Od 16ti - rok 2001 jsem rozjel po modemu BW. Nkdy v roce 2002 jsme zaloily s dvma spolukama clan [GoS], kter se zabval nejdv jen BW, pak i D2 a W3, pot si ke m nala cestu i lajna a s pevnm pipojenm to vechno jakoby teprve zaalo ;) Na podzim 2003 m jeden z zakladatel - Edge[GoS] zlkal na online hran D2. Dia jako takov jsem u pedtim ml "peten", hrl jsem ho sem a tam u prakticky od vydn, originl LoD jsem ml taky tm hned jak vyel. U od prvopotk singlu jsem navtvoval pleitostn diablovodoupe, kter mi moc pomohlo.
Uil jsem si hezky prvn seznu tm od zatku a pokud by se na jejim konci seetl mj majetek tak jsem ml dohromady max 1 Enigmu a sorcku 96. Poznal jsem snad vechny tehdy hrajc lidi na Cze SCL, mnoh z nich vidim dote i tady na fru :) Nkdy v dubnu 2004 m to na pr msc pestalo bavit a vrtil jsem se k strategim, konkrtn jsem el na W3. V ervenci 2004 zaala ovem 2. sezna a j se vrtil na D2. To lto jsem dostal infekn mononuklezu, co v kombinaci s lehkou alergi na slunko mlo za dsledek e jsem byl neustle doma a po konci przdnin jsem byl po zdravotn strnce rd, e vbec budu moct chodit opt do koly :( Vsledek byl takov, e jsem na D2 zaal dost "sedt" a po vodnch dvou tdnech novho ladderu jsem masivn mnil. Neslo to sv ovoce, zaal jsem se dost orientovat a vydlvat. Z t doby si pamatuju *MyFunnyChars, co byl lovk kterho respektuju snad dodnes. as od asu jsem mu sehnal teba "as many sojs as possible" a byl to tak on, kter m osvtlil jak to chod "za oponou" - propojen trade a D2 shop, dupei, lidi co si D2 vydlvaj atd. Zdrav se mi vrtilo a dky svoj aktivit jsem byl rzem mezi top 5ti nejbohatimi lidmi na eSCL a do t doby co jsem naivn sthnul njakej shit - 3dsvs dupe hack. Program se samozejm nedal ani spustit, ale keylogger samozejm zapracoval a najednou jsem ml prdnej account :(
Myslel jsem si, e skonim, ale opak byl pravdou - zvedl jsem se a jel od znova. Zhruba v tuhle dobu jsem zaal pouvat i trade fra (bn frum + pozdji jsp), pedtim lo jen o trade channel. Njak as pot jsem nabdnul spoluprci lovku, kter si kal Ceci - pracoval pro pr obchod. To byl zatek schnn item ve velkm, nebyl problm mt teba za 1h profit 5hrs +, vrtil jsem se zpt mezi nejvt zbohatlky a udlal si paladina 96, amu 94, sorc 94 + niho necra a trapku, vichni byly ovneni 38L+ skillery a super vbavou... Nicmn zhruba v listopadu 2004 jsem pestal tm hrt a bavilo m jenom mnit. Dal zlom nastal okolo Vnoc 2004, kdy jsem potkal jet daleko vznamnjho lovka. Tohle u nebyl item lammer, ale spoluvlastnk jednoho z obchod a zpotku jsem pro nj hledal itemy za runy a dokonce od zatku roku 2005 jsem si z toho udlal brigdu. Tim se vechno zmnilo a nkdy v dubnu jsem se upln rozhodl prodat i to jsem ml na svch postavch - tzn. od t doby co jste u m vidly nebylo moje, taky padla u n tak zajmav spoluprce s Cecim. Mnil jsem a mnil, posty rostly a zhruba nkde na 1500ti jsem dostal trusted status, protoe jsem byl v komunit zavedenej u z trade channelu a z bn fra. Odskoil jsem si zahrt WoWko ke ktermu jsem se jet jednou vrtil a zase se na nj vybodl.
V tet sezn jsem si udlal ladder postaviku jen kvli mnn, i kdy ty prvn dny to bylo samozejm taky zbava. Do thle chvle jsem se ctil doma na ladderu, ale nkdy v noru 2006 jsem peel s tm mlem, co bylo opravdu moje, na SCNL. Pomalu se dostvme do souasna, popravd se od doby co jsem dostal trusted status moc nemnilo, jel jsem si v zajetch kolejch, mnil a mnil. Nicmn dnenho dne jsem odstoupil od 18 msc trvajc spoluprce s ve zmiovanm D2 obchodnkem a kalu na njak mnn, nechvm si pr fg a jednu postaviku na SCNL a tim se na ladder, a si zase zanu od nuly a hlavn u to chci pojmout upln jinak - mnit jen minimln a hlavn dlat vechno pro zbavu a sp jako takovou altarnativu k veernmu sledovn televize bo nvtv hospy, kdy se ohldnu, tak jsem peci jen na tom netu nechal kus svho ivota a to ne malej... Viz dnes statistiky kter mi zjistil OKP o accountech: *Herugurth[GoS] byl online 218dn istho asu, *Herugurth 49 dn... pouval jsem je i dv na BW, ale stejn to je asu, e je mi z toho a blb :(
Zmrn jsem tady nejmenoval dn echy, kterm bych vnoval podkovn - oni sami dobe vd, a u jde o pomoc nebo o velice ptelskou atmosfru, kter tu od zaloen Cze fra panuje. Je to opravdu rozdl jak se to hblo v nach luzch a hjch, dv jsem utkal z cze-1 channelu jak rychle to lo a dnes to vidim tak, e se tim na spoluprci v nov sezn :) Tak a konec slohu - myslim e to pro Vs vechny bude asi zvltn jak oteven jsem vechno napsal... a tak to m bt =) REBORN !