d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Holky Ah Holky > typi/ponauceni/pokec
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4,054.00
Jun 16 2006 11:11pm
urcite ne.) luo, hlavni vec je se niceho nebat. nebyt zakriknuty. a jit si za svym. Jsi mlady, tak si musis toho mladi trosicku uzivat. Cekas na tu pravou? na nejakou lasku na prvni pohled? aby ses nekdy dockal, tvoje budouci pritelkyne te nemusi okouzlit na prvni pohled. podivas se na ni, reknes si je fajn, parkrat s ni skocim na kafco a uvidim co bude. budto to bude lepsi a lepsi a treba se do ni i zamilujes, nebo ne a bude to jednoduse konec. hlavu vzhuru a do boje. jo a prubezne nam tady muzes nechavat report, o tom , jak ti to jde happy.gif wink.gif
Member
Gold: 155.00
Jun 17 2006 12:38am
a urcite nerozmyslaj ako sa mas spravat, spravaj sa prirodzene a najdi si holku, ktora ta bude mat rada takeho. Nebudes sa predsa pretvarovat vzdy, ked s nou budes
Member
Gold: 10,492.50
Jun 17 2006 12:57am
Quote (Dieoncommand @ Fri, Jun 16 2006, 08:15pm)
Tebi ma recht, nemozes cakat, ze ti daka buchta zazvoni na dvere a sama sa ponukne ci s nou budes chodit smile.gif

zazvoni ti tak postarka, skareda suseda alebo jehovista  tongue.gif

No dodal bych ze i s jehovistkou je to docela velka pravdepodobnost ze zazvoni

Quote (Sobcz @ Fri, Jun 16 2006, 10:55pm)
myslim ze je rozdil jakou holku chces sbalit ... esli chces sbalit pipcu na jedno uziti tak k tomu potrebujes mit nagelovany vlasy vytunenyho golfa a bejt hodne sebevedomej ^^ esli ale chces lasku na celej zivot musis zapojit vic veci nez jen svuj šarm ....

Absolutni souhlas, sam nejak nemusim ty cosmopitky smile.gif

Quote (Dieoncommand @ Sat, Jun 17 2006, 06:38am)
a urcite nerozmyslaj ako sa mas spravat, spravaj sa prirodzene a najdi si holku, ktora ta bude mat rada takeho. Nebudes sa predsa pretvarovat vzdy, ked s nou budes

To bych rekl ze je dost podstatna vec, skoro jako samozrejmost, pokud prave nehledas takovou tu
Quote (Sobcz @ Fri, Jun 16 2006, 10:55pm)
pipcu na jedno uziti

Jinak s Tebim jasny souhlas ve vsech vecech v podstate. Jinak Lua hlavu vzhuru, ze svych zkusenosti bych rekl ze je dost podstatne mit hodne kamaradek, ktere maji dalsi kamaradky, a ty dalsi kamaradky, a uz to jede. A to neznamena ze ty vsechny kamaradky musi byt zrovna ten tvuj typ, i ta mene pekna miva peknejsi kamaradku.
Member
Gold: 25,797.87
Jun 17 2006 04:46am
hihi diky ale ted otazka taky ste meli podobne problemy ci mate? wink.gif
Member
Gold: 1,116.00
Jun 17 2006 05:59am
Quote (Lua @ Sat, 17 Jun 2006, 12:46)
hihi diky ale ted otazka taky ste meli podobne problemy ci mate? wink.gif

ted jsem se sem dovalil a vidim tema co mi skocilo do noty wink.gif

mam ted taky jeden takovy problemecek, jmenuje se Alice byli jsme spolu minulou sobotu na jedne akci kde jsme se seznamili a ja zjistil ze je od nas ze skoly (velka skola, to vite) mno a tak jsme se bavili cely vecer mno a v pondeli kdyz jsem za ni zasel tak nic, totalni ignorace, akorat vsichni moji kamosi/kamosky mi rikali buhvijak nam to spolu nesluselo... mno ve stredu uz jsem z ni dostal par milych slov a v patek jsme dokonce opet normalne pokecali (na Evropskem dni hudby - nebo tak nejak) takze snad uz to bude lepsi... sice uz to spolu asi nedame dohromady, ale aspon se mnou bude doufam kamoska (i kdyz me to hodne mrzi)... tolik k mojemu problemu, ted k Luovi.

