d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské >
Poll > Znate Pravidla D2JSP Fora ?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1,116.00
Apr 17 2006 06:47am
OT neni jako SPAM a kazda slozka samostatne snad nikomu priliz nevadi. Jen mi vadilo, ze tam se uz jednalo o OT+spam a kdybych se neozval, tak tam SOB resi zase ty sve kampelicky, ostatni donation apod.

PURE TRUTH

Za spam se da povazovat snad vsechno, co se da oznacit jako zbytecne reci o necem, ktere se opakuji mnohokrat, napr xx ta reakce na OnTopic

Proc si teda nic nerekl kdyz Mike zalozil topic Hip Hop i kdyz se o nem uz dost mluvilo jinde? -- neber to jako offence, proste se ptam
Member
Gold: 1,876.00
Apr 17 2006 07:04am
Quote (MrReaper @ Mon, Apr 17 2006, 06:47pm)
OT neni jako SPAM a kazda slozka samostatne snad nikomu priliz nevadi. Jen mi vadilo, ze tam se uz jednalo o OT+spam a kdybych se neozval, tak tam SOB resi zase ty sve kampelicky, ostatni donation apod.

PURE TRUTH

Za spam se da povazovat snad vsechno, co se da oznacit jako zbytecne reci o necem, ktere se opakuji mnohokrat, napr xx ta reakce na OnTopic

Proc si teda nic nerekl kdyz Mike zalozil topic Hip Hop i kdyz se o nem uz dost mluvilo jinde? -- neber to jako offence, proste se ptam

HipHop bylo uplne to same co byl "Nas scemmer report..." a pak nasledne zalozeni topicu "Czech scammer list... " a jeste dalsiho o "Corkach v nasich radach..." a tam jsem to resil.
Tohle forum je nove a nez se tady nauci vsichni urcite rules/zasady, tak to bude chvili trvat. Kdysi jsem tady nahnal Mediho (++) a pak MODa ohledne uzavreni tech topicu, ktere slouzili jen na vyspamovani (dva zbytecne dalsi tema o corkach, ktere jsem uvedl vyse). Medi reportnul a MOD se pousmal, ze tak to byvalo i u jinych "zahranicnich koutku" tady na d2jsp, ze to chce cas a mezi radky jsem cetl "ze zasahne, az to bude nutne".

Ja osobne ctu vsechno, co se tady napisu (jen ty pohadky jsem nemusel), takze az to presahne urcitou mez, tak to tu "trochu" zmenim icon_pointr.gif zamereno jen na ty, kteri tady hlasovali "ne", protoze to jde videt uz z dalky.
Member
Gold: 10,388.99
Apr 17 2006 07:06am
biggrin.gif mno i ten warn je urcity meritko biggrin.gif
jo mimochodem Tebi nemusis vobchazet to konkretni menovani me je to burt biggrin.gif
Member
Apr 17 2006 07:12am
Ja osobne ctu vsechno, co se tady napisu (jen ty pohadky jsem nemusel), takze az to presahne urcitou mez, tak to tu "trochu" zmenim  zamereno jen na ty, kteri tady hlasovali "ne", protoze to jde videt uz z dalky.

ja jsem ten jeden co dal "Ne, ale po upozorneni si davam bacha." a pokud chces znat muj nazor tak spamuju asi tolik co ti co rekli "ANO" takze tohle ti moc nebastim...
hmm ted uz to dal nekdo druhej koukam

a taky jde o ot jak je tu kdo aktivni... protoze kdyz tady "lua z 36 postu udela 32 off-topic" tak je to celkem rozdil oproti jinym kteri z tech 36 postu udelaji off treba jenom 4 nebo 6 icon_pointl.gif toto je mysleno obrazne, doufam ze se Lua neurazí

This post was edited by MrReaper on Apr 17 2006 07:20am
Member
Apr 17 2006 07:17am
Quote (Sobcz @ Mon, Apr 17 2006, 07:06pm)
biggrin.gif mno i ten warn je urcity meritko biggrin.gif
jo mimochodem Tebi nemusis vobchazet to konkretni menovani me je to burt biggrin.gif

