d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Filmovy Klub > -> vstupte <-
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,388.99
Nov 25 2006 05:05pm
Quote (palec @ Sat, Nov 25 2006, 07:41pm)
Borat smile.gif

Vera jsem na tomto filnu byl v kinì...nevím co zde napsat..dìj to ve své podstatì má jen ve velmi malé míøe
Vše se toèí kolem Borata (sasha baron cohen) který se prezentuje jako kazassky novinar a cestuje po americe..cele je to natocene tak ze lide se kteryma se setkava si opravdu mysli ze se vidi jen s blbym kazachem a taky tak podle toho reaguji...sasha baron cohen zase nezklamal a prinesl tolik skvelych scenek ze jsem celych 80 minut nevysel ze smichu...tento film vøele doporuèuji všem co mají aspoò trochu smysl pro humor smile.gif

10/10 laugh.gif

souhlas.. ale esli ste nekdo Žid tak nedoporuèuju biggrin.gif jinak je to megaprdel. biggrin.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 26 2006 05:42am
chystam se na to , musi to bejt neskutecne dobry smile.gif
Member
Gold: 1,116.00
Jan 30 2007 09:32am
dneska se mi dostal do rukou Borat tak doufam ze to bude stat za to lidi... Jinak Quinny jak jsem si (az ted blink.gif wtf...) vsiml zes tu psal o Vrane (The Crow) a imho jsi ji dost podhodnotil, tomu filmu bych dal rozhodne vic jak 8/10... Je to sice starsi film a neni to zadny namakany 'spešl ífekt mùví', ale ta atmosfera filmu je dokonalá... btw jak jsi rekl, smrt Leeho s tím má taky hodnì co dìlat, sice neverim na osud nebo tak, ale tohle mi prislo jako docela ?Náhoda? ...

ehm, jeste pro me jakozto nedouka... neni ten Sasha Cohen whatever nahodou Ali G?

edit: Jo a Quinny mas pravdu, ten film je cely o Gothic, Rock a Metal kulture

This post was edited by MrReaper on Jan 30 2007 09:34am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll