d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Chodi Tu Nekdo Na Vse?
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,388.99
Feb 13 2008 05:23pm
Quote (undead_lord @ Thu, Feb 14 2008, 12:22am)
to bych nemoh kdybych te tam potkal ><

jinak zkousim VSE, CVUT, CZU a snad i matfyz, at muzu pak machrovat pred kamosema smile.gif

no jako na matfyz se dostaneš žejo .. ale hnedka zase zamáváš biggrin.gif na ekonomku se dostaneš taky když se tam dostal Killer a na CVUT plati to co pro matfyz -.- ..... to mas v pohode ja s tema svejma skolama okolo 15% ... -.- budu mit vetsi kotle wink.gif
Member
Gold: 143,390.88
Feb 13 2008 05:27pm
Quote (Sobcz @ Thu, 14 Feb 2008, 00:23)
no jako na matfyz se dostaneš žejo .. ale hnedka zase zamáváš biggrin.gif na ekonomku se dostaneš taky když se tam dostal Killer a na CVUT plati to co pro matfyz -.- ..... to mas v pohode ja s tema svejma skolama okolo 15% ... -.- budu mit vetsi kotle wink.gif

mluv za sebe jo?
na matfyz se dostanu ... vzdycky jsem snil o tom, ze se stanu vedcem nebo neco podobneho biggrin.gif

edit: jinak vsem preju peknyho (bohatyho) valentyna

This post was edited by undead_lord on Feb 13 2008 05:29pm
Member
Gold: 1,116.00
Feb 13 2008 05:45pm
no matfyz je jenom takova pojistka, ale myslim ze se dostanu na VSE (testy z anglictiny ani matematiky me nijak nedesi) nebo na CVUT s klidem... muze mi teda nekdo rict kde to mam nejlepsi na informatiku a management mimo Masarny v Brne? laugh.gif
Member
Gold: 303.60
Feb 13 2008 06:02pm
Tak taky trochu přispěju z osobních zkušeností. Jsem ve 4. semestru na VŠE a v porovnání s kámošema co jsou jinde (i na soukromkách) mi fakt připadá, že jsem po maturitě zvolil nejlíp.

VŠE je hodně pohodová škola. Sám si vybereš předměty, rozvrh, a dokonce i učitele. Dá se v klidu chodit 2 dni v týdnu do školy a 3 pracovat. Některý předměty jsou nudnější, některý naopak zajímavý, ale záleží hodně na učiteli a přednášejícím. Pak jsou tu samozřejmě "síta" jako programování, ekonomie a statistika.

Hodně spolužáků šlo na ČVUT a akorát na to nadávaj nebo už dávno skončili.

ČZU je taky v pohodě, ale ten rozvrh si tam sestavit není jednoduchý (resp. to snad ani nejde), takže je pak ve výsledku v tejdnu rozházeno x předmětů a není čas na nic jinýho. Další věc jsou předměty typu "rozeznávání plevelů" nebo "hnojení" apod.

A Matfyz to je kapitola sama pro sebe, tomu se všichni obloukem vyhněte. Teda pokud vaše nejoblíbenější hra není prší o sirky u hrnku čaje.
Member
Gold: 143,390.88
Feb 14 2008 07:58am
Quote (zerkii @ Thu, 14 Feb 2008, 01:02)
Tak taky trochu přispěju z osobních zkušeností. Jsem ve 4. semestru na VŠE a v porovnání s kámošema co jsou jinde (i na soukromkách) mi fakt připadá, že jsem po maturitě zvolil nejlíp.

VŠE je hodně pohodová škola. Sám si vybereš předměty, rozvrh, a dokonce i učitele. Dá se v klidu chodit 2 dni v týdnu do školy a 3 pracovat. Některý předměty jsou nudnější, některý naopak zajímavý, ale záleží hodně na učiteli a přednášejícím. Pak jsou tu samozřejmě "síta" jako programování, ekonomie a statistika.

ČZU je taky v pohodě, ale ten rozvrh si tam sestavit není jednoduchý (resp. to snad ani nejde), takže je pak ve výsledku v tejdnu rozházeno x předmětů a není čas na nic jinýho. Další věc jsou předměty typu "rozeznávání plevelů" nebo "hnojení" apod.

A Matfyz to je kapitola sama pro sebe, tomu se všichni obloukem vyhněte. Teda pokud vaše nejoblíbenější hra není prší o sirky u hrnku čaje.

sakra zerkii, tedka jsi me presvedcil.... ja asi na Vse nakonec pujdu ><
ale to s tim hovnem na vse .... kde budu srat dpc !!!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 14 2008 10:26am
Quote (zerkii @ Thu, Feb 14 2008, 01:02am)
Tak taky trochu přispěju z osobních zkušeností. Jsem ve 4. semestru na
VŠE a v porovnání s kámošema co jsou jinde (i na soukromkách) mi fakt
připadá, že jsem po maturitě zvolil nejlíp.

VŠE
je hodně pohodová škola. Sám si vybereš předměty, rozvrh, a dokonce i
učitele. Dá se v klidu chodit 2 dni v týdnu do školy a 3 pracovat.
Některý předměty jsou nudnější, některý naopak zajímavý, ale záleží
hodně na učiteli a přednášejícím. Pak jsou tu samozřejmě "síta" jako
programování, ekonomie a statistika.

ČZU
je taky v pohodě, ale ten rozvrh si tam sestavit není jednoduchý (resp.
to snad ani nejde), takže je pak ve výsledku v tejdnu rozházeno x
předmětů a není čas na nic jinýho. Další věc jsou předměty typu
"rozeznávání plevelů" nebo "hnojení" apod.

A Matfyz to je
kapitola sama pro sebe, tomu se všichni obloukem vyhněte. Teda pokud
vaše nejoblíbenější hra není prší o sirky u hrnku čaje.

moje řeč, ještě bych přidal že každý říká jak VSE je jen tezsim gymplem, ale sítem se tu dá nazvat i matematika, myslím 50% neudělalo (Kaňka to jistí biggrin.gif)
Member
Feb 14 2008 11:35am
Quote (zerkii @ Thu, 14 Feb 2008, 01:02)

fajn, takže to s tou VŠE neni tak hrozne jak tu kazdy lici? no, uvidime...
ČZU heh wtf? tam jde nekdo dobrovolne? laugh.gif
MatFyzu bych se vyhnul rad, je to jenom pojistka... porad je to lepsi nez Slezska Univerzita nebo Báňská (doufám že se ostraváci neurazí laugh.gif )
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 14 2008 12:15pm
jak může bejt matfyz pojistka když tě hned vylejou ? smile.gif pojistka bývá právě ta CZU
Member
Feb 14 2008 03:17pm
Quote (Killer111 @ Thu, 14 Feb 2008, 19:15)
jak může bejt matfyz pojistka když tě hned vylejou ? smile.gif pojistka bývá právě ta CZU

ja se nebojim ze by me hned vyleli, pokud jde o uceni tak s tim problem nemam, pokud je fakt treba... navic, po roce muzu klidne vypadnout a bude to pro me furt lepsi nez sedet rok na prdeli doma...
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll