Quote (doobik @ Sun, 27 May 2007, 11:45)
No ja nenosim ten rovny silt,mam asi 2 velke tricka,ktore su mozno tak 2cm pod mojom opaskom,gate nemam ako hangar...
A takisto pocuvam aj metal a takisto sa mi lubi...
Ja hovorim o tom,ze pri TS je to dokazane,ze priamo hlavny vlastnik znacky je aktivny Neonacista,a ked uz to viem,tak si odnich v zivote nic nekupim...
Oblecenie nemaju vobe stylove,maju ho len po<> drahe,ale najdes za polovicne ceny podobne pekne(vlastne ovela krajsie,lebo tam nieje ten ich napis) oblecenie...
O tom ja hovorim...Ja si kupujem tricka radsej v beznych obchodch typu New Yorker,po pripade daco v Rakusku...A ak by som zistil,ze tato firma patri dakomu z tych,co si spominal,ver mi,ze bych si tam uz nic nekupil a naucil sa tie tricka sit na kolene ...
Problém je ten, že dnešní svìt je už tak z-globalizovanej, že abys nepodporoval nìkoho špatnýho nemohl bys sis koupit skoro nic.
Drahý to je, ale platíš tam za kvalitu, která je znaèná.
Quote (doobik @ Sun, 27 May 2007, 11:45)
A este k tomu,ze TS = komercie,ide im len o prachy...No sak prave ! Ide im o prachy,ale naco sa tie prachy pouziju?Nato aby daky nazis mali nove palky,pistole,neprestrielne vesty a Mercedesi Gcka,aby mali na uplatky pre sudcov,ked zabiju dakeho cernocha,metlaka etc...
V jejich zaèátcích jim šlo o to, aby to bylo obleèení pro bílý od bílejch a šilo se to v Nìmecku, dneska se to šije tam, kde je hlavnì levná pracovní síla. A co majitel s tìma penìzma dìlá tìžko øíct, že za nì kupuje zbranì neo-nacistùm s tím pøišla paranoidní ANTIFA.
This post was edited by zerkii on May 27 2007 05:03am