d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Kdo Je Nejmocnějčí Hráč Z čech A Slovenska??? > Ten Nejlepší Je Kdo??
Prev1242526272831Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.01
Aug 5 2008 04:32am
Quote (pugacov @ Tue, Aug 5 2008, 10:15am)
sracka ses nejen podle nej, ale podle kazdyho kdo tady cte tvy posty

tim spis se nemusi bat ne?
a ty ses dle me zas nubik kdo ma par charu kazdej max za 500 fg a mysli si vo sobe buhvico.

dle me kouris diky za padiky smile.gif
Member
Gold: 2.36
Aug 5 2008 04:54am
Quote (trivis @ Tue, Aug 5 2008, 09:09am)
nevim sli si mylslel jako ze bych ja mel hammera.ale sry ja spammerdonga nehraju,je to uplnej srac smile.gif

kazdopadne
sem chtel rict jednu vec ohledne toho duelu...nevim proc by sme meli
davat 2v2 ,a to este s nakyma uplne jinyma typkama,ktery sou z jinych
zemi jako paul..tam se ukaze prd,
tady jde dle me o duel mezi mnou a
viktorem ,a nevidim duvod do topho zatahovat nakyho paula.neni to prece
europe forum ale cz/svs...
tady skill se neprokaze na tvt,kde sice
ukazej jak umis hrat v tymu,coz je dobry,ale pokud te tvuj kolega
vysplouchne nebo to nak posere mujzes rozvnou gu...

ta bych byl pro klasik 1v1

napriklad
tady kazdej rika o tvym barbovi jak je dobrej ,tak to dakaz...dame
smite vs barb,nebo smite vs smite,nebo nvn,nebo nec vs hammer sli chces.
todle sou dle me fer duely,u kterych se rozhodne co a jak.

...p.s..... st3pixi ty ses vazne uplnej podrzptak

mno jak jsem rekl, mam acces jen na babu, a kdyz chces davat 1vs1 proti babovi co je na tvt s 9wcs a ma statunej mb atd, tak muzem, to toho urcite hafo dokaze...
Member
Aug 5 2008 04:55am
Quote (Sentinel4 @ Tue, Aug 5 2008, 10:54am)
mno jak jsem rekl, mam acces jen na babu, a kdyz chces davat 1vs1 proti babovi co je na tvt s 9wcs a ma statunej mb atd, tak muzem, to toho urcite hafo dokaze...

ty asi neumis cist vid?
sli ten tvuj barb ma jen bo sks tak kldio vem jinej char ,ale sam rikas jaka sem pvp nicka,takze i tak by to pro tebe melo bejt lehky ne....
Member
Gold: 2.36
Aug 5 2008 05:00am
Quote (trivis @ Tue, Aug 5 2008, 10:55am)
Quote (Sentinel4 @ Tue, Aug 5 2008, 10:54am)
mno
jak jsem rekl, mam acces jen na babu, a kdyz chces davat 1vs1 proti
babovi co je na tvt s 9wcs a ma statunej mb atd, tak muzem, to toho
urcite hafo dokaze...

ty asi neumis cist vid?
sli
ten tvuj barb ma jen bo sks tak kldio vem jinej char ,ale sam rikas
jaka sem pvp nicka,takze i tak by to pro tebe melo bejt lehky ne....

nerikam, ze jsi pvp nicka. Ty tady rikas, ze jsi nejlepsi pvper vsech dob, tak by pro Tebe nemel byt problem vyhrati ani 2vs2 ne?
ja tady nerikam, ze jsem nejlepsi, anrozdil od takovehu kalibru jako jsi Ty, bohuzel ten kalibr jsi jen v Tvych ocich, pac nikdo jiny to o Tobe nerika.

muzem to vyresit, ze dame treba nvn na openu se stejnym charem, nvn, oba budem mit stejny chary ale budem delat video, pac Ty by jsi si to urcite upravil v hero editoru.
Member
Aug 5 2008 05:05am
Quote (Sentinel4 @ Tue, Aug 5 2008, 11:00am)
nerikam, ze jsi pvp nicka. Ty tady rikas, ze jsi nejlepsi pvper vsech dob, tak by pro Tebe nemel byt problem vyhrati ani 2vs2 ne?
ja tady nerikam, ze jsem nejlepsi, anrozdil od takovehu kalibru jako jsi Ty, bohuzel ten kalibr jsi jen v Tvych ocich, pac nikdo jiny to o Tobe nerika.

muzem to vyresit, ze dame treba nvn na openu se stejnym charem, nvn, oba budem mit stejny chary ale budem delat video, pac Ty by jsi si to urcite upravil v hero editoru.

hehe jenze ja JSEM nejlepsi pvper z cechu ,tak to proste je.a duel na openu Oo
mam sice stazeny naky kundihrabkovi chary,ktery sou sice fakt dobre udelany,ale jsem lepsi na svych charech,ktery sem si postavil sam.on nema fhr ,pac sou staveny na ep a na non tele duely.
a hero editor?roooflllll ty ses ale knipl
ani ho nemam.
chary si stavim sam nn hero editor ani dmg kalkulator...to je pro debilky jako ses ty .

