Popíšu situaci kterou jsem vypozoroval v USA:
Kalifornie:
1. In & Out - Fast food existujici jenom v Kalifornii, neni to franchising, ale rodinny business a maji nejkvalitnejsi jidlo co jsem kdy ve FF videl.
2.
Jack in the Box - Fast food po celé USA, v ČR zatím není, docela škoda, 2. nej kvalita.
3. Burger King - Když jsem viděl Triple Whooper málem jsem se posral... Když jsem viděl amíka to opravdu sníst tak jsem nevěřil... Jinak super FF pokud umíte španělsky, polovina obsluhujících v Cali jsou mexíci

McDonald a KFC jsou v Kalifornii asi největší shit, kvalita je dobrá ale chuťově je to občas dost mimo (může za to hlavně politika hygieniků, kdo chce vědět víc, rád vysvětlím).
Tennessee:
Tady je jasnou jedničkou
Jack in the Box, Burger King těsně druhý. Ostatní totéž jako v Cali.
New York:
1. McDonald - Na Manhattonu uvidíte jenom tři věci: Starbucks, Subway (sandwiche) a McDonald... A protoze jsou vsude tak je kvalita hodne hlidana. Na celem Manhattonu jsem videl jenom dva Burger Kingy a jeden Wendy's (dalsi americky FF).
ČR:
Pro mě vítězí KFC, McDonald nemám moc rád a v BK jsem v ČR ještě nebyl, ale určitě si někdy na hlaváku skočím tak pak poreferuju...
Do Mc nechodim od tý doby, co jsem tam dostal infekční průjem... (Mc Holešovice.)
Jinak chodim do KFC. BK bych chtěl zkusit.
Na druhou stranu jsem četl článek, že v Austrálii jedna holka ochrnula po tom, co byla v KFC.
e. Taky mam rád Kung Pao