d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŒeské a Slovenské > Brekeke! > obrázok vo vnútri.
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jul 1 2006 05:34am
Thc all pouziva kde kto, je to napadite a prakticke.(a ja som to pochytil z d2.sk, mozno aj od pinga. Neviem) To nic neznamena. A co sa tyka ze tvoje posty su absurdne je pravda. To pouzivam bezne v realy dlhsie, nema to nic spolocne s tou diskusiou. Hadku saka s dhalom si uz nepametam a je mi ukradnute. Ta piesen je trapna a primitivna. A viac na teba reagovat nebudem, lebo uz sa mi naozaj hnusi sa s tebou zhovarat.
P.S.: Ja tam mam v pazi uz od zaciatku topicu, tie post mi za to nestoja aby som marnil svoj cas s takymto buranom. A odpisoval som ti len preto, aby som vyvratil tvoje klamstva, urazky; no teraz ta uz fakt seriem ty LOOSER

This post was edited by IBRA_HIM on Jul 1 2006 05:34am
Member
Gold: 57.00
Jul 1 2006 05:51am
Esteze mam Gemca,inak by som odpovedal...
Fajn,moje posledne +1 v tomto topicu...

A inak,ono to neni pesnicka,ale Freestyle Rap-battle tusim 05 ci 06 Babylon Bratislava Michadelik vs Moe wink.gif ...
Member
Gold: 1,116.00
Jul 1 2006 05:57am
Nechci nic rikat ale kdyz IBRA napada nas cechy ze napadame slovaky a nakonec se porve s jinym slovakem tak by me zajimalo jestli je chyba u nas cechu a toho jednoho slovaka (doobik ofc) nebo u IBRA...

Fakt je ten ze na d2.sk jsem nikdy nebyl, ale z toho jak se projevujete tady na jsp mam pocit ze doobik je mnohem rozumejsi (az na tech poslednich par postu kdy jste se hadali oba). Navic se mi nelibi ze IBRA chce znat nazory ostatnich a pritom je hned vyvraci.

Pokud mate pripominky k tomuhle postu tak !! PM ONLY !! na to co postnete sem vam kaslu z vysoka.

This post was edited by MrReaper on Jul 1 2006 05:57am
Member
Jul 1 2006 07:15am
MrReaper: "Navic se mi nelibi ze IBRA chce znat nazory ostatnich a pritom je hned vyvraci." - to neni pravda, keby si poriadne cital, co som napisal. Nepostol by si sem taku hovadinu.
Member
Jul 1 2006 07:23am
bla bla bla IBraHim_Maiga kukni si toto a ukludni sa http://www.snabbstart.com/flash/filmen-om-bamse.aspx
laugh.gif
Member
Gold: 1,116.00
Jul 1 2006 07:32am
Quote (IBRA_HIM @ Sat, 1 Jul 2006, 15:15)
MrReaper: "Navic se mi nelibi ze IBRA chce znat nazory ostatnich a pritom je hned vyvraci." - to neni pravda, keby si poriadne cital, co som napisal. Nepostol by si sem taku hovadinu.

ha tady je nazorny priklad, mám názor a ty mi ho hned vyvracíš laugh.gif
Member
Jul 1 2006 07:48am
Quote (IBRA_HIM @ Sat, Jul 1 2006, 10:12am)
NestorQuinn: "ale pravdou je ze nejlepsi lvl 9 char z cz mel
psk.." -kto je to? ten psk? hrava este d2? A co sa tyka pokladania sa
za niekoho v komunite; na to mam svoj nazor.laugh.gif

psk uz aktivne nehraje, zridkakdy se objevi na bn...

jinak by me tedy zajimalo kolik ma ten tvuj defiance smiter ias a tim padem fps...a ta dmg u smite neni zanedbatelna.. je sice hezky ze mas 33% cb, ale to je jaksi nic v porovnani s 300dmg jabbem nebo s 1k+ sacrifice... Aby zafungoval cb, musis nejdriv dojit k protivnkovi, dostat se pres blok a pak jeste musi vyjit ten cb... smile.gif to je docela riskantni... vseobecne by me zajimalo, jestli si toho tvojeho paldu uz pouzil v praxi, a tim nemyslim proti noobum kteri nemaji o lld ani poneti...

jaky mas vlastne cely eq? deaths kombo? hsarus? sigon? hm?
Member
Gold: 25,797.87
Jul 1 2006 08:01am
jaaaaaaaaaaaaaaj +1 ja to jinak nevidim stim to co tady zvatla btw me narodnosti taky nevadi ale cikani jo wink.gif
btw bych pridal na dobrotu na zebrotu se zastavam a co z toho mam ale stejne si myslim ze si to mel dat pod muj topic
btw 2 kdyz si myslis ze je to naky diskriminacny pro slovaky tak proc se nezalozilo cze jsp
btw3 vse co se lozi rikam i chat se lozi z cze/svk tagem
snad prvni pripad co znam byl jeden topic o brigade jen pro slovaky
nam cechum to nedela problemy ale nikomu asi j
a na posledni chyba neni na nasem odesilaci ale na vasem primaci
jestli to tady chces ty sam rozdelit na dve casti tim myslim cze a pak svk tak si na dobre ceste<ja stim nezacal>
mno co bych este dodal asi to ze si du dat cigo xD
Member
Gold: 57.00
Jul 1 2006 08:21am
Ten topic o brigade len pre slovakov som zalozil ja,ale co to sem pleties(no flame,normal otazka),
ved ci by mi pomohlo,keby mi niekto hodil skvelu brigadu,ale v Plzni,Ostrave alebo Prahe...
A ak sa zalozi Cze forum+Svk forum,osobne budem chodit na Cze...
Aj keby ma tam mal kazdy picovat,proste cesi su lepsi nez my a priznam si to...Iked,aj unas su vynimky...
Musim inak uznat,ze cesi su vtomto lepsi nez slovaci...Nemam nas rad,idem sa asi bit sam sebou,lebo som slovak tongue.gif ...

This post was edited by doobik on Jul 1 2006 08:22am
Member
Gold: 1,150.00
Jul 1 2006 11:34am
divny
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll