Quote (palec @ Mon, Oct 13 2008, 03:40pm)
Policie jako instituce fungovat musi. Problem je, ze u nas nefunguje tak jak ma...Nejsem ten co chce navrhnout reseni, jsem mlady a nejsem od toho placeny. Ale s Ceskyma policajtama mam jen spatne zkusenosti. A vubec se mi nelibi lidi jako trivis co tim ze maji uniformu mysli ze znaji cely svet a vsechno vedi nejlepe a jsou vsemocni... Z ceske policie je mi spatne
ja si nemyslim ze znam celej svet,jen to co tady kecate se neda poslouchat,proto na to reaguju.a to tak,ze pravdive.ze tomu nerozumite,tak zavrete klapacky.
Quote (Kebs @ Mon, Oct 13 2008, 12:14pm)
takovejch jako ty vídám dost často znám jen poldy co jsou tlustý jako prase
a když si chtěj zavolat tak se jim prst nevejde ani na ciferník jak ho maj špekatej
ja si neprijdu tlustej jako prase

sorry
ps. a ne ,nevidas takovy jako ja denne ...
E / este bych chtel dodat,ze ty vase "zazitky" s policii, jsou pouhopouhy prestupky u vetsiny,tudiz prestupky spadaji do kompetence mestske ( obecni ) policie..nekdy nekdo prijde na MOP s nakym prestupkem,tam se sepise uredni zaznam a tim to hasne.na OHS delame jiny veci.
a taky nerad slysim ty zvasty o tom,ze kdyz nekdo ma spatny zazitky s policii,tak CELA policie je hned na nic atp.. jedna se jen o konkretni oddeleni ci osobu,a taky ne kazdej ma porad naladu resit kazdou blbost,co si kdo najde...za ten den je toho vic nez dost..najdou se i lidi,co me zastavili na ulici,ze jim v prodejne nevratili spravne na 200 korunu...ja rad pomuzu kdyz to jde,ale ne
kazdej je na tom stejne,ja sem u pcr kratce,ale ti co tam delaj 10-20-30-40 let ,kteri vestinou sedi na MOP a prijimaji denne 20-30 oznameni,tem ty vase ukradeny mobily a podobne zily netrhaj..
This post was edited by trivis on Oct 13 2008 03:21pm