d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Help Topic > kto by atm potreboval pomoct v hre ap
Prev12526272829108Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 689.00
Jul 3 2008 02:54pm
Ja mam pocit, ze by tomu tady prospelo, kdyby ste neflamovali vubec .. hm ?
Banned
Gold: 0.26
Warn: 90%
Jul 3 2008 02:59pm
Quote (CarodeJ @ Thu, 3 Jul 2008, 22:54)
Ja mam pocit, ze by tomu tady prospelo, kdyby ste neflamovali vubec .. hm ?

ne je to flamer a ten si nic jinyho nezaslouzi
Banned
Jul 3 2008 03:33pm
potrebuju pichnout jak dat signaturu do prostredka, jak to udelat?
dik
od toho mam lidi aby to precetly za me biggrin.gif
btw toto bylo moc +1 nn off

This post was edited by Nipik on Jul 3 2008 03:37pm
Member
Gold: 717.50
Jul 3 2008 03:35pm
Quote (Nipik @ Thu, 3 Jul 2008, 23:33)
potrebuju pichnout jak dat signaturu do prostredka, jak to udelat?
dik

naucit se cist.
Member
Gold: 689.00
Jul 3 2008 06:37pm
Quote (Nipik @ Thu, 3 Jul 2008, 22:59)
ne je to flamer a ten si nic jinyho nezaslouzi

Zkus o tom popremyslet jinak.I kdyby, tak ti ostatni, co si to tady ctou za to nemuzou, aspon vetsinou, proto to neni fer vuci tem ostatnim.Chceme cist prispevky k tematu a ne desitky stranek offtopicu.I kdyz nutno uznat, ze temat, ktery stoji za precteni, tady moc neni.
Member
Gold: 6,531.15
Jul 3 2008 07:01pm
Quote (Nipik @ Thu, 3 Jul 2008, 22:46)
Hmm koukam ze egy je peknej zmrd a flamer a kazdej kdo hlasoval pro je curak,je to sice stary topic ale precist sem si ho stacil az ted.
E:for hero: to ho neomlouva timto se u me zprotivil a je to nula to je o 1 duvod vic pro deti nemaj uzivat alkohol, a budu ho flamovat v kazdym jeho topicu on si to zacal tak si to taky sezere
E: for karbec: tak to budes milionar
E: for egy: a pokud si myslis ze sem ten acc udelal ja tak mi bez 3* vykourit prdel

A proc te to tak trapi kdyz si myslis ze to neni pravda ? biggrin.gif navic hlas lidu hlas bozi
Budes me flamevat v kazdym topicu jo ? Super tesim se smile.gif
Navic nemusis se hnedka urazet hold proste dia hrat neumis tak tady delas co ? Zabijis cas ?
A co se tyce deti a alhokolu tak jen uvolnuje zabrany tzn ze jsem postnul co jsem si myslel ale ty tvoje ban topicky byla posledni kapka nejen ze spamujes na GH a obcas i pekne nesmysly ale i tady, pak to tvoje poucovani o prvdilech jsp ze je neznam atd kdyz sam ani nevis na co je donate for me ... mam screeny par mouder cos pronesl na chatu btw stoji to z to.
Jo a jsem EGY tongue.gif
GoGo f-lame me
Member
Gold: 10,492.50
Jul 3 2008 10:29pm
souhlas s nipikem
Member
Gold: 717.50
Jul 4 2008 01:47am
Quote (EGY @ Fri, 4 Jul 2008, 03:01)
A proc te to tak trapi kdyz si myslis ze to neni pravda ? biggrin.gif navic hlas lidu hlas bozi
Navic nemusis se hnedka urazet hold proste dia hrat neumis tak tady delas co ? Zabijis cas ?
A co se tyce deti a alhokolu tak jen uvolnuje zabrany tzn ze jsem postnul co jsem si myslel ale ty tvoje ban topicky byla posledni kapka nejen ze spamujes na GH a obcas i pekne nesmysly ale i tady, pak to tvoje poucovani o prvdilech jsp ze je neznam atd kdyz sam ani nevis na co je donate for me ... mam screeny par mouder cos pronesl na chatu btw stoji to z to.
Jo a jsem EGY tongue.gif
GoGo f-lame me

souhlas EGY ^
Banned
Jul 4 2008 02:44am
Quote (EGY @ Fri, 4 Jul 2008, 03:01)
Jo a jsem EGY tongue.gif
GoGo f-lame me

to se steda velkej borec to ze si fotis co napisu hlavne ze ty ses hrozne chytrej, btw sam dia hrat neumis tvuj max lvl je kolik tak 91 a uz si rikas jaka je to pakarna ze btw tamto nebyl off-topic bylo to k tematu jedinej kdo tu dela spamy a offtopici jsi ty Viz: Inteligenti Topic (aka) Nipik ani napsat to neumis , hmm zadny topici tam nemas protoze si neaktivni, nudnej a chovas se jako dite.
co se tyce tech tvejch "ban topicky" byl jen jeden ukazu nazornost tvejch spamu
jj nedivil bych se... hold tonouci se stebla chyta <-Ban topic
nj to bude nejakej nolifer <-kolik mate predezne lvlu
nauc se psat k tematu low playere
ukaz si ty moudra treba hasicum me je tu u prd**
E:Vanys:u me je pvm um dia a ne naky pvp etc etc, fandi ronaldovy a ne egymu

This post was edited by Nipik on Jul 4 2008 02:49am
Member
Gold: 202.00
Jul 4 2008 02:47am
Quote (Nipik @ Fri, Jul 4 2008, 08:44am)
to se steda velkej borec to ze si fotis co napisu hlavne ze ty ses hrozne chytrej, btw sam dia hrat neumis tvuj max lvl je kolik tak 91 a uz si rikas jaka je to pakarna ze btw tamto nebyl off-topic bylo to k tematu jedinej kdo tu dela spamy a offtopici jsi ty Viz: Inteligenti Topic (aka) Nipik ani napsat to neumis , hmm zadny topici tam nemas protoze si neaktivni, nudnej a chovas se jako dite.
co se tyce tech tvejch "ban topicky" byl jen jeden ukazu nazornost tvejch spamu
jj nedivil bych se... hold tonouci se stebla chyta <-Ban topic
nj to bude nejakej nolifer <-kolik mate predezne lvlu
nauc se psat k tematu low playere
ukaz si ty moudra treba hasicum me je tu u prd**

nemyslim ze podle lvlu se urcuje jestli umis hrat
btw fandim EGYMU
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12526272829108Next
Add Reply New Topic New Poll