d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Fotky > Ukazte Svuj Ksicht #2
Prev1192021222348Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.36
Jul 6 2009 05:33am
Quote (st3pix @ Mon, Jul 6 2009, 11:20am)
pořád dokola? ukaž nějakej post, kde to dělám pořád dokola :)

to je toho, nepochopil jsi jedno slovíčko, respektive jsi musel malinko použít mozek, abys pochopil význam, a hned tu musíš flamovat :) Jo jasně, místo ragovat jsem mohl použít slovíčko vztekat se, nicnémě význam by byl stejnej, akorát bys teda ze sebe nedělal primitiva, který se hádá kvůli každé blbosti, ale sere pes že :)

Jo a abych nezapomněl, některá slova se jednoduše počeštují, resp. přejímají z cizího jazyka v nezměněné podobě (zejména z toho důvodu, že adekvátní české slovo neexistuje nebo zní zvláštně (např. výše zmíněný výraz "flamovat",dále "banovat", "admin" , "troll", "noob" atd atd))a pokud se nad tímto pozastavuješ a považuješ užívání těchto výrazů za "machrování", tak doporučuji doplnit/zopakovat základní vzělání 8)

nerikam, kdyz se to pouzije sem tam... ale ty mluvis napul cesky a napul hodne spatne anglicky a michas to dhromady....

a pro slova admin, flamovat a noob fakt neexistuje ceskej preklad, heh :) Vem si slovnik a podivej se do nej...
Member
Gold: 0.00
Jul 6 2009 07:18am
Quote (st3pix @ Mon, Jul 6 2009, 11:20am)

to je toho, nepochopil jsi jedno slovíčko, respektive jsi musel malinko použít mozek, abys pochopil význam, a hned tu musíš flamovat :) Jo jasně, místo ragovat jsem mohl použít slovíčko vztekat se, nicnémě význam by byl stejnej, akorát bys teda ze sebe nedělal primitiva, který se hádá kvůli každé blbosti, ale sere pes že :)

Jo a abych nezapomněl, některá slova se jednoduše počeštují, resp. přejímají z cizího jazyka v nezměněné podobě (zejména z toho důvodu, že adekvátní české slovo neexistuje nebo zní zvláštně (např. výše zmíněný výraz "flamovat",dále "banovat", "admin" , "troll", "noob" atd atd))a pokud se nad tímto pozastavuješ a považuješ užívání těchto výrazů za "machrování", tak doporučuji doplnit/zopakovat základní vzělání 8)

To je debil :rofl:
Member
Gold: 2,227.00
Jul 6 2009 08:29am
rofllll
Ahoj senti tak co Německo?
zdravíčko Necum už zase záříš? :-D jen do něj.
Stepix Giev Fre?
Member
Gold: 13.37
Jul 6 2009 09:22am
Quote (Sentinel4 @ Mon, 6 Jul 2009, 12:33)
nerikam, kdyz se to pouzije sem tam... ale ty mluvis napul cesky a napul hodne spatne anglicky a michas to dhromady....

a pro slova admin, flamovat a noob fakt neexistuje ceskej preklad, heh :) Vem si slovnik a podivej se do nej...

http://slovnik.seznam.cz/?q=noob&lang=en_cz

napiš tam noob, co ti to vyhodí :)

a ukaž mi prosím post, kde jsem psal napůl česky a napůl špatně anglicky pls, seš totiž jak nečum, pořád tady kecá, jak neumím anglicky, ale ještě mi nepřinesl jedinej "důkaz"
(kromě postu giev fre :(, kterej je očividně schválně "špatně", ale to asi nechápe)
Member
Gold: 2.36
Jul 6 2009 10:08am
Quote (st3pix @ Mon, Jul 6 2009, 03:22pm)
http://slovnik.seznam.cz/?q=noob&lang=en_cz

napiš tam noob, co ti to vyhodí :)

a ukaž mi prosím post, kde jsem psal napůl česky a napůl špatně anglicky pls, seš totiž jak nečum, pořád tady kecá, jak neumím anglicky, ale ještě mi nepřinesl jedinej "důkaz"
(kromě postu giev fre :(, kterej je očividně schválně "špatně", ale to asi nechápe)

napr tvoje dodguju, raguju atd.... to je jen z tohoto topicu... a jak prelozit noob vi asi opravdu kazdy.... tak nerikej, ze pro to neni v cestine slovo...

ja uz se s Tebou nebudu bavit.. proste nad tim zapremyslej a treba Ti to dojde.... kdyz ne, coz me ani neprekvapi tak si to pouzivej dal a delej ze sebe mongola. mej se

This post was edited by Sentinel4 on Jul 6 2009 10:10am
Member
Gold: 6,531.15
Jul 6 2009 10:29am
Quote (st3pix @ Mon, 6 Jul 2009, 13:20)

To bych doporucil spis tobe :) cestina je bohata, myslim ze si hrave poradi s par slovickama. A obavam se ze tohle neni opravdu priklad slovicek co se nedaji prelozit jednim slovem. V Arabii maj treba 100 slov pro kone my tak 10 to pak neexistuje jednoslovny preklad ale furt je, ver mi :P
A nevim ani co je flamovat je to flámovat nebo flameovat ? to jaks napsal by se cetlo flemovat. Nebos mozna myslel flambovat, u tebe clovek hold nikdy nevi kdyz i obcas vynechavas pismenka.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jul 6 2009 12:13pm
Quote (Sentinel4 @ Mon, Jul 6 2009, 04:08pm)
napr tvoje dodguju, raguju atd.... to je jen z tohoto topicu... a jak prelozit noob vi asi opravdu kazdy.... tak nerikej, ze pro to neni v cestine slovo...

ja uz se s Tebou nebudu bavit.. proste nad tim zapremyslej a treba Ti to dojde.... kdyz ne, coz me ani neprekvapi tak si to pouzivej dal a delej ze sebe mongola. mej se

hmm ty ten e-life beres nejak moc vazne..
Member
Gold: 9,354.00
Jul 6 2009 12:57pm
zase sa tu len hadate .... kazite to tu vsetko
Member
Gold: 717.50
Jul 6 2009 12:58pm
Oh snap..
Member
Gold: 6,531.15
Jul 6 2009 01:42pm
Quote (yosimitshu @ Mon, 6 Jul 2009, 20:57)
zase sa tu len hadate .... kazite to tu vsetko

jj tak nam tu nespamuj :P
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1192021222348Next
Add Reply New Topic New Poll