Quote (undead_lord @ Mon, 11 Aug 2008, 14:39)
tebe bavi mlatit lidi a rozbijet vylohy? co kdyby ti nekdo zbil fotra a kramek? porad sranda?

nevidíš rozdíl mezi chuligánem (chuligánama) kteří dělaj bordel a rozbíjejí výlohy (může to být fotbalovej fanoušek, ale nemusí) a mezi Hooligans
Hooligans je skupina, která má pevně stanovený pravidla, je tam nějaký vůdce a většinou jde o to, že se po fotbale domluví s další takovou skupinou a jdou se někam řezat (ani to nemusí být po fotbale, ale každá tahle hooligans skupina má nějakej fotbalovej (možná i jinej) klub, kterýmu fandí). může se stát, že se při bitce pod ruce připlete nějakej koš nebo lavička nebo něco.
Nepleť si to s blbečkama, kteří se ožerou a jdou rozbíjet co jim padne pod ruku
Btw doporučuji film Hooligans, je v téhle oblasti poměrně poučný a hezky udělaný .)
Quote (Runn3r @ Mon, 11 Aug 2008, 14:43)
To zase maš pravdu.Jako kamoš ktery je taky hooligan tak jako postavi se za mně když mam problem ale aby tak sam vyšel a někoho zbil to ne to maš pravdu.Řikej věci tak jak to mysliš ať tu pak nemusim postovat že maš pravdu parku

můj kámoš je hooligan a zmlatil celou hospodu sám, znamená to snad něco? ne
Quote (Runn3r @ Mon, 11 Aug 2008, 14:46)
ya right !
taky +1
Quote (undead_lord @ Mon, 11 Aug 2008, 14:46)
st3pix 0 undead_lord 1
tady jde o nějaké body? je to debata a já jsem sel napsal svůj názor na hoolz, tak přestan s tady tim trapasem
This post was edited by st3pix on Aug 11 2008 07:50am