d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské >
Poll > Kouříte ? > jak na tom ste ?
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33.48
May 23 2006 09:35am
me hlavne vadi bezohledni kuraci
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 23 2006 09:42am
Quote (macros @ Tue, May 23 2006, 04:35pm)
me hlavne vadi bezohledni kuraci

pod tim si predstavujes ze ti ten kour foukaji schvalne do obliceje ?
Member
Gold: 10,388.99
May 23 2006 09:42am
to je většina kuřáků wink.gif
Member
Gold: 109,229.00
May 23 2006 09:59am
me hlavne vadi ti co vymysleli ze na skolnich akcich se nesmi kurit
a taky nastval kamos ktery si v zakurene hospode zacal stezovat ze na nej dymim smile.gif
Member
Gold: 11,814.00
May 23 2006 10:06am
NE a vadi mi když nekdo kourí

... ale ponimanie fajcenia NestoQuinn-om sa mi paci :

Quote (NestorQuinn Mon @ May 22 2006, 11:50pm)
... Je 6 hodin odpoledne, uz preslo to nejvetsi horko,ale porad je krasnych 25 stupnu, sedime na soutoku labe a orlice, popijime, vsude kolem je pohoda... K tomu nejaky to cigarko nebo brcko patri... Ne ze bych to potreboval, ale ta vune tabaku nebo travy jeste krasne dobarvi tu dokonalou letni idylku....

... a proti fajciarom tohoto typu NIC nemam. Za inych podmienok mi fajcenie VADI ked "tolerantni" fajciari fajcia na zastavke, v hospode, restike ci kdekolvek inde kde su aj ludia ktory fajcenie nemusia. Asi by sa niekedy mali nad sebou aj ZAMYSLIET a tolerovat ja nefajciarov nielen zdoraznovat to ako so "diskriminovani" oni sami ! tongue.gif biggrin.gif
Member
Gold: 18,003.00
May 23 2006 12:34pm
ANO laugh.gif
kourim cca 15 let a je mi sumafuk kdo si co o tom mysli, je to moje vec, moje hloupost a me svobodne rozhodnuti.

Na zastavkach, v nekurackych prostorach, kdekoli kde se nekouri/nesmi kourit, proste nekourim a ani se neptam zda si smim zapalit. Je mi jasne, ze to nekomu muze vadit, tak to proste nedelam. Take jsem vzdy "nadsen", kdyz si nejaky mamlas zapali u stolu a druhy ma na stole jidlo.
Ma to jednoduchy nasledek, nechodim do nekurackych prostor a kdyz uz, tak se snazim v nich stravit co nejmene casu.
Jinymi slovy neomezuji nikoho, ale nenecham se omezovat ostatnimi. Naopak cim vice se me nekdo snazi omezovat, tim mene se mi chce prestat kourit.
Koureni ma sve vyhody (ty nekurak nikdy nepochopi), ale tech nevyhod je mnohem vice. Casem clovek zjisti, ze spousta veci u nej nepripada v uvahu a zdravi neni zrovna zelezne. Nema vubec cenu si s tim zahravat, ale kazat vodu a pit vino nema smysl .....
Member
Gold: 2.36
May 23 2006 12:59pm
ohleduplni kuracim mi nevadi, nebo jako quinn. ovsme kurak ktery kouri vsude bez ohledu na misto, spolecnost tad, to mi proste vadi

sam nekourim
Member
Gold: 1,294.00
May 24 2006 12:17am
Quote (nighthag @ Tue, 23 May 2006, 20:34)
ANO  laugh.gif
kourim cca 15 let a je mi sumafuk kdo si co o tom mysli, je to moje vec, moje hloupost a me svobodne rozhodnuti.

Na zastavkach, v nekurackych prostorach, kdekoli kde se nekouri/nesmi kourit, proste nekourim a ani se neptam zda si smim zapalit. Je mi jasne, ze to nekomu muze vadit, tak to proste nedelam. Take jsem vzdy "nadsen", kdyz si nejaky mamlas zapali u stolu a druhy ma na stole jidlo.
Ma to jednoduchy nasledek, nechodim do nekurackych prostor a kdyz uz, tak se snazim v nich stravit co nejmene casu.
Jinymi slovy neomezuji nikoho, ale nenecham se omezovat ostatnimi. Naopak cim vice se me nekdo snazi omezovat, tim mene se mi chce prestat kourit.
Koureni ma sve vyhody (ty nekurak nikdy nepochopi), ale tech nevyhod je mnohem vice. Casem clovek zjisti, ze spousta veci u nej nepripada v uvahu a zdravi neni zrovna zelezne. Nema vubec cenu si s tim zahravat, ale kazat vodu a pit vino nema smysl .....

Presne o tom to je wink.gif O tolerancii ... (fajciar moze kludne fajcit na miestach kde sa moze fajcit - nefajciar si moze vybrat ci tam pojde/nepojde), ale ked je to na miestach kde nefajciar byt musi ... tam by sa uz fajciar mohol zdrzat

Treba si uvedomit, ze v pripade netolerovania sa nefajciarovi ublizuje. To je rovnake ako by som si kupil skodlivy plyn v spreji a striekal ho po ludoch. A keby proti tomu nieco mali, tak vy som sa branil ze ma obmedzuju. Je to naozaj chore - ak niekto pohrda svojim zdravim je to ok, ale ak hazarduje so zdravim cudzich ... to uz je podla mna vazne.

Najhorsie je, ze fajciar si zdravotne riziko neuvedomuje. Clovek je uz raz taky, kym je nieco len hypoteticke, tak ho to netrapi. Ked vsak uz bude lezat v nemocnici a vykasliavat krv a vediet ze ma max pol roka zivota ... potom mu to zopne a zhodnoti, ci "Koureni ma sve vyhody (ty nekurak nikdy nepochopi)" stali za to ze musi zo sveta odist.

nighthag ... nemyslel som to na teba ... hovorim vseobecne
(dychal som fajciarsky dym ako dieta 15 rokov)

This post was edited by Aktak on May 24 2006 12:18am
Member
Gold: 18,003.00
May 24 2006 03:19am
Quote (Aktak @ Wed, May 24 2006, 06:17am)
Treba si uvedomit, ze v pripade netolerovania sa nefajciarovi ublizuje.
Kazda mince ma dve strany.

Quote (Aktak @ Wed, May 24 2006, 06:17am)
Najhorsie je, ze fajciar si zdravotne riziko neuvedomuje. Clovek je uz raz taky, kym je nieco len hypoteticke, tak ho to netrapi. Ked vsak uz bude lezat v nemocnici a vykasliavat krv a vediet ze ma max pol roka zivota ... potom mu to zopne a zhodnoti, ci "Koureni ma sve vyhody (ty nekurak nikdy nepochopi)" stali za to ze musi zo sveta odist.)

Obavam se, ze riziko spojene s kourenim si plne uvedomuji. Tveho krvaveho konce se vsak prilis neobavam, jelikoz je to zanedbatelna moznost, tohle vetsinou konci infarktickama, mozkovyma prihodama a vubec chorobama/poruchama spojene krevnim obehem, mnohem drive nez muze nastat to co jsi popsal.
A jestli ty duvody stoji za to, urcite ne wink.gif snad jen, ze umru mlady a krasny laugh.gif ale ten je docela hloupy to uznavam.
Member
Gold: 1,294.00
May 24 2006 03:58am
Quote (nighthag @ Wed, 24 May 2006, 11:19)
tohle vetsinou konci infarktickama, mozkovyma prihodama a vubec chorobama/poruchama spojene krevnim obehem, mnohem drive nez muze nastat to co jsi popsal.

Tak to je super, nedozijes sa ani toho wink.gif

Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll