d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Zacatky N D2? > ;)
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 402,367.00
Jun 16 2006 04:12pm
Od 16ti - rok 2001 jsem rozjel po modemu BW. Nkdy v roce 2002 jsme zaloily s dvma spolukama clan [GoS], kter se zabval nejdv jen BW, pak i D2 a W3, pot si ke m nala cestu i lajna a s pevnm pipojenm to vechno jakoby teprve zaalo ;) Na podzim 2003 m jeden z zakladatel - Edge[GoS] zlkal na online hran D2. Dia jako takov jsem u pedtim ml "peten", hrl jsem ho sem a tam u prakticky od vydn, originl LoD jsem ml taky tm hned jak vyel. U od prvopotk singlu jsem navtvoval pleitostn diablovodoupe, kter mi moc pomohlo.

Uil jsem si hezky prvn seznu tm od zatku a pokud by se na jejim konci seetl mj majetek tak jsem ml dohromady max 1 Enigmu a sorcku 96. Poznal jsem snad vechny tehdy hrajc lidi na Cze SCL, mnoh z nich vidim dote i tady na fru :) Nkdy v dubnu 2004 m to na pr msc pestalo bavit a vrtil jsem se k strategim, konkrtn jsem el na W3. V ervenci 2004 zaala ovem 2. sezna a j se vrtil na D2. To lto jsem dostal infekn mononuklezu, co v kombinaci s lehkou alergi na slunko mlo za dsledek e jsem byl neustle doma a po konci przdnin jsem byl po zdravotn strnce rd, e vbec budu moct chodit opt do koly :( Vsledek byl takov, e jsem na D2 zaal dost "sedt" a po vodnch dvou tdnech novho ladderu jsem masivn mnil. Neslo to sv ovoce, zaal jsem se dost orientovat a vydlvat. Z t doby si pamatuju *MyFunnyChars, co byl lovk kterho respektuju snad dodnes. as od asu jsem mu sehnal teba "as many sojs as possible" a byl to tak on, kter m osvtlil jak to chod "za oponou" - propojen trade a D2 shop, dupei, lidi co si D2 vydlvaj atd. Zdrav se mi vrtilo a dky svoj aktivit jsem byl rzem mezi top 5ti nejbohatimi lidmi na eSCL a do t doby co jsem naivn sthnul njakej shit - 3dsvs dupe hack. Program se samozejm nedal ani spustit, ale keylogger samozejm zapracoval a najednou jsem ml prdnej account :(

Myslel jsem si, e skonim, ale opak byl pravdou - zvedl jsem se a jel od znova. Zhruba v tuhle dobu jsem zaal pouvat i trade fra (bn frum + pozdji jsp), pedtim lo jen o trade channel. Njak as pot jsem nabdnul spoluprci lovku, kter si kal Ceci - pracoval pro pr obchod. To byl zatek schnn item ve velkm, nebyl problm mt teba za 1h profit 5hrs +, vrtil jsem se zpt mezi nejvt zbohatlky a udlal si paladina 96, amu 94, sorc 94 + niho necra a trapku, vichni byly ovneni 38L+ skillery a super vbavou... Nicmn zhruba v listopadu 2004 jsem pestal tm hrt a bavilo m jenom mnit. Dal zlom nastal okolo Vnoc 2004, kdy jsem potkal jet daleko vznamnjho lovka. Tohle u nebyl item lammer, ale spoluvlastnk jednoho z obchod a zpotku jsem pro nj hledal itemy za runy a dokonce od zatku roku 2005 jsem si z toho udlal brigdu. Tim se vechno zmnilo a nkdy v dubnu jsem se upln rozhodl prodat i to jsem ml na svch postavch - tzn. od t doby co jste u m vidly nebylo moje, taky padla u n tak zajmav spoluprce s Cecim. Mnil jsem a mnil, posty rostly a zhruba nkde na 1500ti jsem dostal trusted status, protoe jsem byl v komunit zavedenej u z trade channelu a z bn fra. Odskoil jsem si zahrt WoWko ke ktermu jsem se jet jednou vrtil a zase se na nj vybodl.

V tet sezn jsem si udlal ladder postaviku jen kvli mnn, i kdy ty prvn dny to bylo samozejm taky zbava. Do thle chvle jsem se ctil doma na ladderu, ale nkdy v noru 2006 jsem peel s tm mlem, co bylo opravdu moje, na SCNL. Pomalu se dostvme do souasna, popravd se od doby co jsem dostal trusted status moc nemnilo, jel jsem si v zajetch kolejch, mnil a mnil. Nicmn dnenho dne jsem odstoupil od 18 msc trvajc spoluprce s ve zmiovanm D2 obchodnkem a kalu na njak mnn, nechvm si pr fg a jednu postaviku na SCNL a tim se na ladder, a si zase zanu od nuly a hlavn u to chci pojmout upln jinak - mnit jen minimln a hlavn dlat vechno pro zbavu a sp jako takovou altarnativu k veernmu sledovn televize bo nvtv hospy, kdy se ohldnu, tak jsem peci jen na tom netu nechal kus svho ivota a to ne malej... Viz dnes statistiky kter mi zjistil OKP o accountech: *Herugurth[GoS] byl online 218dn istho asu, *Herugurth 49 dn... pouval jsem je i dv na BW, ale stejn to je asu, e je mi z toho a blb :(

Zmrn jsem tady nejmenoval dn echy, kterm bych vnoval podkovn - oni sami dobe vd, a u jde o pomoc nebo o velice ptelskou atmosfru, kter tu od zaloen Cze fra panuje. Je to opravdu rozdl jak se to hblo v nach luzch a hjch, dv jsem utkal z cze-1 channelu jak rychle to lo a dnes to vidim tak, e se tim na spoluprci v nov sezn :) Tak a konec slohu - myslim e to pro Vs vechny bude asi zvltn jak oteven jsem vechno napsal... a tak to m bt =) REBORN !
Member
Gold: 375.05
Jun 17 2006 05:08am
Quote (Lua @ Fri, 16 Jun 2006, 15:01)
dekuju za pribehy moc urco jich budes este vic simpy nemyslis ze +4 je prehnane ty dva bych chapal ale ty dva nakonec jako sry......ale fakt blby wink.gif

hej jako me se nejak sekla opera... nevim proste to sem hodila 3x stejnej post... tak sem to editnul... wink.gif
Member
Gold: 25,797.87
Jul 20 2006 04:05pm
osobne si myslim ze i tento topic se hodi bumpnout nejsou tu uplne vsechny pribehy wink.gif a vzhledem k tematum kterychg je ted tady malo
se to hodi na stranu 1
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll