d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > O_o Hip Hop Topic > Hip hop, dont stop
Prev1234510Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 57.00
May 27 2007 04:45am
No ja nenosim ten rovny silt,mam asi 2 velke tricka,ktore su mozno tak 2cm pod mojom opaskom,gate nemam ako hangar...
A takisto pocuvam aj metal a takisto sa mi lubi...
Ja hovorim o tom,ze pri TS je to dokazane,ze priamo hlavny vlastnik znacky je aktivny Neonacista,a ked uz to viem,tak si odnich v zivote nic nekupim...
Oblecenie nemaju vobe stylove,maju ho len po<> drahe,ale najdes za polovicne ceny podobne pekne(vlastne ovela krajsie,lebo tam nieje ten ich napis) oblecenie...
O tom ja hovorim...Ja si kupujem tricka radsej v beznych obchodch typu New Yorker,po pripade daco v Rakusku...A ak by som zistil,ze tato firma patri dakomu z tych,co si spominal,ver mi,ze bych si tam uz nic nekupil a naucil sa tie tricka sit na kolene ...

A este k tomu,ze TS = komercie,ide im len o prachy...No sak prave ! Ide im o prachy,ale naco sa tie prachy pouziju?Nato aby daky nazis mali nove palky,pistole,neprestrielne vesty a Mercedesi Gcka,aby mali na uplatky pre sudcov,ked zabiju dakeho cernocha,metlaka etc...

This post was edited by doobik on May 27 2007 04:47am
Member
Gold: 303.60
May 27 2007 04:56am
Quote (doobik @ Sun, 27 May 2007, 11:45)
No ja nenosim ten rovny silt,mam asi 2 velke tricka,ktore su mozno tak 2cm pod mojom opaskom,gate nemam ako hangar...
A takisto pocuvam aj metal a takisto sa mi lubi...
Ja hovorim o tom,ze pri TS je to dokazane,ze priamo hlavny vlastnik znacky je aktivny Neonacista,a ked uz to viem,tak si odnich v zivote nic nekupim...
Oblecenie nemaju vobe stylove,maju ho len po<> drahe,ale najdes za polovicne ceny podobne pekne(vlastne ovela krajsie,lebo tam nieje ten ich napis) oblecenie...
O tom ja hovorim...Ja si kupujem tricka radsej v beznych obchodch typu New Yorker,po pripade daco v Rakusku...A ak by som zistil,ze tato firma patri dakomu z tych,co si spominal,ver mi,ze bych si tam uz nic nekupil a naucil sa tie tricka sit na kolene ...

Problém je ten, že dnešní svìt je už tak z-globalizovanej, že abys nepodporoval nìkoho špatnýho nemohl bys sis koupit skoro nic.

Drahý to je, ale platíš tam za kvalitu, která je znaèná.

Quote (doobik @ Sun, 27 May 2007, 11:45)
A este k tomu,ze TS = komercie,ide im len o prachy...No sak prave ! Ide im o prachy,ale naco sa tie prachy pouziju?Nato aby daky nazis mali nove palky,pistole,neprestrielne vesty a Mercedesi Gcka,aby mali na uplatky pre sudcov,ked zabiju dakeho cernocha,metlaka etc...

V jejich zaèátcích jim šlo o to, aby to bylo obleèení pro bílý od bílejch a šilo se to v Nìmecku, dneska se to šije tam, kde je hlavnì levná pracovní síla. A co majitel s tìma penìzma dìlá tìžko øíct, že za nì kupuje zbranì neo-nacistùm s tím pøišla paranoidní ANTIFA.

This post was edited by zerkii on May 27 2007 05:03am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 27 2007 05:05am
no mohl bych si zase nainstalovat PS a udìlat si sig se znaèkou PHAT FARM , kde je cena i kvalita znaèná
Member
Gold: 57.00
May 27 2007 05:08am
No to stymi zbranani som si teraz vymyslel ako priklad,ja stale dokola naraz nato ze je to aktivny neonacista a ten by nemal byt bohaty,ten by mal byt mrtvy...
A to je sice mozno pravda,ze je to dnes "normalna kvalitna znacka",ale to je aj Adidas,Nika,Puma neviemco este,veci stoja rovnako,kvalitne su rovnako,tak preco neutratis tie prachy tam?
Nemas by si ten pridrbany napis na obleceni,nemal by si tam logo co sa sklada z nacistickych symbolov,normlany informovany clovek by ta nepriradil podvedome k nazis...

Mna nepresvedcis ze je to bezna znacka,vcelku som sa o to nedavno zajimal a fakt je to dokazane,ze tie prachy za oblecnie idu k nazkom ...
Member
Gold: 303.60
May 27 2007 05:28am
Quote (doobik @ Sun, 27 May 2007, 12:08)
No to stymi zbranani som si teraz vymyslel ako priklad,ja stale dokola naraz nato ze je to aktivny neonacista a ten by nemal byt bohaty,ten by mal byt mrtvy...
A to je sice mozno pravda,ze je to dnes "normalna kvalitna znacka",ale to je aj Adidas,Nika,Puma neviemco este,veci stoja rovnako,kvalitne su rovnako,tak preco neutratis tie prachy tam?
Nemas by si ten pridrbany napis na obleceni,nemal by si tam logo co sa sklada z nacistickych symbolov,normlany informovany clovek by ta nepriradil podvedome k nazis...

Mna nepresvedcis ze je to bezna znacka,vcelku som sa o to nedavno zajimal a fakt je to dokazane,ze tie prachy za oblecnie idu k nazkom ...

Musim jít off, takže jen rychle.

Puma je shodou okolností taky moje oblíbená znaèka a tak 2 roky jsem si nekoupil nic jinýho než hadry od ní, ale vìø, že srovnávat se to vážnì nedá. A za druhé ji dneska nosí každej druhej.

Žádna nazi symbolika v aktuálním logu není.

Pak mùžeme pokraèovat, cya. smile.gif
Member
Gold: 717.50
May 27 2007 05:40am
oMg LoL tO tO JE za cHlApíkA TaN PoslEDni , RUlEr JaK SvIn ^^
Member
Gold: 10,388.99
May 27 2007 05:40am
Quote (zerkii @ Sun, May 27 2007, 12:28pm)
Quote (doobik @ Sun, 27 May 2007, 12:08)

Musim jít off, takže jen rychle.

Puma je shodou okolností taky moje oblíbená znaèka a tak 2 roky jsem si nekoupil nic jinýho než hadry od ní, ale vìø, že srovnávat se to vážnì nedá. A za druhé ji dneska nosí každej druhej.

Žádna nazi symbolika v aktuálním logu není.

Pak mùžeme pokraèovat, cya. smile.gif

já nakupuju u èongù ... snad proti tomu nikdo nic nemá... end. btw nemam rád nácky jako jakoukoliv extrémistickou skupinu - prostì nemam rád mentály.
Member
Gold: 646.00
May 27 2007 05:43am
btw zerkii ty seš nácek / skinhýd ?
Member
Gold: 689.00
May 27 2007 06:34am
Quote (Esantin @ Sun, May 27 2007, 11:43am)

co to je za patvar ? biggrin.gif
Member
Gold: 646.00
May 27 2007 06:47am
Quote (CarodeJ @ Sun, May 27 2007, 12:34pm)
Quote (Esantin @ Sun, May 27 2007, 11:43am)

co to je za patvar ? biggrin.gif

neznáš skinhýdy? (je to v jedný písnièce)
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234510Next
Add Reply New Topic New Poll