Z názvu topicu vidím že sob preferuje èi má rád diskriminaci
Stejnì se vyjádøím...
Jsem zapøísáhlý ateista dokážu vyslechnout naboženský názor dodam svùj názor,akceptuju všechny náboženství<i islám> páè vim<aspoò si to myslim> že nikdy nezmizí
, takže tu budou furt tøeba zmírnìné nebo pozmìnìné ale furt bude nìkdo vìøit v nìco , Tøeba nìco jako bùh sem uèen že nemùžu øíct že není ale myslim si to ale nemam dùkaz který by to potvrzoval nebo vyvrátil to zùstane asi zahadou na furt možná až zdechnu tak se to dozvim

tøeba já vìøim v to že zdechnu,v lidskou vùli-a že každej kdo co si udìlá takové to má,že mùže mìnit svùj osud, [b]pak vìøim v reinkarnaci,a v další realné vìci-----[b/]
ale ono je to tak podle mì ty slabší nebo možná silnìjší jedinci nedokážou vìøit v sebe tak vìøí v nìkoho, a naivnì<možná ne> myslí že se jim život zmìní nebo nìco jiného
já vìøim jen v sebe<a v kamarády a lidi kterou jsou mi blízcí a co ovlivòují mùj život>-že ve mì je všechna síla kterou potøebuju k životu a hodlám dìlat vše co mùžu nebo umím--
--ono náboženství jakékoli dává každemu urèitou sílu a v jistém smìru je to dobréa nákém zase špatné záleží na úhlu pohledu
mì se tento topic celkem i líbí až na tu diskriminaèní poznámku
ta poznámka je tam hlavnì že sem se bál že sem napíšeš òákej spam ... né že by mì nezajímal tvùj názor.
a to tuèný mì taky zaujalo .. esli je reálná reinkarnace potom je reálný skoro všechno výše zmínìný .. (teda aspoò podle mì)