Quote (MrReaper @ Mon, Apr 17 2006, 06:47pm)
OT neni jako SPAM a kazda slozka samostatne snad nikomu priliz nevadi. Jen mi vadilo, ze tam se uz jednalo o OT+spam a kdybych se neozval, tak tam SOB resi zase ty sve kampelicky, ostatni donation apod.
PURE TRUTHQuote
Za spam se da povazovat snad vsechno, co se da oznacit jako zbytecne reci o necem, ktere se opakuji mnohokrat, napr xx ta reakce na OnTopic
Proc si teda nic nerekl kdyz Mike zalozil topic Hip Hop i kdyz se o nem uz dost mluvilo jinde? --
neber to jako offence, proste se ptamHipHop bylo uplne to same co byl "Nas scemmer report..." a pak nasledne zalozeni topicu "Czech scammer list... " a jeste dalsiho o "Corkach v nasich radach..." a tam jsem to resil.
Tohle forum je nove a nez se tady nauci vsichni urcite rules/zasady, tak to bude chvili trvat. Kdysi jsem tady nahnal Mediho (++) a pak MODa ohledne uzavreni tech topicu, ktere slouzili jen na vyspamovani (dva zbytecne dalsi tema o corkach, ktere jsem uvedl vyse). Medi reportnul a MOD se pousmal, ze tak to byvalo i u jinych "zahranicnich koutku" tady na d2jsp, ze to chce cas a mezi radky jsem cetl "ze zasahne, az to bude nutne".
Ja osobne ctu vsechno, co se tady napisu (jen ty pohadky jsem nemusel), takze az to presahne urcitou mez, tak to tu "trochu" zmenim

zamereno jen na ty, kteri tady hlasovali "ne", protoze to jde videt uz z dalky.