní nafoukanej trouba, ale naopak my všichni tady kolem jsme idioti, kteří neumí docenit trivisovu genialitu.... No není to divné? Zdá se to jen mě, nebo i vy všichni zde přítomní normální (aspoň v rámci možností) lidi si myslíte to samé co já? A to to, že trivis je fakt stupidní primitiv, který si to nechce přiznat a tak jsou radši podle  něho idioti všichni kolem něj?  happy.gif

.... a pak přišla žena a bezúčelný flame shrnula do jednoho postu. I heart.gif U .)

btw porád čekáme na ty duely, mělo to být včera večer (trivis nečekaně dodge ---- jojojoj byl na pivu jojo jasně) a nikde nic

gieb RANDOMpk viku .)
Member
Aug 5 2008 10:11am
Quote (st3pix @ Tue, Aug 5 2008, 04:05pm)
.... a pak přišla žena a bezúčelný flame shrnula do jednoho postu. I heart.gif U  .)

btw porád čekáme na ty duely, mělo to být včera večer (trivis nečekaně dodge ---- jojojoj byl na pivu jojo jasně) a nikde nic

gieb RANDOMpk viku .)

blush.gif
Member
Gold: 0.00
Aug 5 2008 10:36am
Quote (Enigmma @ Tue, 5 Aug 2008, 17:41)
Hele to je fakt prča.. Když se zeptáte lidí, jestli ho znají a oni ho neznají, tak se proste ptáte špatných lidí. A když si všichni kolem myslíme (až na foxcompany ofc) ze je to stupidní nafoukanej trouba, tak on není stupidní nafoukanej trouba, ale naopak my všichni tady kolem jsme idioti, kteří neumí docenit trivisovu genialitu.... No není to divné? Zdá se to jen mě, nebo i vy všichni zde přítomní normální (aspoň v rámci možností) lidi si myslíte to samé co já? A to to, že trivis je fakt stupidní primitiv, který si to nechce přiznat a tak jsou radši podle  něho idioti všichni kolem něj?  happy.gif

/thread
Banned
Gold: 0.26
Warn: 90%
Aug 5 2008 10:37am
Quote (Enigmma @ Tue, 5 Aug 2008, 17:41)
Hele to je fakt prča.. Když se zeptáte lidí, jestli ho znají a oni ho neznají, tak se proste ptáte špatných lidí. A když si všichni kolem myslíme (až na foxcompany ofc) ze je to stupidní nafoukanej trouba, tak on není stupidní nafoukanej trouba, ale naopak my všichni tady kolem jsme idioti, kteří neumí docenit trivisovu genialitu.... No není to divné? Zdá se to jen mě, nebo i vy všichni zde přítomní normální (aspoň v rámci možností) lidi si myslíte to samé co já? A to to, že trivis je fakt stupidní primitiv, který si to nechce přiznat a tak jsou radši podle něho idioti všichni kolem něj? happy.gif

fox je dobrej smile.gif malicka eni smile.gif akorat ho moc lidi nechape jenom nase partička biggrin.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12728293031Next
Closed New Topic New Poll