Luo ja jsem taky strasne nesmelej, ale podstatne je nebat se pravdy a byt sam sebou, to vzdycky pomuze... je dobry holku nejen rozesmivat, ale taky s ni mluvit o vaznych vecech at si nemysli ze jsi kaspar (mysleno obrazne) pro pobaveni... jinymi clovy clovek musi umet holku rozveselit, ale zaroven dokazat byt seriozni... zmena pristupu no nevim, pristup ke kamoskam mas dobry pokud mas tolik kamosek jak rikas wink.gif jenom se asi bojis zkusit si s nejakou neco zacit (urcite se ti nektera z nich hooodne libi jak fyzicky tak psychicky) coz je chyba... ja se taky vzdycky bal, ale zjistil jsem ze to je o nicem, clovek to proste musi zkusit a bud to vyjde nebo ne, ale byt pasivni je o nicem. btw kolikateho mas 18. narozky?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 17 2006 07:46am
Luo, delal jsem si srandu samozrejme smile.gif

No ja taky neco prihodim, Jsem ve tretaku a asi pred 14 dny jsem se od kamose a kamosky dozvedel, ze me nase spolecna kamoska (mimochodem fakt pekna a s nejvetsima kozama ^^) v prvaku balila. Ja si samozrejme nechtel nic zacinat s holkou ze tridy, ale ani jsem si toho nejak extra nevsimnul. Ja ji beru cely 3 roky jako kamosku, ale pekne me to SERE. Fakt bych do ni tedka sel, celkem jsem to prokaucoval biggrin.gif
Bohuzel uz ma frajera cool.gif
Member
Gold: 13.37
Jun 17 2006 08:10am
Nevim, jestli není zakázáno tady postit linky na nìjaké stránky, ale tohly by Ti, Luo, mohlo pomoct.

www.qark.net (hlavnì to neber moc vážnì, vìtšina "rad" je jen pro pobavení)
Member
Jun 17 2006 08:25am
Quote (st3pix @ Sat, 17 Jun 2006, 16:10)
Nevim, jestli není zakázáno tady postit linky na nìjaké stránky, ale tohly by Ti, Luo, mohlo pomoct.

www.qark.net (hlavnì to neber moc vážnì, vìtšina "rad" je jen pro pobavení)

linky se nesmi, ale vetsinou to modi tolerujou, pokud to neni nic vaznyho

Quote (Killer111 @ Sat, 17 Jun 2006, 15:46)
Luo, delal jsem si srandu samozrejme smile.gif

No ja taky neco prihodim, Jsem ve tretaku a asi pred 14 dny jsem se od kamose a kamosky dozvedel, ze me nase spolecna kamoska (mimochodem fakt pekna a s nejvetsima kozama ^^) v prvaku balila. Ja si samozrejme nechtel nic zacinat s holkou ze tridy, ale ani jsem si toho nejak extra nevsimnul. Ja ji beru cely 3 roky jako kamosku, ale pekne me to SERE. Fakt bych do ni tedka sel, celkem jsem to prokaucoval biggrin.gif
Bohuzel uz ma frajera cool.gif

nj ale zase si predstav ze by te sbalila vy se rozhadali a pak jsi se s ni tri roky musel vidat denodenne... to by bylo k nevydrzeni... (btw kozy a vzhled nejsou vsechno, ale pokud byla kamoska tak asi nebyla tak hrozna co? wink.gif )
Member
Gold: 25,797.87
Jun 17 2006 11:00am
hh nice reape seriozni vaznej sem taky ale ne hned z rozesmivani to proste nejde proste dokud nevodejdu tak se musi rezat narozky 28 srpna wink.gif
je to vsechno zamotane reape ale to bylo vice mene odni hnusne xD normalne bych si nasel zpusob jak ji to oplatit nejsem pomstichtivi ale nekdy vyjimky sou wink.gif
Member
Jun 17 2006 11:10am
Quote (Lua @ Sat, 17 Jun 2006, 19:00)
hh nice reape seriozni vaznej sem taky ale ne hned z rozesmivani to proste nejde proste dokud nevodejdu tak se musi rezat narozky 28 srpna wink.gif
je to vsechno zamotane reape ale to bylo vice mene odni hnusne xD normalne bych si nasel zpusob jak ji to oplatit nejsem pomstichtivi ale nekdy vyjimky sou wink.gif

mom komu by ses jako pomstil? myslis jako ze bejt Killer tak by ses pomstil te holce nebo co?? nejak nechapu zrovna... to je mozna trochu chyba ze neumis prestat rozesmivat, takhle se nikdy nedostanete k nesrandovnim tematum a v tech je taky sila, nejen ve smichu
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll