Quote (MrReaper @ Wed, 12 Nov 2008, 23:53)
Ale ja nemluvim vubec o posmivani se vozickari (to delaji jenom lidi kteri jsou jeste vetsi ubozaci a jeste k tomu si to neuvedomuji), ale o tom, kdyz se napr. zasmeje nad poradnou v Bravu (jenom priklad)
kde je vec typu "Praskl nam kondom, ale ja se neudelal, je to v poradku, nebude partnerka tehotna?" -Patrik 15 (opet jenom priklad)
Tohle je pro me uplne to same. Vime ze nekdo kdo si rika pochcanec ma budto silne sexualne a posmevacne orientovany smysl pro humor nebo ma skutecny problem, ktery nevi kde resit... To prvni je smesne, to druhe spis k placi (ale jak je znamo, cizimu nestesti se smeje vetsina lidi, vcetne me), protoze to o necem svedci (napr. o tom ze nema duveru k rodicum, kamaradum apod.) a taky protoze to resi pres internet coz je podle me blbost... Jinak bych nerekl ze dotycnemu bylo 12, pridal bych mu minimalne 3-4 roky (ciste muj odhad).
Ale je pravda ze na to mam jiny pohled, protoze jsem pomerne volnomyslenkarsky a pro me neni skoro nic tabu, protoze cokoliv s cim se muzu setkat ja se muze setkat kdokoliv jiny a cokoliv reknu muze pomoct nekomu a cokoliv se dozvim muze nekdy pomoct me. Tvuj nahled na vec respektuju, ale myslim si ze neni spravne odsoudit cloveka jenom za to ze se chce podelit o neco co mu prijde usmevne...
Uprimne: Myslis ze bude nekdo pochcance na bnetu nahanet a posmivat se mu ze ma 14,5 cm dlouhe pero?
No aby ses s tím posmíváním nedivil....

Ne fajn, postnula to, já to zrovna neschvaluju a nečekal bych to od ní, ale to stejně není moje věc no ne. fajn fajn, it´s settled then.