Quote (dessa5 @ Sun, Jun 24 2007, 06:22pm)
Quote (thebiss @ Sun, 24 Jun 2007, 09:36)
Quote (dessa5 @ Sat, Jun 23 2007, 07:51pm)
Quote (fifky-OVA @ Sat, 23 Jun 2007, 15:11)
Quote (CarodeJ @ Sat, Jun 23 2007, 12:14pm)
tak kdybych rekl, aby sis nemyslel, ze papam misto paralenu estrogen, tak to bude znit blbe

a carnitin a creatin taky ne

nn muscles
ja o creatinu uvazuju je to safe?

creatin neni safe,
je to docela normalni anabolikum.
ma to negativni vliv na vsechno mozny - napr. zvysena agresivita, zhorsena potence, o vlivu na jatra radsi ani nemluvim...
musis u toho samozrejme taky cvicit, pak mas sice svaly, jakmile ale prestanes cvicit, promeni se to v tuk...
dessa, reknu to velmi slusne, co tu zvanis zas sracky? Jak muzes povazovat creation za anabolika? Negativni vlivy sedi sice na urcite anabolika, ale creation do nich ma tak daleko, asi jako Vitamin C. Zkus priste komentovat neco, cemu aspon trochu rozumis. A co se tyce agresivity, tak je zvysena asi stejne jako po litru polotucneho mleka...
reknu ti to asi takhle,
o tehle pripravcich vim celkem dost, jednak z karate, jednak z atletiky na Dukle, kde se tim driv vykrmoval kazdej, dneska uz je to na seznamu zakazanejch latek. (viz afera s americkejma sprinterama) a taky treba vim dost od znamejch doktoru. Creatin monohydrat je skodlivej, rikej si co chces. V pripade, ze ho pouzivas mas v tele nedostatek creatininu a zatezujes ledviny a jatra. Ostatni jevy jsou celkem ojedinele, ale s potenci i s agresivitou muzes mit problem.
samozrejme si muzes zrat, co chces, je to tvoje telo, vodstrel si ledviny a jatra jak chces, ale az budes chodit na dialyzu, treba si vzpomenes, ze jsem te varoval...
A priste trocha ucty, kdyby byla. Nejsem zvyklej, aby si na mě někdo o pět let mladší otvíral hubu.
Ze vis toho celkem dost z nejakeho karate nebo atletiky ci od znamych? To rikej nekomu jinemu, treba strejdovi nebo babicce, uctu mit nebudu, protoze na tyhle recicky jsem zvlast agresivni. Pracuji ve fitku uz asi 7let, sportovni vyzivou se zajimam pres 5let, mam na to VS, kurzy a osobni zkusenosti. Me nebude opravdu kdejaky hurvinek poucovat co je anabolikum, stereoidy, creation nebo cokoliv o vedlejsich ci jakychkoliv ucincich... a pokud si nejaky sportovec nespocita kolik je 1+1 ma problem, stejne jako kdokoliv jiny pri cemkoliv jinem.
@ palec vybral sis dobre

Kolik te stal? Nutrend ma kvalitni vyrobky, mj. zrovna pred 3tydny jsem byl na takove mensi exkurzi primo v jejich sidle a vyrobne v Olomouci... ta dvoudenni akce co meli prichystanou nemela chybu ;p