Quote (Killer111 @ Sun, May 13 2007, 05:36pm)
Quote (thebiss @ Sun, May 13 2007, 12:14pm)
pp buff ja jasny, ale ty vase full buff sny bych chtel mit taky... tady fakt trva dance/song jen 2min a ne nejakou hodinu...
a jestli je archer 4fun no nevim, ale krome stunu na pvp nic jineho pouzivat nemuze, na pvm ani to ne
...realita...
za 1) nevim kde jsi vzal hodinove full buffy , ale na serverech kde jsem hrál trvají dancy a songy snad jen 2 minuty, normal buffy tak 18 min
za 2) archer je o critech a nerikej mi ze neni fun kdyz das nejakemu pyzamu crit za 2,5 k

, a ve full buff stavu se pouziva jen normal attack, jinak muzes pouzit i double shot nebo stun ale je pravda ze se soulem je to patricne pomale :/. Archer je mnohem vic funny nez nudny mag, ktery expi stylem DS DS next target stoji na jednom miste a jen se otaci, vetsinou u toho usinam

, v pvp by se dalo polemizovat preci jenom mag uz pouziva i surrender a vortexy nebo dokoncei silence nebo slow nebo sleep ale zase jen furt stejny dmg taky nuda , pokud teda nedas magic crit za 4k

Vis ono je nejhorsi to, ze archer ukaze silu jen ve vetsi parte, zatimco mag ze sebe dokaze vymacknout maximum ikdyz je sam proti presile. Takovy archer to ma proste nalajnovane, vim ze dam tolik a tolik dmg tomu a tomu char + nejaky ten bonus ve forme criticu, proste uvidim nepritele a uz vim ktera bije, proste uvidim partu nepratel a uz podle jejich nicku mam jasno jestli umru nebo ne, utikam jen malo kdy... me smrt nevadi.
Na druhou stranu je tu ale mag. V mem pripade je to necrous. Summon, TP, gloom, anchor, DS a uz se tesim na vortex az doexpim 76lvl, tyhle kombinace skillu mi prijdou zajimavejsi nez u HE, kde neslo skoro o nic jineho nez o klasicky attack, zadny skill... proste si nemuze dovolit skilly, protoze by obetoval sanci, ze by mohl mit critic, ktery je rozhodne uzitecnejsi nez nejaky dablsot napr, ktery stejne nez vystreli, tak stihne 2x utok s sanci na critic a pokud jeste ti jde o full buff, tak se nevyplati ani StunShot... protoze criticy a att.speed je pritazlivejsi nez cokoliv jineho a byl by sm proti sobe.