Quote (z3r0. @ Sun, May 13 2007, 11:45pm)
Mag se expi rychle, ale je to pekne trapne furt si doplnovat manu od SE a davat novy target, to ja si radsi budu s archerem utocit na 4x moby jednou dam attack a mam pokoj

A to jestli jedes archer maga nebo cokoliv jinneho zalezi ciste na tvem stylu, pro nekoho je vyhra kdyz treba proti full parte (nebo frag hunterum s high lvl) utece proto archer

nebot mag asi tezko bude utikat, ten se leda tak zmuze na bsoe...
A ma teorie je ta, ze pokud mas song of warding + patricny resist (dark magic,watter,fire,wind) tak toho maga utahas na cp potech, kdezto mag nedokaze ty criticy od archera cp potovat diky reuse

Prilozim zde par praktickych zkusenosti na GP, ktere navozuji na tve teorie...
Praxe v expeni:
2targety jdou snadno i u maga, ikdyz jede cdl, tak pokud nejde na 2xhp moby zvlada to bez problemu. Jinak asi chapes ze je jine kafco expit treba na doom knightech s cdl na 1ranu, mas za zadkem 1-2SE a expis nonstop. Na druhou stranu je tu archer, ktery si je dava na 3rany v prumeru, kdyz ma za zadkem treba sws a pp. Dale expeni v HS... archer si je da na 6-7ran vetsinou az je ma zelene, vyjimecne bile, ale negr/sh na 3 a to i na zlute/cervene pokud ma BD.
Praxe v pvp:
Pro me osobne je lepsi zemrit hrde proti presile a vzit sebou do hrobu co nejvice nepratel, ikdyz treba nema sanci porazit all, ale tech par DS polozi na zada nekoho skoro vzdycky, kdyz mam TP zaply... zatimco archer sebou do hrobu nevezme ani jednoho clovicka ve vetsine pripadu a proto run run run.
Song of Warding + treba dark resist proti negrovi te samozrejme nechutne pomuze a pokud negr nema neco vic nez jen pp+se buffy, tak pokud nejsi nemehlo nebo unlucker, tak ti to vyjde... koneckoncu mas jeste songy na run+criticy+life... takze o tom zadna. Na druhou stranu musis pocitat s tim, ze kdyz uz si v teorii das za zadek sws, tak pocitej i tim, ze si ten negr da za zadek taky treba bd a bude mit malarii a to uz te muze zachranit dobre enchly skill StunShot+stesti+sikovny run.