d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Lineage2 > ta hra si zaslouzi vlastni tema
Prev1151617181925Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1,876.00
May 12 2007 04:38am
Vsak vy na to prijdete... a zvlast zero. Ze HE na lowrate c4 neni to na co byl zvykly na high rate s hodinovymi full bufy. Je sice pravda ze treba takovy archer nabira na sile, kdyz je ekonomika serveru v dobrem stavu a neni to co drive, kdy Ackove sperky jsme znali jen z obrazku, enchy 5+ vzacnost az buggerstvi a buffery jsme meli na low lvlech, ale porad mam pocit ze ty archery precenujete smile.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 12 2007 11:28am
Tebi, archer proste silny je kdyz k tomu ma dostatecny support, tzn buffy. Samo ze bez buffu nic nezabije je pomaly atd. Ale je to proste moc fun postava, vypada stylove s lukem:)
Ja obecne mam rad DD, tzn archery daggery i treba desta se mi libi.

napr nukeri, obecne velmi silni , staci jim emp a wm a jsou v klidu, ale me ty chary moc nebavi, to je furt gloom DS DS DS incorrect target nebo surrender vortex huricane huricane ....
muzete namitat ze u archera stun atack obcas double shot , ale moc pekny je kdyz vyjde crit a zrovna treba do pyzamka smile.gif Ale podle me nejvetsi fun musi byt za daggera , i kdyz jsem za nej jeste nemel moznost hrat :/ porad ceka na subku
Member
Gold: 175.00
May 12 2007 11:56am
critical ma kazdy rad, proto jedu sws smile.gif
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
May 13 2007 02:09am
Quote (thebiss @ Sat, May 12 2007, 11:38am)
Vsak vy na to prijdete... a zvlast zero. Ze HE na lowrate c4 neni to na co byl zvykly na high rate s hodinovymi full bufy. Je sice pravda ze treba takovy archer nabira na sile, kdyz je ekonomika serveru v dobrem stavu a neni to co drive, kdy Ackove sperky jsme znali jen z obrazku, enchy 5+ vzacnost az buggerstvi a buffery jsme meli na low lvlech, ale porad mam pocit ze ty archery precenujete smile.gif

Tebi co sem se bavil s nějakou holkou, hrála dříve prej v levelu, ale bohužel nechtěla říct nick, tak říkala že archer s pp buffem ji dava critic 1,8k takže s dance of fire je to *2, nemyslím si že střela za 3,600 je špatná. Jelikož každého mága můžeš zresistovat. Resist wind,fire,watter,dark magic a v neposledni řadě je zde ještě song of warding,zvyšující mdef.

Neříkám že archer je nějak imba to ne, ale potřebuje full buff. A já vím že full buff mít budu, takže proto archer smile.gif
Member
May 13 2007 05:14am
pp buff ja jasny, ale ty vase full buff sny bych chtel mit taky... tady fakt trva dance/song jen 2min a ne nejakou hodinu...
a jestli je archer 4fun no nevim, ale krome stunu na pvp nic jineho pouzivat nemuze, na pvm ani to ne
...realita...
Member
May 13 2007 05:36am
Quote (thebiss @ Sun, May 13 2007, 12:14pm)
pp buff ja jasny, ale ty vase full buff sny bych chtel mit taky... tady fakt trva dance/song jen 2min a ne nejakou hodinu...
a jestli je archer 4fun no nevim, ale krome stunu na pvp nic jineho pouzivat nemuze, na pvm ani to ne
...realita...

za 1) nevim kde jsi vzal hodinove full buffy , ale na serverech kde jsem hrál trvají dancy a songy snad jen 2 minuty, normal buffy tak 18 min
za 2) archer je o critech a nerikej mi ze neni fun kdyz das nejakemu pyzamu crit za 2,5 k smile.gif, a ve full buff stavu se pouziva jen normal attack, jinak muzes pouzit i double shot nebo stun ale je pravda ze se soulem je to patricne pomale :/. Archer je mnohem vic funny nez nudny mag, ktery expi stylem DS DS next target stoji na jednom miste a jen se otaci, vetsinou u toho usinam smile.gif, v pvp by se dalo polemizovat preci jenom mag uz pouziva i surrender a vortexy nebo dokoncei silence nebo slow nebo sleep ale zase jen furt stejny dmg taky nuda , pokud teda nedas magic crit za 4k biggrin.gif
Member
May 13 2007 05:53am
Quote (Killer111 @ Sun, May 13 2007, 05:36pm)
Quote (thebiss @ Sun, May 13 2007, 12:14pm)
...realita...

za 1) nevim kde jsi vzal hodinove full buffy , ale na serverech kde jsem hrál trvají dancy a songy snad jen 2 minuty, normal buffy tak 18 min
za 2) archer je o critech a nerikej mi ze neni fun kdyz das nejakemu pyzamu crit za 2,5 k smile.gif, a ve full buff stavu se pouziva jen normal attack, jinak muzes pouzit i double shot nebo stun ale je pravda ze se soulem je to patricne pomale :/. Archer je mnohem vic funny nez nudny mag, ktery expi stylem DS DS next target stoji na jednom miste a jen se otaci, vetsinou u toho usinam smile.gif, v pvp by se dalo polemizovat preci jenom mag uz pouziva i surrender a vortexy nebo dokoncei silence nebo slow nebo sleep ale zase jen furt stejny dmg taky nuda , pokud teda nedas magic crit za 4k biggrin.gif

Vis ono je nejhorsi to, ze archer ukaze silu jen ve vetsi parte, zatimco mag ze sebe dokaze vymacknout maximum ikdyz je sam proti presile. Takovy archer to ma proste nalajnovane, vim ze dam tolik a tolik dmg tomu a tomu char + nejaky ten bonus ve forme criticu, proste uvidim nepritele a uz vim ktera bije, proste uvidim partu nepratel a uz podle jejich nicku mam jasno jestli umru nebo ne, utikam jen malo kdy... me smrt nevadi.
Na druhou stranu je tu ale mag. V mem pripade je to necrous. Summon, TP, gloom, anchor, DS a uz se tesim na vortex az doexpim 76lvl, tyhle kombinace skillu mi prijdou zajimavejsi nez u HE, kde neslo skoro o nic jineho nez o klasicky attack, zadny skill... proste si nemuze dovolit skilly, protoze by obetoval sanci, ze by mohl mit critic, ktery je rozhodne uzitecnejsi nez nejaky dablsot napr, ktery stejne nez vystreli, tak stihne 2x utok s sanci na critic a pokud jeste ti jde o full buff, tak se nevyplati ani StunShot... protoze criticy a att.speed je pritazlivejsi nez cokoliv jineho a byl by sm proti sobe.
Member
May 13 2007 06:24am
teda jestli se ti libi necro v c4 to ti neberu, ale podle me je necro v c4 naprosto nejvic imba char , vytahne corrupted mana , nahodi TP, a nic ho jen tak nesejme, pak gloom vortex DS DS a vesele strili po jinem. Takovy char bych nikdy nehral , hrat char ktery si povodi vsechny , pak te nekdo treba nahodou zabije a uz je to ostuda, takze zrovna hrat necra by me ani v nejmensim pripade nebavilo, kdyz vis ze muzes v klidu vyownit vsechny
Member
May 13 2007 06:29am
Quote (Killer111 @ Sun, May 13 2007, 06:24pm)
teda jestli se ti libi necro v c4 to ti neberu, ale podle me je necro v c4 naprosto nejvic imba char , vytahne corrupted mana , nahodi TP, a nic ho jen tak nesejme, pak gloom vortex DS DS a vesele strili po jinem. Takovy char bych nikdy nehral , hrat char ktery si povodi vsechny , pak te nekdo treba nahodou zabije a uz je to ostuda, takze zrovna hrat necra by me ani v nejmensim pripade nebavilo, kdyz vis ze muzes v klidu vyownit vsechny

Me se to imba libi... nerad totiz prohravam, srtasne nerad! Je na tom neco spatneho, ze rad vyhravam?!
Member
May 13 2007 07:42am
Quote (thebiss @ Sun, May 13 2007, 01:29pm)
Quote (Killer111 @ Sun, May 13 2007, 06:24pm)
teda
jestli se ti libi necro v c4 to ti neberu, ale podle me je necro v c4
naprosto nejvic imba char , vytahne corrupted mana , nahodi TP, a nic
ho jen tak nesejme, pak gloom vortex DS DS a vesele strili po jinem.
Takovy char bych nikdy nehral , hrat char ktery si povodi vsechny , pak
te nekdo treba nahodou zabije a uz je to ostuda, takze zrovna hrat
necra by me ani v nejmensim pripade nebavilo, kdyz vis ze muzes v klidu
vyownit vsechny

Me se to imba libi... nerad totiz prohravam, srtasne nerad! Je na tom neco spatneho, ze rad vyhravam?!

jak
jsem napsal jestli se ti to libi, ja ti to neberu, jen jsem nadhodil
to, ze porad vyhravat stejnym stylem me imho fun moc neprijde, na
druhou stranu jsi nekde psal ze ti vubec nevadi umirat tzn ani
prohravat, tak ja fakt nevim

necro je trapny

This post was edited by Killer111 on May 13 2007 07:43am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1151617181925Next
Closed New Topic New Poll