k melovy se vyjadrovat nebudu <ten se ted chova jak kretenek namyslenej a rad buzeruje sem ho prosil at na me nereaguje a ja nebudu reagovat na nej ale ocividne neumi cist> jako souhlas s quinnem
raki no jako je pravda ze sem taky chudej ale bohatej na to abych si neco koupil ale i tak me to pride jako celkem slusna zalezitost sem tam nekoho obdarovat
ja si pamatuju kdyz sem dostal prvni full ik zdarma sem byl desne stastnej a stesti cloveka nejde vycislit
a uz vidim mela jak nn no begin for u <nezajem ze mas narozky nebo ze sou vanoce nic nebude> takhle nak to vidim ja ted premejslim ze mozna koupim este neco a za ty fg co mam este mu udelam hoto este si to projdu a domluvim se snim pokud ho uvidim
no sobik no jak bych se vyjadril ten umi delat radost i zklamat ze sobe??..

jako este knemu runu bezt na nl ma ko misto orbu atd ma memory naky s blizzem a par sracek
a ja si proste myslim ze sem tam nekomu udelat radost je dobre btw neboj stevko nezapomenu te zminit a pokud mi nekdo neveri muzu udelat ss az mu to budu davat
a este bych potreboval non ed mp nebo mp scl kdo ma muze ho primrsknout ale musi bejt found nerad bych nekomu neco a dal a zachvilku by mu to zmizlo xD
mr ripe nevim jestli ho znas 8P jako jo "lamka" povysonost to neni ja byl taky lamka a este v nakej ohledech sem ale litat bez blocku a fcr atd mi nepride pro