Quote (zerkii @ Thu, 14 Feb 2008, 01:02)
Tak taky trochu přispěju z osobních zkušeností. Jsem ve 4. semestru na VŠE a v porovnání s kámošema co jsou jinde (i na soukromkách) mi fakt připadá, že jsem po maturitě zvolil nejlíp.
VŠE je hodně pohodová škola. Sám si vybereš předměty, rozvrh, a dokonce i učitele. Dá se v klidu chodit 2 dni v týdnu do školy a 3 pracovat. Některý předměty jsou nudnější, některý naopak zajímavý, ale záleží hodně na učiteli a přednášejícím. Pak jsou tu samozřejmě "síta" jako programování, ekonomie a statistika.
Hodně spolužáků šlo na ČVUT a akorát na to nadávaj nebo už dávno skončili.
ČZU je taky v pohodě, ale ten rozvrh si tam sestavit není jednoduchý (resp. to snad ani nejde), takže je pak ve výsledku v tejdnu rozházeno x předmětů a není čas na nic jinýho. Další věc jsou předměty typu "rozeznávání plevelů" nebo "hnojení" apod.
A Matfyz to je kapitola sama pro sebe, tomu se všichni obloukem vyhněte. Teda pokud vaše nejoblíbenější hra není prší o sirky u hrnku čaje.
fajn, takže to s tou VŠE neni tak hrozne jak tu kazdy lici? no, uvidime...
ČZU heh wtf? tam jde nekdo dobrovolne?
MatFyzu bych se vyhnul rad, je to jenom pojistka... porad je to lepsi nez Slezska Univerzita nebo Báňská (doufám že se ostraváci neurazí

)