d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Potrebuji Vymyslet Nejakou Vetu > uz mi to prerostlo pres hlavu...
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,116.00
May 26 2006 04:36pm
ok, v pohodì, ještì se to obrátí proti mì biggrin.gif
no nic, je fakt že Zera neznám osobnì, mám z nìho ponìkud špatný dojem z celého tohohle týdne, ale to je asi jenom doèasné... pokud jsem se tì v nìèem dotkl tak sry, trochu víc tì budu sledovat a pak teprv udìlám nový závìr... jseš prostì háklivý na dost jiný vìci než já a navíc já jsem z velké èásti flegmatik, takže mì to prostì obèas nesepne že to nìkomu mùže vadit... takže doufám že do smrti dobrý Zero?
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
May 26 2006 04:47pm
Quote (MrReaper @ Fri, May 26 2006, 11:36pm)
ok, v pohodì, ještì se to obrátí proti mì biggrin.gif
no
nic, je fakt že Zera neznám osobnì, mám z nìho ponìkud špatný dojem z
celého tohohle týdne, ale to je asi jenom doèasné... pokud jsem se tì v
nìèem dotkl tak sry, trochu víc tì budu sledovat a pak teprv udìlám
nový závìr... jseš prostì háklivý na dost jiný vìci než já a navíc já
jsem z velké èásti flegmatik, takže mì to prostì obèas nesepne že to
nìkomu mùže vadit... takže doufám že do smrti dobrý Zero?

Na tebe nejsem nasrany, to ja spis na ty , na ktere mam duvod... vetsinou se jedna o lidi, ktere znam/ sleduji delsi dobu a za jejich prispevky se az nekdy stydim, ze neco takoveho v teto komunite existuje. Abych nevyvolaval dalsi nepokoje, tak je tu jmenovat nebudu.
Member
Gold: 1,116.00
May 26 2006 04:51pm
nj asi máš pravdu, je fakt že nìkteré posty tady jsou opravdu strašné, ale nemyslím si že øešit to ještì horšíma je zrovna dobré øešení (viz vaše stupidní hádka o tlaèítko edit)... naštìstí si to vìtšina lidí už rozmýšlí než nìco postne (øíkám vìtšina) a èasem se to tu snad zlepší
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 26 2006 05:08pm
vyprdni se na ty hacky reapere, nejde to skoro cist wacko.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 27 2006 03:20am
Quote (Killer111 @ Fri, May 26 2006, 11:08pm)
vyprdni se na ty hacky reapere, nejde to skoro cist wacko.gif

nj vidis ale nekdy hacky jsou dulezite pro vyznam slova..nad timhle prispevkem sem si chvilku lamal hlavu jestli to jsou háèky nebo hacky (jako treba mh) biggrin.gif
Member
Gold: 1,294.00
May 27 2006 04:20am
Quote (z3r0. @ Fri, 26 May 2006, 20:27)
Quote (undead_lord @ Fri, May 26 2006, 07:19pm)
Quote (z3r0. @ Fri, May 26 2006, 05:39pm)
Quote (undead_lord @ Fri, May 26 2006, 06:08pm)
i use only acc *tebi[tm] and speak only czech. Others are fakers smile.gif

super, to tam urcite napise.

zeptej se matky co je to vtip *-.-

Matku nemam a kdyby si byl momentalne nekde blizko me, tak uz bys tu asi taky dlouho nebyl.

Prepac z3r0., ale nemas pravdu. Ja v tom, co tu napisal undead_lord nevidim nic zle. Jediny silny offense je z tvojej strany. Prvy "podstatny" komentar prisiel od teba (super, to tam urcite napise). undead len povedal to, ze je to myslene ako vtip ... sposobom ktory sa bezne pouziva. "uz bys tu asi taky dlouho nebyl" - to je ozaj veta na urovni. To ze pouzil vo svojej vete slovo matka, nie je myslene osobne. Je to obycajna veta v zmysle tom, ze kladie doraz na to, ze nieco nevies - ako dieta (uplne bezna hovorova veta). To s matkou nema nic spolocne. To pochopi kazdy naozaj normalny clovek. A to, ze to nepochopis a zacnes silny offense je naozaj detinske. Nepoznam undeada a ani teba, ale v tomto davam za pravdu MrReaper-ovi. Vystihol to presne. Neviem preco umelo vyvolavas konflikty a tvaris sa ze si ich obetou. Je to naopak ... (tak tu nikoho neobvinuj z toho ze sa navaza do tvojej rodiny - kazdy kto to cital vidi, ze to tak nie je)
Member
May 27 2006 04:40am
Quote (Aktak @ Sat, May 27 2006, 11:20am)
Quote (z3r0. @ Fri, 26 May 2006, 20:27)
Quote (undead_lord @ Fri, May 26 2006, 07:19pm)
Quote (z3r0. @ Fri, May 26 2006, 05:39pm)
Quote (undead_lord @ Fri, May 26 2006, 06:08pm)
i use only acc *tebi[tm] and speak only czech. Others are fakers smile.gif

super, to tam urcite napise.

zeptej se matky co je to vtip *-.-

Matku nemam a kdyby si byl momentalne nekde blizko me, tak uz bys tu asi taky dlouho nebyl.

