Quote (fifky-OVA @ Wed, 12 Mar 2008, 16:09)
Ten retard byl mysleny na me?

Mno ja v tom hip hopu ty texty ani moc nevnimam.. vim je to mozna blbost.. ale mi se v tom strasne libi to ze to ma rytmus melodii atd.. ktery u metalu postradam.. cca pred 4 lety jsem taky metal poslouchal ale spise prevazne slipknoty kteri tam taky tu melodii meli..
e: navic hraju basket se kterym je hip hop proste spojeny

Retard byl na pana Hru...
ehm... SlipKnoT... je to nu-metal + rapcore (hardcore s prvky rapu) a s metalem v danem slova smyslu ma spolecne mozna nastroje a feel... ale to neni podstatne... podstatnejsi je ze SlipKnoT jsou oproti jinym vecem dost NEmelodicky metal... valna cast power metalovych kapel je melodictejsich nez jsou oni... a to nemluvim o vylozene melodic stylech... ale to myslim si taky neni nijak zasadni, vzhledem k tomu ze uz je neposlouchas... ja proste jenom nemam rad tyhle bludy typu "Posloucham Metallicu jsem drsna metla!", pustis jim neco jineho treba i stejneho zanru a uz se jim to nelibi... tim nerikam ze je nutne poslouchat vsechen metal, ale kdyz posloucham jednu kapelu tak nejsem metla (posloucham obcas Chaoz nebo PSH a taky nejsem Hip Hoper

)
jinak ja ti to neberu, u nas ve tride jsou taky dva basketaci - hip hoperi a jsou to v pohode lidi