d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŚeskĂ© a SlovenskĂ© > Občané Romské Národnosti > :P
Prev1234512Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 10%
Mar 15 2007 11:52am
Quote (zerkii @ Thu, 15 Mar 2007, 17:12)
Quote (Charoncz @ Thu, Mar 15 2007, 03:42pm)
Mno lidi si pri posuzovani teto mensiny (ale i jinych skupin vseobecne) pletou existencni a obecny kvantifikator. Tzn pokud jeden Rom vam zlomil zebro neznamena to ze dalsich deset Romu ktere potkate vam automaticky udelaji to same. No proste je pak soudite podle tech nejhorsich a na dalsi uz se nedivate (pr. Sobovi spolubydlici). a prave tohle by se melo dost razantne rozlisovat... protoze jak vas napadne skupinka Romu a vy jednomu date pesti a utecete uz na vas hazeji ublizeni na zdravi a naopak kdyz si chce takovej slusnej Rom sehnat nekde praci asi to moc lehky nema...

A k čemu nám tady jsou? K tomu aby parazitovali na špatném systému dávek/přídavků na děti a neustále se rozmnožovali a sáli tak čím dál tím víc peněz z našich kapes? Díky nestojím o ně.

Ad práce: Aha takže je vlastně problém v tom, že je nikdo nechce zaměstnat? Na stavbě berou každýho, jenže problém je v tom, že o ni prostě dělat nechtějí a stačí, když si nadělaj kopec dětí a dělat ani nemusejí. Kamarád má stavební firmu a osobně jsem se ho na tohle ptal a říkal, že Romové jsou nespolehliví, líní a do práce si chodí kdy je napadne, proto je následně vyhodí. Ukrajinci makají 10h denně jako šrouby.

Přiznej si, že Romové jsou tady jen na obtíž.

precti si to jeste jednou.. ja nepisu ze to jsou vsichni svatouskove ale i kdyby byl u nas v republice jen jeden slusnej rom, zaslouzi si aby se s nim zachazelo jako s jinymi lidmi..
Member
Trader: Scammer
Mar 15 2007 11:59am
Quote (Charoncz @ Thu, 15 Mar 2007, 19:52)
Quote (zerkii @ Thu, 15 Mar 2007, 17:12)
Quote (Charoncz @ Thu, Mar 15 2007, 03:42pm)
Mno lidi si pri posuzovani teto mensiny (ale i jinych skupin vseobecne) pletou existencni a obecny kvantifikator. Tzn pokud jeden Rom vam zlomil zebro neznamena to ze dalsich deset Romu ktere potkate vam automaticky udelaji to same. No proste je pak soudite podle tech nejhorsich a na dalsi uz se nedivate (pr. Sobovi spolubydlici). a prave tohle by se melo dost razantne rozlisovat... protoze jak vas napadne skupinka Romu a vy jednomu date pesti a utecete uz na vas hazeji ublizeni na zdravi a naopak kdyz si chce takovej slusnej Rom sehnat nekde praci asi to moc lehky nema...

A k čemu nám tady jsou? K tomu aby parazitovali na špatném systému dávek/přídavků na děti a neustále se rozmnožovali a sáli tak čím dál tím víc peněz z našich kapes? Díky nestojím o ně.

Ad práce: Aha takže je vlastně problém v tom, že je nikdo nechce zaměstnat? Na stavbě berou každýho, jenže problém je v tom, že o ni prostě dělat nechtějí a stačí, když si nadělaj kopec dětí a dělat ani nemusejí. Kamarád má stavební firmu a osobně jsem se ho na tohle ptal a říkal, že Romové jsou nespolehliví, líní a do práce si chodí kdy je napadne, proto je následně vyhodí. Ukrajinci makají 10h denně jako šrouby.

Přiznej si, že Romové jsou tady jen na obtíž.

precti si to jeste jednou.. ja nepisu ze to jsou vsichni svatouskove ale i kdyby byl u nas v republice jen jeden slusnej rom, zaslouzi si aby se s nim zachazelo jako s jinymi lidmi..

a ja tvrdim ze jsou absolutne jine mentaility a nezaclenuji se dobre do naseho statu
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Mar 15 2007 12:11pm
Mnohdy je i bily clovek daleko horsi jak cerny.
Znam dobre cikany , stejne jako dobre bile, ale bohuzel i naopak v obojim podani.

zde plati dobre pravidlo: Pokud nema nekdo problem proti tobe,nebo tvym blizkym, tak si ho nevsimej.

Lehko se to rika, ale o poznani tezsi je to dodrzet, hlavne kdyz je clovek v alkoholovem opojeni.
Member
Gold: 0.00
Mar 15 2007 12:44pm
mne staci videt rytmusa na obrazovke a otvara sa mi nozik vo vrecku
Member
Gold: 950.76
Mar 15 2007 01:05pm
ze cyklon B
-owned smile.gif

a nemam ich rad, ale ja neznasam skoro vsetkych takze z rasizmu ma obvinovat nemozte
Member
Gold: 303.60
Mar 15 2007 03:03pm
V současné době se odhaduje nezaměstnanost Romů na našem území na 70% a v některých částech republiky i na neuvěřitelných 90%. Co se týče kriminality tak Ministerstvo pro místní rozvoj uvádí jako příklad závažnosti romské kriminality okres Teplice. Romská komunita zde tvoří zhruba 7% celkového počtu obyvatel, její podíl na trestné činnosti však odhaduje teplická kriminální služba na 60%, u pachatelů přepadení dokonce na 80%.

Zdroj: NEČAS, Ctibor. Romové v České republice včera a dnes, 1997. ISBN 80-7067-952-2.

Tohle jsou fakta a mluví za vše. Obrázek ať si každý udělá sám.
Member
Gold: 3,582.35
Mar 15 2007 07:29pm
ja som 3x dostal od nackov (nejsem rom) len mam dreadlocky a cigani v nasom meste niesu problem skor plesky ^^ raz som mal otras mozgu ked som dostal steelou do sisky :-D

This post was edited by 1shot1kill on Mar 15 2007 07:30pm
Member
Gold: 1,116.00
Mar 16 2007 06:05am
Romove jako takovi mi nevadi... V momente kdy se do me zacou srat tak mi vadi, ale to mi vadi i kdokoliv jiny...
Nacci jako takovi mi nevad, ae v momente kdy prijdou na koncik na kterm jse a hodi tam dva slzaky tak mi zacinaji vc nez vadit... http://www.novinky.cz/krimi/diskoteku-ukoncily-granaty-se-slznym-plynem_111213_lt0oc.html -- byla to akce v Music Baru Jam, normalni Punk/Ska koncert... a reknete mi ze tohle vam pripada v pohode

edit: jo a pardon za vynechavky, blbne mi klavesnice

This post was edited by MrReaper on Mar 16 2007 06:05am
Member
Gold: 25,797.87
Mar 16 2007 01:17pm
nene chudaci sou diskriminovani a ten kdo tady rekl spatne jen male krive slovo tak je rasista
ja sme byl souzen za rasistu za to co sem nerekl ale tady ste to rekly ^^
Member
Trader: Scammer
Mar 16 2007 01:26pm
nesnasim cikany, a nestydim se za to
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234512Next
Add Reply New Topic New Poll