d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Bacha Na Scammera > Maskuje Se Jako Holka
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.01
Aug 17 2008 10:08pm
Quote (Lua @ Sun, Aug 17 2008, 10:15pm)
nou koment wink.gif bohužel tu neznam

podle mě mezi nej holky na realmu se řadí bezkonkurečně moni a chrissy(známá taky jako stine)

a ted kdo scammoval? hero je můj adept :-) windows(rand slyšel sem že scammoval)
kebs má uchylky je to takovej/taková nedodělanej/ná člověk/osoba :-D
nebo si zas někdo utahoval z lam

(starý trik a můj update)
btw lidi pokud máte problémy s itemama mam kámoše u blizzardů kteří přišli na bug v tristramu ofc z klíčů kde z uber dia a baala a mefa máte dvojnásobně zvyšené droppy jak u ostatníc ale musíte je dostat na nějáký místo je ktomu zapotřebí hammer pala s eni a fire sorcka s cohem a zbytek eq hlavně sorcka musí bejt es aby hodně vydržela je to hodně náročné. pak jenom na to acc dokoupit 3xtrist set a dát mi password a já vám pomůžu ke spoustě itemům a hrsek vše samozřejmě legit páč to padne

wink.gif
Member
Gold: 5.50
Aug 17 2008 10:15pm
Quote (Lua @ Mon, 18 Aug 2008, 00:15)
nou koment wink.gif bohužel tu neznam

podle mě mezi nej holky na realmu se řadí bezkonkurečně moni a chrissy(známá taky jako stine)

a ted kdo scammoval? hero je můj adept :-) windows(rand slyšel sem že scammoval)
kebs má uchylky je to takovej/taková nedodělanej/ná člověk/osoba :-D
nebo si zas někdo utahoval z lam

(starý trik a můj update)
btw lidi pokud máte problémy s itemama mam kámoše u blizzardů kteří přišli na bug v tristramu ofc z klíčů kde z uber dia a baala a mefa máte dvojnásobně zvyšené droppy jak u ostatníc ale musíte je dostat na nějáký místo  je ktomu zapotřebí hammer pala s eni a fire sorcka s cohem a zbytek eq hlavně sorcka musí bejt es aby hodně vydržela je to hodně náročné. pak jenom na to acc dokoupit 3xtrist set a dát mi password a já vám pomůžu ke spoustě itemům a hrsek vše samozřejmě legit páč to padne

xD
Member
Gold: 0.01
Aug 18 2008 12:56am
Quote (Nergalka @ Sun, Aug 17 2008, 09:29pm)
A dobra je podle toho, ze ma 97lvl? happy.gif Jinak ten acc znam

to lua : moni znam,ale umi hrat dobre na sorc E-SeX , neznam moc lidi co sou lepsi nez ona na fb sorc smile.gif ,ale ostatni jeji chary...nevim nic moc dle pubu..na tvt nechodi..

lol.to ze ma97 lvl sem rek jen tak okrajove,jinak sem s ni samozdrejme dueloval.a dala by spustu lidi co tu hrajou.

Quote (st3pix @ Sun, Aug 17 2008, 04:37pm)
easyPk

treba tohohle happy.gif

This post was edited by trivis on Aug 18 2008 12:58am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll