d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > V Utery Sraz Gayu V Praze > Hero podminkou
Prev1161718192024Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 92.64
Sep 13 2007 12:44am
Rofl Tak to me dorazi! S pohofovyho chatu uz se to tu rve! Jo banicku to ja sem ti na chatu jednou psal ze te prijedu rosekat jestli nezavraes hubu! :-) Zero souhlasim s tebou chuliganství je nadhera kdyz to ma hlavu a patu kdyz se dodrzej pravidla, obe strany maj chut se stretnou, a neresi se politika! Josefisto kazdej chuligan neni nacek! JA sem byval punkac jak hovado! Ale punk sel do pici punk is dead proste! Takze to nehazej do jednoho pytle! posloucham hc a punk atd. Takze Pijem protoze ne prstem!

This post was edited by Hamihs on Sep 13 2007 12:44am
Member
Sep 13 2007 12:45am
Kdy bude dalsi sraz je ze me stale vetsi gay :-)
Member
Gold: 0.00
Sep 13 2007 01:01am
stretly se tam ale v malem poctu puvodne mela byt jina bitka mluvil jsem o tom proto protoze tam bylo plno kamosu kteri se tma sli pobit a nic nebylo
Member
Sep 13 2007 01:37am
Hmm plno kamosu hakosu co se umej postavit jen v presile? Dobry to byli mozna lidi ktery ses li poprvy a naposled poprat proti podle vsech levicovy bohemce! A stret byl sice nas bylo 15 a vas 70! Ale byl Zato ze nas bylo malo si ale muzete sami! Kdyz ste byli hrhr a nemohli ste pockat!
Member
Gold: 182.59
Sep 13 2007 02:21am
Omg zase Lowbraini rozoberaju to, co nikdy nezazili, necital som to cele ale nekdo tu napisal ze nackovia plesouni a jine prasata (pritom v taliansku a v juznej amerika hooligans tvoria prevazne lavicovi ludia) tu ide zase rozoberat vec ktorej vobec nerozumie. Podla vsetkeho je z hooligans posraty a tak tu trepe vazne keci. Hooligans je o laske k bitkam o braneni si svojho uzemia. TO predsa ludia robili od doby kamennej moznos skorej .... nvm . Cafte:)
Member
Gold: 5,871.00
Sep 13 2007 03:30am
Quote (StevkoCi @ Thu, Sep 13 2007, 08:21am)
Omg zase Lowbraini rozoberaju to, co nikdy nezazili, necital som to cele ale nekdo tu napisal ze nackovia plesouni a jine prasata (pritom v taliansku a v juznej amerika hooligans tvoria prevazne lavicovi ludia) tu ide zase rozoberat vec ktorej vobec nerozumie. Podla vsetkeho je z hooligans posraty a tak tu trepe vazne keci. Hooligans je o laske k bitkam o braneni si svojho uzemia. TO predsa ludia robili od doby kamennej moznos skorej .... nvm . Cafte:)

taaaakze
Ja netvrdim ze nazi, fasouni a hůlibáby sou jedno a to samy, to sem nikdy nerek, zaklady o to vim... rozebiras tady hovno stevko...Jde o to ze vsechny tydle plesky spojuje jedna vec- laska k nasili coz mi prijde naprosto dementni...
Mas pravdu, z hooligans jsem posraty, o tom žadna... a mam duvod... protoze kdyz vidim nejake zabery jak se bitkari at uz s kymkoli tak je mi uplne jasny, ze nemuzou byt normalni...
"hooligans je o laske k bitkam o braneni si svojho uzemia" - v tom, pripade jste naprosto k smichu a jak uz jsi rekl, timhle se bavili lidi v dobe kamenny, ne moderni lidi... vase mysleni se zrejme zastavilo v v dobe kamenny ( a schvalne si nekde najdi jaky mel objem mozek clena rodu homo v tyhle dobe... uvidis, ze byste nasli spolecnou rec wink.gif ) porid si AEG a nakou vystroj a na naky vase domorody sarvatky si uz ani nevzpomenes wink.gif

To Zero: No to musi bejt neskonala prdel...
ad fotbal: No ja jsem chytal asi 6 let v hokeji, takze fotbal je tak trochu muj nepritel smile.gif no, ale vopravdu ta nase liga je pro srandu kralikum, a ete se v jejim jmenu s nekym rezat, to si dam radsi kafe a sušenky tongue.gif