Prepac
z3r0., ale nemas pravdu. Ja v tom, co tu napisal undead_lord nevidim
nic zle. Jediny silny offense je z tvojej strany. Prvy "podstatny"
komentar prisiel od teba (super, to tam urcite napise). undead len
povedal to, ze je to myslene ako vtip ... sposobom ktory sa bezne
pouziva. "uz bys tu asi taky dlouho nebyl" - to je ozaj veta na urovni.
To ze pouzil vo svojej vete slovo matka, nie je myslene osobne. Je to
obycajna veta v zmysle tom, ze kladie doraz na to, ze nieco nevies -
ako dieta (uplne bezna hovorova veta). To s matkou nema nic spolocne.
To pochopi kazdy naozaj normalny clovek. A to, ze to nepochopis a
zacnes silny offense je naozaj detinske. Nepoznam undeada a ani teba,
ale v tomto davam za pravdu MrReaper-ovi. Vystihol to presne. Neviem
preco umelo vyvolavas konflikty a tvaris sa ze si ich obetou. Je to
naopak ... (tak tu nikoho neobvinuj z toho ze sa navaza do tvojej
rodiny - kazdy kto to cital vidi, ze to tak nie je)

Detinske mne prijde to, ze sem napise takovou hovadinu , kterou si tam tebi neda. Nevim jak vy, ale ja na to proste nejsem zvedavej. To jak si zde quotoval by bylo jeste ok, ale ta nasledujici veta mne prijde jako vysmech. A pokud se zde chceme bavit o necem, co druhy nevi bych mohl klidne rict ze to me: Super to si tam urcite da, bylo brano taky jako vtip. Proste na jeho vtipky ve VAZNEM topicu nejsem zvedavy, at si spamuje jinde, nikoliv vsak v topicu kde chce druhy pomoc. A to ze neco druhy nevi, lze vyjadrit i nejak jinak, nez brat si do huby clena rodiny cloveka , jez to nevi.
Member
Gold: 402,367.00
May 27 2006 04:45am
I use only account *xx and tradechar xy lvl yy, if you are not sure it is me, always ask for confirmation pm

Tohle u mì vždycky fungovalo. A když jsem na tom byl dobøe tak se na mì taky lepili scammeøi, to je normální.
Member
Gold: 1,294.00
May 27 2006 04:52am
Quote (z3r0. @ Sat, 27 May 2006, 12:40)
Detinske mne prijde to, ze sem napise takovou hovadinu , kterou si tam tebi neda. Nevim jak vy, ale ja na to proste nejsem zvedavej. To jak si zde quotoval by bylo jeste ok, ale ta nasledujici veta mne prijde jako vysmech. A pokud se zde chceme bavit o necem, co druhy nevi bych mohl klidne rict ze to me: Super to si tam urcite da, bylo brano taky jako vtip.  Proste na jeho vtipky ve VAZNEM topicu nejsem zvedavy, at si spamuje jinde, nikoliv vsak v topicu kde chce druhy  pomoc. A to ze neco druhy nevi, lze vyjadrit i nejak jinak, nez brat si do huby clena rodiny cloveka , jez to nevi.

Pouzivas dvojity meter na ohodnotenie spamu:
icon_pointr.gif i use only acc *tebi[tm] and speak only czech. Others are fakers
^^ toto podla teba je spam

icon_pointr.gif super, to tam urcite napise.
^^ toto uz nie

Ale o to nejde, ja som len chcel povedat, ze vetou ktoru pouzil "zeptej se matky co je to vtip *-.-" sa nikto do ziadneho clena rodiny nenavazal. Nebud tak vztahovacny. Je to bezna veda, ktora s tvojou matkou nema ale naozaj nic spolocneho. To je vsetko ...

Member
May 27 2006 04:59am
Quote (Aktak @ Sat, May 27 2006, 11:52am)
Ale
o to nejde, ja som len chcel povedat, ze vetou ktoru pouzil "zeptej se
matky co je to vtip *-.-" sa nikto do ziadneho clena rodiny nenavazal.
Nebud tak vztahovacny. Je to bezna veda, ktora s tvojou matkou nema ale
naozaj nic spolocneho. To je vsetko ...

Jde o to, ze clovek na urovni by to dokazal vyjadrit i nejak jinak.
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll