d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Lineage2 > ta hra si zaslouzi vlastni tema
Prev1161718192025Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
May 13 2007 11:45am
Mag se expi rychle, ale je to pekne trapne furt si doplnovat manu od SE a davat novy target, to ja si radsi budu s archerem utocit na 4x moby jednou dam attack a mam pokoj biggrin.gif

A to jestli jedes archer maga nebo cokoliv jinneho zalezi ciste na tvem stylu, pro nekoho je vyhra kdyz treba proti full parte (nebo frag hunterum s high lvl) utece proto archer smile.gif nebot mag asi tezko bude utikat, ten se leda tak zmuze na bsoe...

A ma teorie je ta, ze pokud mas song of warding + patricny resist (dark magic,watter,fire,wind) tak toho maga utahas na cp potech, kdezto mag nedokaze ty criticy od archera cp potovat diky reuse smile.gif
Member
Gold: 10,492.50
May 13 2007 11:46am
Podle mne nejvice zalezi na tom, co ma ta holka v hlave.

This post was edited by Leri on May 13 2007 11:46am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 13 2007 02:36pm
Quote (Leri @ Sun, May 13 2007, 06:46pm)
Podle mne nejvice zalezi na tom, co ma ta holka v hlave.

ted jsi to trefil
Member
Gold: 109,229.00
May 13 2007 05:59pm
Quote (thebiss @ Mon, May 7 2007, 02:26pm)
Kdo vsechno vlastne hraje na Gameparku? popr nick+lvl
To ze tam hraju ja, asi vi kazdy, kdo tam hraje alespon par tydnu nebo navstevuje GP forum... protoze me az prekvapuje, jak casto zni muj nick vsude kde se podivam :F
Nyni tam zacal hrat zero a nikdo mi ani neuveri jak jsem rad, ikdyz vim, ze se prida na druhou stranu podsveti, ktera valci proti me ally xD
Na druhou stranu, netusim kdo vsechno tam mimo mne, hnizda a zera hraje... protoze nikdo se ke me nijak zvlast nehlasil a mozna ma i sve duvody.

Zacnu sebou... byl bych rad, kdyby kazdy uvedl nejaky ten radek o sobe, pokud hraje na GP.
d2jsp nick - thebiss
gamepark nick - Tebi
postava - Saggitarius_sub Necro
lvl - 76_sub71
popis: ClanLeader CharanCora, AllyLeader BlackLegion, Nyni hraju jen na polovicni uvazek, War s pulkou serveru, PvP zamereni
dalsi postavy: Z (PP_68lvl), Ilja (SE_68lvl), Laguerra (SwS_66lvl), Instant (BD_58lvl)

mam necra lvl 62 nick kutlerka2
klan brotherhood ally phoenix

jinak ze se k tobe nehlasim, ja sem te nedavno potkal myslim v adenu a kdyz jsem te pozdravil tak jsi utekl sad.gif
Member
Gold: 1,876.00
May 14 2007 04:14am
Quote (Kutler @ Mon, May 14 2007, 05:59am)
Quote (thebiss @ Mon, May 7 2007, 02:26pm)
Kdo vsechno vlastne hraje na Gameparku? popr nick+lvl
To ze tam hraju ja, asi vi kazdy, kdo tam hraje alespon par tydnu nebo navstevuje GP forum... protoze me az prekvapuje, jak casto zni muj nick vsude kde se podivam :F
Nyni tam zacal hrat zero a nikdo mi ani neuveri jak jsem rad, ikdyz vim, ze se prida na druhou stranu podsveti, ktera valci proti me ally xD
Na druhou stranu, netusim kdo vsechno tam mimo mne, hnizda a zera hraje... protoze nikdo se ke me nijak zvlast nehlasil a mozna ma i sve duvody.

