Quote (hero_cz @ Mon, Dec 29 2008, 12:32pm)
uz sem tam klikl..
Herugurth tě sprostě okradl o 9 zlata. Co s tím uděláš?
Ty prase !!!!!!!!!!!!!!

Taking SS and reported stupid scammer!!!
Herugurth se schýbá a pokládá před tebou červený koberec. Jdeš po něm a dorazíš ke dveřím s nápisem "Gladiatus". Dveře jsou otevřené ...
Herugurth tě sprostě okradl o 8 zlata. Co s tím uděláš?
-,-
E:
http://s12.gladiatus.cz/game/c.php?uid=76903Kurvááá ...... můj první Q a prohrál jsem to je kravina už jsem to zavřel
HerugurthScam beze strachu útočí na obludu. Brutální úder rve kůži a maso z ramene nestvůry. Skrz maso prosvítají kosti a HerugurthScam je ohlušen příšerným řevem. ( 2)
Vlk je napaden bestií, která se na něj vrhá s doširoka otevřenými čelistmi. Ačkoliv se Vlk snažil útok vykrýt, jeho zbraň byla sražena stranou a na ruce má ošklivý šrám. Naštěstí to není příliš těžké zranění, ale bolí pekelně. ( 3)
HerugurthScam ve výskoku uštědřuje nestvůře tvrdou ránu. HerugurthScam minul monstrum, které se jednoduše skrčilo. ( 0)
Bestie se vrhá vpřed a její drápy rvou zemi, když se řítí vpřed. Vlk čelí jejímu útoku. I přesto, že brnění zvládá zachytit téměř všechny útoky, cítí Vlk slabý pramínek krve, jenž mu stéká pod pancířem. ( 2)
HerugurthScam vkládá všechnu sílu do jediného úderu. Bestiální řev oznamuje tvrdý zásah. ( 2)
Za ohlušujícího řevu je Vlk napaden bestií. Ačkoliv se Vlk snažil útok vykrýt, jeho zbraň byla sražena stranou a na ruce má ošklivý šrám. Naštěstí to není příliš těžké zranění, ale bolí pekelně. ( 2)
HerugurthScam se vrhá k zemi a útočí a na nechráněné břicho stvůry. Zbraň se noří hluboko do boku obludy. Zatímco HerugurthScam zbraň vytahuje, prší na něj krev, sliny i zloba příery. ( 2)
Vlk je zahalen prachem a sazemi, které zvedá do vzduchu monstrum během svého útoku. Ostré tesáky rvou brnění, šaty i maso. Vlk řve bolestí. ( 2)
HerugurthScam se vrhá k zemi a útočí a na nechráněné břicho stvůry. Kapky krve se vpíjejí do země, zatímco HerugurthScam uštědřuje několik tvrdých zásahů. ( 2)
This post was edited by Kebs on Dec 29 2008 06:19am