This post was edited by Josefista on Sep 13 2007 03:42am
Member
Sep 13 2007 03:52am
Quote (Josefista @ Thu, Sep 13 2007, 09:30am)
taaaakze
Ja netvrdim ze nazi, fasouni a hůlibáby sou jedno a to samy, to sem nikdy nerek, zaklady o to vim... rozebiras tady hovno stevko...Jde o to ze vsechny tydle plesky spojuje jedna vec- laska k nasili coz mi prijde naprosto dementni...
Mas pravdu, z hooligans jsem posraty, o tom žadna... a mam duvod... protoze kdyz vidim nejake zabery jak se bitkari at uz s kymkoli tak je mi uplne jasny, ze nemuzou byt normalni...
"hooligans je o laske k bitkam o braneni si svojho uzemia" - v tom, pripade jste naprosto k smichu a jak uz jsi rekl, timhle se bavili lidi v dobe kamenny, ne moderni lidi... vase mysleni se zrejme zastavilo v v dobe kamenny ( a schvalne si nekde najdi jaky mel objem mozek clena rodu homo v tyhle dobe... uvidis, ze byste nasli spolecnou rec wink.gif ) porid si AEG a nakou vystroj a na naky vase domorody sarvatky si uz ani nevzpomenes wink.gif

To Zero: No to musi bejt neskonala prdel...
ad fotbal: No ja jsem chytal asi 6 let v hokeji, takze fotbal je tak trochu muj nepritel smile.gif no, ale vopravdu ta nase liga je pro srandu kralikum, a ete se v jejim jmenu s nekym rezat, to si dam radsi kafe a sušenky tongue.gif

Kdyz uz mluvis takhle tak aspon mluv slusne! Protoze jsem si jistej ze v realu by si slusnej byl! A Laskave tady o tom nemluv kdyz nikoho neznas nikdy si mezi tima lidma nebyl! To je proste sport jako si jdou dva lidi zaboxovat do ringu chuliggani se jdou pobit! Jako si jdou dva zahrat sachy! Chuligani se jdou pobit! Tak tu neodsuzuj vec o ktery nic nevis!! Zatim se tu jako clovek bez mozku z doby kamenny chovas jen ty! Radoby inteligentni kecy! Jestli chces muzem se sejit real :-D Pres net se o tom spatne povida :-D A clovek si pak moc neotvira hubu!
Member
Sep 13 2007 03:57am
A nevim proc to tu furt resime! Tohle je topic kvuli srazu a ne ohledne subkultur! Takze konec!
Member
Gold: 5,871.00
Sep 13 2007 03:58am
Quote (Hamihs @ Thu, Sep 13 2007, 09:52am)
Kdyz uz mluvis takhle tak aspon mluv slusne! Protoze jsem si jistej ze v realu by si slusnej byl! A Laskave tady o tom nemluv kdyz nikoho neznas nikdy si mezi tima lidma nebyl! To je proste sport jako si jdou dva lidi zaboxovat do ringu chuliggani se jdou pobit! Jako si jdou dva zahrat sachy! Chuligani se jdou pobit! Tak tu neodsuzuj vec o ktery nic nevis!! Zatim se tu jako clovek bez mozku z doby kamenny chovas jen ty! Radoby inteligentni kecy! Jestli chces muzem se sejit real :-D Pres net se o tom spatne povida :-D A clovek si pak moc neotvira hubu!

v realu bych to rekl uplne stejne... nadhernej sport- ublizovani druhejm... (opravdu neni nad to to srovnavat s šachama, lol biggrin.gif) mas pravdu, moc toho o tom nevim, ale uz jenom z tech vasich silackejch kecu, co tady vedete, se valim po zemi... je to muj nazor, nikomu ho netlacim... chces mi snad brat moje nazory? radsi se nauc nest kritiku. real se s tebou kldine rad sejdu na nakym srazu D2 a muzem to prodebatit... teda kdyz mi slibis ze me nebudes chtit zbit tongue.gif skoncil jsem

This post was edited by Josefista on Sep 13 2007 04:00am
Member
Sep 13 2007 04:00am
Posledni vec ty lidi jsou chuligani a jdou do toho ze dostanou! Takze to neni ublizovani druhejm! Ale oni si zvolili ze bud jim bude ublizeno! a za dalsi jsou tam pravidla takze to ublizovani moc neni!
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1161718192024Next
Add Reply New Topic New Poll