Quote (undead_lord @ Mon, Jul 2 2007, 06:03pm)
Quote (z3r0. @ Mon, Jul 2 2007, 04:23pm)
Quote (undead_lord @ Mon, Jul 2 2007, 02:45pm)
Quote (z3r0. @ Mon, Jul 2 2007, 12:38pm)
Quote (undead_lord @ Mon, Jul 2 2007, 09:44am)
Quote (palec @ Mon, Jul 2 2007, 07:01am)
Quote (z3r0. @ Mon, 2 Jul 2007, 00:20)
já nemám problém proti nikomu,dokud on nemá problém proti mě nebo kamarádům/kám, pak sem agresivní.
V tomhle pripade nechapu co te zere?to neni problem ale prinos...a kdybych nevedel ze jsi asi inteligentni clovek..skoro bych rekl ze jsi to tady napsal kvuli zamachrovani
inteligentni neni, to mi ver. Jinak by prece nepil
a nemlatil lidi jako nejaky opicak
Hlavne ze ty si inteligent o tom ostatne svedci tve vysledky ve skole. Od kdy inteligentni clovek nepije? daj sa dokupy.
pit + mlatit lidi
jinak bez toho mlaceni lidi je to normalni ofc ^
si to precti poradne
Clovek dela pod vlivem veci,ktere by normalne nedelal,coz vypada asi na muj pripad. Co se tyce toho tveho tvrzeni o inteligentovi,zda se mi dost nepresne,ale Ty na to casem treba dojdes.
hodne lidi pijou a i presto pod jejich vlivem nedelaji blbosti. Ty jses asi jeden z tech blbcu, co se neumeji ovladat no ..
To je dost mozne,protoze k vyvolani konfliktu me staci malicko.Napadlo te take nekdy, ze kdyz si napity,tak ti vlezou vsechny problemy na povrch a tak se to snazis resit? (bitka neni nejlepsi reseni). A dalsi vec je asi ta, ze zalezi asi na komunite ve ktere vyrustas. Ale vymluvil sem ti tvou teorii o inteligentovi,to je pro me vitezstvi.