This post was edited by trivis on Aug 5 2008 05:08am
Member
Gold: 175.00
Aug 5 2008 05:22am
Quote (trivis @ Tue, 5 Aug 2008, 11:32)

a ty ses dle me zas nubik kdo ma par charu kazdej max za 500 fg a mysli si vo sobe buhvico.

nemam ani jeden pvp char, jen par mf a jediny co si o sobe myslim je, ze moje chovani na foru > tvoje chovani. ted doufam, ze zas udelas nakej supr forek s kourenim ptaku, aby si mi to potvrdil

edit: ptal sem se na op duel na ty tvy dva nicky co si tady nekde ptal, asi tak ze 30 lidi te znali 2, 1. rek: wannabe pvper, 2. rek: lamer, takze koukam ze tam si stejna legenda jako tady :/

This post was edited by pugacov on Aug 5 2008 05:27am
Member
Aug 5 2008 05:55am
Quote (pugacov @ Tue, Aug 5 2008, 11:22am)
nemam ani jeden pvp char, jen par mf a jediny co si o sobe myslim je, ze moje chovani na foru > tvoje chovani. ted doufam, ze zas udelas nakej supr forek s kourenim ptaku, aby si mi to potvrdil

edit: ptal sem se na op duel na ty tvy dva nicky co si tady nekde ptal, asi tak ze 30 lidi te znali 2, 1. rek: wannabe pvper, 2. rek: lamer, takze koukam ze tam si stejna legenda jako tady :/

jaky koureni ptaku? wtfak?ja tu nic takovyho nepostoval sry...musis se zeptat jinejch kdo chtej warn wink.gif

a z tech lidi na op duelu...tam neni jen 30 lidi ,ale jak naprdino,nemusi to znamenat nic,jen ze tam proste nebyli ti co znam /znaj me.
a lamer/wannabe pvper to moh rict jen timo aka exod aka scammer .nebo nakej jinej vul co zavidi pac sem mu uz urco daval nk na duelech smile.gif

ostatne komu ne smile.gif na pubech davam nk vsem a pak breci jak maly smile.gif
Member
Gold: 13.37
Aug 5 2008 06:07am
Quote (trivis @ Tue, 5 Aug 2008, 12:55)
jaky koureni ptaku? wtfak?ja tu nic takovyho nepostoval sry...musis se zeptat jinejch kdo chtej warn wink.gif

a z tech lidi na op duelu...tam neni jen 30 lidi ,ale jak naprdino,nemusi to znamenat nic,jen ze tam proste nebyli ti co znam /znaj me.
a lamer/wannabe pvper to moh rict jen timo aka exod aka scammer .nebo nakej jinej vul co zavidi pac sem mu uz urco daval nk na duelech smile.gif

ostatne komu ne smile.gif na pubech davam nk vsem a pak breci jak maly smile.gif

ooooh dáváš NK na pubu, to chce TAKOVÝHO SKILLU!1!!1!1!!1eins

já tě fakt žeru, nk jen tak někdo neumí (kor na pubech)

I heart.gif trivis (NOT)
Member
Aug 5 2008 06:13am
Quote (st3pix @ Tue, Aug 5 2008, 12:07pm)
ooooh dáváš NK na pubu, to chce TAKOVÝHO SKILLU!1!!1!1!!1eins

já tě fakt žeru, nk jen tak někdo neumí (kor na pubech)

I heart.gif trivis

aohoooooo next fan?

dikyyyyy ja vim ze sem nej ,ale klido mi to rikej dal

thumbsup.gif
Member
Gold: 25,797.87
Aug 5 2008 06:14am
Quote (trivis @ Tue, Aug 5 2008, 11:05am)
hehe jenze ja JSEM nejlepsi pvper z cechu ,tak to proste je.a duel na openu Oo
mam sice stazeny naky kundihrabkovi chary,ktery sou sice fakt dobre udelany,ale jsem lepsi na svych charech,ktery sem si postavil sam.on nema fhr ,pac sou staveny na ep a na non tele duely.
a hero editor?roooflllll ty ses ale knipl
ani ho nemam.
chary si stavim sam nn hero editor ani dmg kalkulator...to je pro debilky jako ses ty .

to krávo tak tak tohle bylo do vtipy jokes jestli chceš vyjmenuju ti i lidi z čechů co to jakou dobu nehrály a stejně by si tě dali
ty nejsi nej pvp ani ve snu biggrin.gif

tohle mě moc pobavilo (ale víš co já tě při tom necham :-) )

používaní hero editoru = lepší char na bn
open dooly = non lagged game/non debiled game a hlavně se tam naučíš

prostě vše co tu plácáš sou nesmysli

chceš slyšet kolik čechů je lepší jak ty? ty ses ale taková legenda že je nebudeš znát tak to budou randomové wink.gif

napadá mě 14pvperů co sou lepší jak ty wink.gif

btw viky není to fun?
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1242526272831Next
Closed New Topic New Poll