Ja te beru z rezervou sobe a neni podstatne abych tu nekoho jmenoval, protoze to jde videt opravdu uz na pohled...
Kdyz mam spatnou naladu, tak si reknu, ze jses pekny vul a kdyz dobrou, tak se tomu zase zasmeju a kazdy na to co se tu deje ma jiny pohled,

OPRAVDU neni duvod se nejak vyrazne zrusovat, zvlast kdyz je SOB ozraly po smigrustu smile.gif

edit: hlasovani je anonymni a me vubec nezajima kdo jak hlasoval, svoji predstavu jsem si udelal uz davno pred tim ^^

This post was edited by thebiss on Apr 17 2006 07:21am
Member
Apr 17 2006 07:20am
Uvedomujete si nekdy vubec ze je to vsechno jen kuli "stupidni" hre ? Vsechno to jak sou lidi dulezity a resej veci ktery sou ve skutecnosti uplny banality... Ted to opravdu nemyslim na nikoho konkretniho ale zkuste se nad tim kazdej aspon trochu zamyslet.... headscratch.gif

-ocekavam velkou vlnu nesouhlasu a kritiky na moji vosobu.. smile.gif a vite co ? je mi to jedno biggrin.gif
Member
Apr 17 2006 07:30am
Quote (Sobcz @ Mon, Apr 17 2006, 07:20pm)
Uvedomujete si nekdy vubec ze je to vsechno jen kuli "stupidni" hre ? Vsechno to jak sou lidi dulezity a resej veci ktery sou ve skutecnosti uplny banality... Ted to opravdu nemyslim na nikoho konkretniho ale zkuste se nad tim kazdej aspon trochu zamyslet.... headscratch.gif

-ocekavam velkou vlnu nesouhlasu a kritiky na moji vosobu.. smile.gif a vite co ? je mi to jedno biggrin.gif

Proc nejakou kritiku nebo ohlasy? Vis sobe, ja zastavam stejny nazor jako ten medved v tom vtipu, ktery jsem uvedl u tema huleni:
"Nikam nejdu, seru na vás! Pokaždý, když si dá zajíc extázi, tak všichni bìháme po lese jak kokoti!!"
Proto nebudu vubec premyslet nad smyslem tvoji otazky nebo tvych dnesnich postu ... kdyz jsou ty velikonoce (a ty predstavujes toho zajice btw ^^ )

This post was edited by thebiss on Apr 17 2006 07:31am
Member
Apr 17 2006 07:33am
ok nepremejslej je mi to jedno ale nemusis si myslet ze sem takovej dmnt.... akorat nemam rad kdyz se nekdo povysuje nad vostatni ... a nemam rad jakykoliv øády.... cya a gl
Member
Apr 17 2006 07:50am
Uvedomujete si nekdy vubec ze je to vsechno jen kuli "stupidni" hre ? Vsechno to jak sou lidi dulezity a resej veci ktery sou ve skutecnosti uplny banality...

V tomhle ma Sob tak trochu pravdu...
S timhle castecne nesouhlasim, je fakt ze se tu obcas resi pekne hovadiny, ale tohle forum je o nezavaznym pokecu nebo ne? (uz slysim ustepacnou poznamku ze jsem s timhle mohl jit na X-chat) At si kazdej resi co chce, ale pokud to chce rozebirat do detailu at si na to zalozi svuj topic
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 18 2006 06:34am
Quote (MrReaper @ Mon, Apr 17 2006, 01:12pm)
Ja osobne ctu vsechno, co se tady napisu (jen ty pohadky jsem nemusel), takze az to presahne urcitou mez, tak to tu "trochu" zmenim  zamereno jen na ty, kteri tady hlasovali "ne", protoze to jde videt uz z dalky.

ja jsem ten jeden co dal "Ne, ale po upozorneni si davam bacha." a pokud chces znat muj nazor tak spamuju asi tolik co ti co rekli "ANO" takze tohle ti moc nebastim...
hmm ted uz to dal nekdo druhej koukam

a taky jde o ot jak je tu kdo aktivni... protoze kdyz tady "lua z 36 postu udela 32 off-topic" tak je to celkem rozdil oproti jinym kteri z tech 36 postu udelaji off treba jenom 4 nebo 6 icon_pointl.gif toto je mysleno obrazne, doufam ze se Lua neurazí
Hlasim se k druhemu hlasu smile.gif

Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll