Quote (StevkoCi @ Thu, Sep 13 2007, 08:21am)
Omg zase Lowbraini rozoberaju to, co nikdy nezazili, necital som to cele ale nekdo tu napisal ze nackovia plesouni a jine prasata (pritom v taliansku a v juznej amerika hooligans tvoria prevazne lavicovi ludia) tu ide zase rozoberat vec ktorej vobec nerozumie. Podla vsetkeho je z hooligans posraty a tak tu trepe vazne keci. Hooligans je o laske k bitkam o braneni si svojho uzemia. TO predsa ludia robili od doby kamennej moznos skorej .... nvm . Cafte:)
taaaakze
Ja netvrdim ze nazi, fasouni a hůlibáby sou jedno a to samy, to sem nikdy nerek, zaklady o to vim... rozebiras tady hovno stevko...Jde o to ze vsechny tydle plesky spojuje jedna vec- laska k nasili coz mi prijde naprosto dementni...
Mas pravdu, z hooligans jsem posraty, o tom žadna... a mam duvod... protoze kdyz vidim nejake zabery jak se bitkari at uz s kymkoli tak je mi uplne jasny, ze nemuzou byt normalni...
"hooligans je o laske k bitkam o braneni si svojho uzemia" - v tom, pripade jste naprosto k smichu a jak uz jsi rekl, timhle se bavili lidi v dobe kamenny, ne moderni lidi... vase mysleni se zrejme zastavilo v v dobe kamenny ( a schvalne si nekde najdi jaky mel objem mozek clena rodu homo v tyhle dobe... uvidis, ze byste nasli spolecnou rec

) porid si AEG a nakou vystroj a na naky vase domorody sarvatky si uz ani nevzpomenes

To Zero: No to musi bejt neskonala prdel...
ad fotbal: No ja jsem chytal asi 6 let v hokeji, takze fotbal je tak trochu muj nepritel

no, ale vopravdu ta nase liga je pro srandu kralikum, a ete se v jejim jmenu s nekym rezat, to si dam radsi kafe a sušenky
This post was edited by Josefista on Sep 13 2007 03:42am