d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Rozprodej Accountu! > jen pro bohatsi ;)
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Jun 6 2006 02:50pm
nerad se po nekom opakuju ale learm me to dupe wink.gif)
ja skusdlim kazdy fg sup xD
teda ale .... ja to nedovedu okomentovat proto nemam slov najdete mi nake slovo fakt to nevim xD
Member
Gold: 4,054.00
Jun 6 2006 03:10pm
Quote (Lua @ Tue, Jun 6 2006, 08:50pm)
nerad se po nekom opakuju ale  learm me to dupe wink.gif)
ja skusdlim kazdy fg sup xD
teda ale .... ja to nedovedu okomentovat proto nemam slov najdete mi nake slovo fakt to nevim xD

to slovo co hledas je:"+1"
tongue.gif
Member
Gold: 2,626.52
Jun 6 2006 03:34pm
Quote (Lua @ Tue, 6 Jun 2006, 22:50)
learm me to dupe wink.gif)

ty se opakovat nemuzes, kdyz neumis anglicky^^

Member
Gold: 1,876.00
Jun 6 2006 03:42pm
Jeste nekdo dalsi kdo chce +1?
To vypada, ze cim vetsi kravina se postne, tak tim vice to pritahuje spammery ... nebo tu jsou vsichni potencionalni zajemci?
Trochu brzdete, treba to mysli v dobrem. Ikdyz je pravda, ze prostor pro spam tu je slusny, protoze na to ani nejak nemuze reagovat kdyz je afk, ale stejne jsem si nemohl pomoct a vnest do tohoto tematu trochu serioznosti ... alespon zaverem. To bych ani nebyl ja a treba Sob by si myslel, ze jsem nemocny, kdybych nereagoval na spam ;p
Member
Gold: 25,797.87
Jun 6 2006 03:52pm
ale tamto nebyl +1 tohle +1 wink.gif abys vedel co tebi ty snad vis jak se dupuje tak sup sem stim xD
Member
Gold: 2,626.52
Jun 6 2006 03:55pm
Quote (Lua @ Tue, 6 Jun 2006, 23:52)
ale tamto nebyl +1  tohle +1 wink.gif abys vedel co tebi ty snad vis jak se dupuje tak sup sem stim xD
jasne, tebi si dupuje fg pomoci bugu co je tu na foru a vi o tom jen malokdo, ale nerikej to nikam dal..!
Member
Gold: Locked
Jun 6 2006 04:23pm
No krasny spam jen co je pravda,no predem se omlouvam jestli je to tady nekomu opravdu velkym trnem v ocich,ale neni to klasicky trade -
to se ani to trade sekce postnout neda, ja chtel oslovit hlavne zname oldschool playery so jsem s nima hral jeste za dob 1.09 - ale nikdo takovy tu uz asi neni?
Nenapadlo me lepsi misto nez zde,bohuzel nevim kdo tu ma jaky nick,cili PMovani nepripadlo do uvahy.
A duvod limitace FG je ten ze to nechci rozkladat mezi 20 ruznych trejdu,cas je to jedine co nemam a chtel bych to vyresit co nejrychleji.
Jinak pubertalni offtopic rekace ohledne jaky to je shit topic a to ze si snad dokonce neco vymyslim nebudu vubec komentovat,pokud vas to nezajima - nereagujte,jak jednoduche.
Zajemcum odpovim na PM. Tot z me strany vse,uz vas zde nebudu vice otravovat.
Member
Gold: 1,294.00
Jun 6 2006 11:40pm
Quote (lajem @ Wed, 7 Jun 2006, 00:23)
No krasny spam jen co je pravda,no predem se omlouvam jestli je to tady nekomu opravdu velkym trnem v ocich,ale neni to klasicky trade -
to se ani to trade sekce postnout neda, ja chtel oslovit hlavne zname oldschool playery so jsem s nima hral jeste za dob 1.09 - ale nikdo takovy tu uz asi neni?
Nenapadlo me lepsi misto nez zde,bohuzel nevim kdo tu ma jaky nick,cili PMovani nepripadlo do uvahy.
A duvod limitace FG je ten ze to nechci rozkladat mezi 20 ruznych trejdu,cas je to jedine co nemam a chtel bych to vyresit co nejrychleji.
Jinak pubertalni offtopic rekace ohledne jaky to je shit topic a to ze si snad dokonce neco vymyslim nebudu vubec komentovat,pokud vas to nezajima - nereagujte,jak jednoduche.
Zajemcum odpovim na PM. Tot z me strany vse,uz vas zde nebudu vice otravovat.

lajem, ja nehovorim ze si to myslel v zlom. Problem ale je, ze to ani inac dopadnut nemohlo. Podmienky, ktore si totiz uviedol v ponuke su take, ktore splnaju na CELOM jsp len 4 ludia (a oni tu ani nechodia). Poznam viac ludi, ktori koncili z D2, mali toho pomerne vela (mozno cca ako ty) a tiez nemali cas. (ked niekto skonci z D2 asi uz nema cas tyzdne tradovat len aby zmenil svoje itemy -> fg). Ale existuje riesenie ... (ktore pouziva kazdy na tvojom mieste). Najdi si osobu, ktora to pre teba urobi (doveryhodnu) - ktora ma cas tu na jsp sediet a z predaneho dostane % podiel. Ty dostanes za itemy viac, trader si zarobi. Easy ... myslim ze to je v tvojom pripade jedine relane riesenie. Len najst dobru osobu ... hadam niekho z kym si hraval (a nedavaj mu vsetko naraz ale postupne)

wink.gif

@IqLimited - ked uz spamujes, tak spamuj aspon tym, ze do threadu nieco prinesies, ale ciste "+1" (a to mas vo vela threadoch) je ozaj trosku drze.

This post was edited by Aktak on Jun 6 2006 11:43pm
Member
Gold: Locked
Jun 7 2006 12:38am
Ano priznavam ze s mnozstvim FGs jsem to prehnal,bohuzel nemam vubec prehled kdo ma kolik FG a kolik je zde lidi kteri by si to mohli dovolit - ja sem nechodim kazdy den spamovat stovky prispevnku denne a kontrolovat stav FGs celeho jsp - ja jsem zde prisel po nekolika letech s tim ze bych rad co nejrychleji prodal sve veci - a rozdeleni na 4 trejdy mi z hlediska meho volneho casu prislo jako idealni - i tak je mi jasne ze kazdy ten trade bude probihat minimalne hodinu i dele - vybirani,prehazovani a ukazovani - proto nevim jak to budu zvladat.
Tvuj napad s tim ze bych to nekomu prenechal se take nejevi zle,mozna to tak i udelam - rozhodnu se podle poctu nabidek a podle toho jak budu vse stihat.
Jinak dekuji vsem "normalnim lidem" co mi poslali PM a nebo i zde pomohli nejakou normalni odpovedi jako treba Aktak - ostatnim preji prijemny post count hunting,jsem rad ze alespon nejak je vam muj post uzitecny.

This post was edited by lajem on Jun 7 2006 12:40am
Member
Gold: 2,571.45
Jun 7 2006 04:12am
dobrovolne se nabizim, ze s tim smenovanim pomohu wink.gif
btw lide, ktere si znal uz davno nehrajou, myslim, ze jediny je saesa, ktery obcas zajde na hc, ale to je asi vsechno a ja ofc tongue.gif

This post was edited by Radmag on Jun 7 2006 04:25am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll