Quote (thebiss @ Mon, May 7 2007, 02:26pm)
Kdo vsechno vlastne hraje na Gameparku? popr nick+lvl
To ze tam hraju ja, asi vi kazdy, kdo tam hraje alespon par tydnu nebo navstevuje GP forum... protoze me az prekvapuje, jak casto zni muj nick vsude kde se podivam :F
Nyni tam zacal hrat zero a nikdo mi ani neuveri jak jsem rad, ikdyz vim, ze se prida na druhou stranu podsveti, ktera valci proti me ally xD
Na druhou stranu, netusim kdo vsechno tam mimo mne, hnizda a zera hraje... protoze nikdo se ke me nijak zvlast nehlasil a mozna ma i sve duvody.
Zacnu sebou... byl bych rad, kdyby kazdy uvedl nejaky ten radek o sobe, pokud hraje na GP.
d2jsp nick - thebiss
gamepark nick - Tebi
postava - Saggitarius_sub Necro
lvl - 76_sub71
popis: ClanLeader CharanCora, AllyLeader BlackLegion, Nyni hraju jen na polovicni uvazek, War s pulkou serveru, PvP zamereni
dalsi postavy: Z (PP_68lvl), Ilja (SE_68lvl), Laguerra (SwS_66lvl), Instant (BD_58lvl)
mam necra lvl 62 nick kutlerka2
klan brotherhood ally phoenix
jinak ze se k tobe nehlasim, ja sem te nedavno potkal myslim v adenu a kdyz jsem te pozdravil tak jsi utekl

Jednoduse jsem te prehlidl... nebude to tim, ze klan Frigovcu nemam rad, ikdyz je to vlastne pravda, protoze tvuj klan skoro nesnasim nebo ho ignoruji. Nekteri moji clenove jim davaji PK celkem pravidelne na potkani. Za tento postoj muze pouze jen a jen vas CL, ne clenove. Pro jistotu priste zkus PM, ty jen tak neprehlidnu kdyz nejsem afk