Quote (Kebs @ Sat, Mar 21 2009, 08:06pm)
škoda že jsem jsem to nequotnul stěma hrubkama
Stepixi pls už přestaň psát ty tvoje sračky
zkus si jedno slovo a postupně tak všechny přeložit a potom pochopíš co ti polovina cz/sk fora píše a ty kurzy by si měl navštěvovat
A nevím proč random jako je Lua leza na jsp když nikdy ničemo nedokázal sešl NULA jako tvůj 49 lvl hammer
jo hrubky tam jsou to nepopíram dodatek o hrubkách už nedávám páč je to už zbytečné ale rád bych abys mi je quotnul já se rád učim a s čj mam problémy furt :-D a většina lidí ví že jsem na tom o dost lépe než předtím
za tím co jsem napsal si stojím
a ta tvoje vyznačená pasáž se mi libí :-D
snad jedna z věci je že bys mě nedal ani ve snu v pvp :-D ted už možná jo... páč bych se snažil pohybovat w,a,s,d :-D
měl sem hafo charů ale last byl pala 49 co si dával moc :-D třeba v hvh s 9x palou nevím jestli bys mě dal určo bys mě dal s amou :-D a měl by si problémy
ale kdybych měl eqed můj primal char (kdo mě zná ví že sem jedinej čech co ten build hrál :-) ) jak bych to jen řekl aby se tě to moc nedotklo ale bejt d2 brutálnější tak řekněme, že by s tváho charu zbyly jen zuby :-D (total massacred)
a to že sem nic nedokázal není pravda a pokud si myslíš že ownit pub s 49 hammou vs 9x je nulárna tak hold jo no :-D
zajímavé že tebe sem pvp nikdy hrát neviděl(co teda vím), ale vím že bych se zasmál
edit: stepix nice trenslejt :-D, nesnaž se on to nepochopí
This post was edited by Lua on Mar 21 2009 06:26pm