Quote (Leri @ Wed, 13 Dec 2006, 22:11)
cituji: "... nebo nejobskurnejsi Death Metal kde se muzikanti primo opajeji horami mrtvol a podobnymi prijemnostmi..." k tomuhle reknu jenom 4 pismena: ROFL... je to fakt k smichu ale spis kvuli svoji povrchnosti a pateticnosti... ale i tak good joke

(nebo Killing Joke

- doufam ze znate

)
cituji dale: "...ma cerny hadry na sobe, dlouhy vlasy a je tetovanej..." - az na posledni podminku splnuju a i k tomu se schyluje... proc mam ale pocit ze ze sahodlouheho popisu vypitvali to sice nejpodstatnejsi ale opet nejpovrchnejsi? cely ten clanek je cituji Alese Brichtu: "... je to proste divadlo, je to poza, je to zabava..." (pozou je myslen postoj toho videa k metalu)
pokud jsem na neco zapomel tak mi to reknete, snazim se to upravit cim dal tim vic te jejich NOVAcke pravde

ale aspon si me trochu udobrili nakonec... pani ze Stigmy je docela sympatacka
zaverem bych chtel rict ze pokud jsem se nekoho svym postem dotknul tk se mu ze srdce omlouvam, ale uprimne me dokaze nasrat k nepricetnosti kdyz se nekdo na metal diva tak omezene a jeste se povazuje za odbornika...
edit: jo a jeste bych chtel podekovat Lerakovi ze to sem hodil, kdyz jsem o te reportazi slysel tak jsem byl docela zvedavy co v ni bylo, vidim ze moje predpoklady se potvrdili
This post was edited by MrReaper on Dec 13 2006 04:15pm