Quote (lajem @ Wed, 7 Jun 2006, 00:23)
No krasny spam jen co je pravda,no predem se omlouvam jestli je to tady nekomu opravdu velkym trnem v ocich,ale neni to klasicky trade -
to se ani to trade sekce postnout neda, ja chtel oslovit hlavne zname oldschool playery so jsem s nima hral jeste za dob 1.09 - ale nikdo takovy tu uz asi neni?
Nenapadlo me lepsi misto nez zde,bohuzel nevim kdo tu ma jaky nick,cili PMovani nepripadlo do uvahy.
A duvod limitace FG je ten ze to nechci rozkladat mezi 20 ruznych trejdu,cas je to jedine co nemam a chtel bych to vyresit co nejrychleji.
Jinak pubertalni offtopic rekace ohledne jaky to je shit topic a to ze si snad dokonce neco vymyslim nebudu vubec komentovat,pokud vas to nezajima - nereagujte,jak jednoduche.
Zajemcum odpovim na PM. Tot z me strany vse,uz vas zde nebudu vice otravovat.
lajem, ja nehovorim ze si to myslel v zlom. Problem ale je, ze to ani inac dopadnut nemohlo. Podmienky, ktore si totiz uviedol v ponuke su take, ktore splnaju na CELOM jsp len 4 ludia (a oni tu ani nechodia). Poznam viac ludi, ktori koncili z D2, mali toho pomerne vela (mozno cca ako ty) a tiez nemali cas. (ked niekto skonci z D2 asi uz nema cas tyzdne tradovat len aby zmenil svoje itemy -> fg). Ale existuje riesenie ... (ktore pouziva kazdy na tvojom mieste). Najdi si osobu, ktora to pre teba urobi (doveryhodnu) - ktora ma cas tu na jsp sediet a z predaneho dostane % podiel. Ty dostanes za itemy viac, trader si zarobi. Easy ... myslim ze to je v tvojom pripade jedine relane riesenie. Len najst dobru osobu ... hadam niekho z kym si hraval (a nedavaj mu vsetko naraz ale postupne)

@IqLimited - ked uz spamujes, tak spamuj aspon tym, ze do threadu nieco prinesies, ale ciste "+1" (a to mas vo vela threadoch) je ozaj trosku drze.
This post was edited by Aktak on Jun 6 2006 11:43pm