Zacnu sebou... byl bych rad, kdyby kazdy uvedl nejaky ten radek o sobe, pokud hraje na GP.
d2jsp nick - thebiss
gamepark nick - Tebi
postava - Saggitarius_sub Necro
lvl - 76_sub71
popis: ClanLeader CharanCora, AllyLeader BlackLegion, Nyni hraju jen na polovicni uvazek, War s pulkou serveru, PvP zamereni
dalsi postavy: Z (PP_68lvl), Ilja (SE_68lvl), Laguerra (SwS_66lvl), Instant (BD_58lvl)

mam necra lvl 62 nick kutlerka2
klan brotherhood ally phoenix

jinak ze se k tobe nehlasim, ja sem te nedavno potkal myslim v adenu a kdyz jsem te pozdravil tak jsi utekl sad.gif
§

Jednoduse jsem te prehlidl... nebude to tim, ze klan Frigovcu nemam rad, ikdyz je to vlastne pravda, protoze tvuj klan skoro nesnasim nebo ho ignoruji. Nekteri moji clenove jim davaji PK celkem pravidelne na potkani. Za tento postoj muze pouze jen a jen vas CL, ne clenove. Pro jistotu priste zkus PM, ty jen tak neprehlidnu kdyz nejsem afk smile.gif
Member
Gold: 1,876.00
May 14 2007 05:00am
Quote (z3r0. @ Sun, May 13 2007, 11:45pm)
Mag se expi rychle, ale je to pekne trapne furt si doplnovat manu od SE a davat novy target, to ja si radsi budu s archerem utocit na 4x moby jednou dam attack a mam pokoj biggrin.gif

A to jestli jedes archer maga nebo cokoliv jinneho zalezi ciste na tvem stylu, pro nekoho je vyhra kdyz treba proti full parte (nebo frag hunterum s high lvl) utece proto archer smile.gif nebot mag asi tezko bude utikat, ten se leda tak zmuze na bsoe...

A ma teorie je ta, ze pokud mas song of warding + patricny resist (dark magic,watter,fire,wind) tak toho maga utahas na cp potech, kdezto mag nedokaze ty criticy od archera cp potovat diky reuse smile.gif

Prilozim zde par praktickych zkusenosti na GP, ktere navozuji na tve teorie...
Praxe v expeni:
2targety jdou snadno i u maga, ikdyz jede cdl, tak pokud nejde na 2xhp moby zvlada to bez problemu. Jinak asi chapes ze je jine kafco expit treba na doom knightech s cdl na 1ranu, mas za zadkem 1-2SE a expis nonstop. Na druhou stranu je tu archer, ktery si je dava na 3rany v prumeru, kdyz ma za zadkem treba sws a pp. Dale expeni v HS... archer si je da na 6-7ran vetsinou az je ma zelene, vyjimecne bile, ale negr/sh na 3 a to i na zlute/cervene pokud ma BD.
Praxe v pvp:
Pro me osobne je lepsi zemrit hrde proti presile a vzit sebou do hrobu co nejvice nepratel, ikdyz treba nema sanci porazit all, ale tech par DS polozi na zada nekoho skoro vzdycky, kdyz mam TP zaply... zatimco archer sebou do hrobu nevezme ani jednoho clovicka ve vetsine pripadu a proto run run run.
Song of Warding + treba dark resist proti negrovi te samozrejme nechutne pomuze a pokud negr nema neco vic nez jen pp+se buffy, tak pokud nejsi nemehlo nebo unlucker, tak ti to vyjde... koneckoncu mas jeste songy na run+criticy+life... takze o tom zadna. Na druhou stranu musis pocitat s tim, ze kdyz uz si v teorii das za zadek sws, tak pocitej i tim, ze si ten negr da za zadek taky treba bd a bude mit malarii a to uz te muze zachranit dobre enchly skill StunShot+stesti+sikovny run.

Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
May 14 2007 06:14am
no šak uvidíme až budu higher lvl smile.gif
Member
Gold: 0.00
May 14 2007 06:16am
nevyznam sa v tych skratkach sad.gif
Member
Gold: 155.00
May 14 2007 06:30am
Quote (otko @ Mon, May 14 2007, 01:16pm)

bangin.gif
Member
Gold: 0.00
May 14 2007 07:03am
Quote (Dieoncommand @ Mon, 14 May 2007, 13:30)
Quote (otko @ Mon, May 14 2007, 01:16pm)

bangin.gif

hand.gif addict
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1161718192025Next
Closed New Topic New Poll