d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské >
Poll > Hrajete Neco Jinneho?
Prev1131415161720Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 13 2007 12:03pm
Tak: Lineage uz jsem rozchodil , diky Tebi , bylo to tim ze se mi stihly nastahovat 2 soubory animaci a proto to neslo smile.gif
Ale furt by to chtelo vyresit ten procesor
Member
Gold: 25,797.87
Jan 22 2007 02:42pm
co treba pratleske unreal tournament hele lidi se sobem sme hrali prez hamachi muzem si zahrat i jinatsi hru po hamachi ale nejdostupnejsi a nejzabavnejsi je unreal tournament
kdo se chce pripojit podminky sou dve
-demo ma 50mb unreal tournament <classic>
-stahnout hamachi a aktualizovat new verzi
pro lajky hamachi vytvari sitove pripojeni v pocitace ale vezkutecnosti je to prez net
use google na vyhledani toho je to sranda a neni nad to videt se rozprsknout se o zed a hned to od nej dostat ze zadu wink.gif fakt zabava ruzny mutatory atd tak kdo by do toho sel?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 22 2007 02:53pm
Tedka hraju Lineage 2 smile.gif
Member
Gold: 0.00
Jan 22 2007 02:58pm
Quote (Lua @ Mon, 22 Jan 2007, 21:42)
co treba pratleske unreal tournament hele lidi se sobem sme hrali prez hamachi muzem si zahrat i jinatsi hru po hamachi ale nejdostupnejsi a nejzabavnejsi je unreal tournament
pro lajky hamachi vytvari sitove pripojeni v pocitace ale vezkutecnosti je to prez net
use google na vyhledani toho je to sranda a neni nad to videt se rozprsknout se o zed a hned to od nej dostat ze zadu wink.gif fakt zabava ruzny mutatory atd tak kdo by do toho sel?

to hrate iba demo?
Member
Gold: 155.00
Jan 22 2007 03:40pm

no mozme, ale demo urcite nie tongue.gif ja to drtim obcas s botmi, ale teraz som odtialto http://cs.wtf.sk/index.php?site=news stiahol cs 1.6 aj s patchom na non stream, takze ked ma negdo zaujem...
Member
Jan 22 2007 03:44pm
Quote (otko @ Mon, Jan 22 2007, 08:58pm)

to hrate iba demo?

jo demu prez net ale pro komp je to jako sit demo obsahuje asi 4-5kol naky mutatory treba jedna rana smrt atd a ma to ciste jen zabijeni full verze ma capture the flag atd
ale takova reznicina je moc pekna jako dat si pocitac na profi tak jen vystris hlavu a uz si tuhej proste pvp je neja ted si vem ze se nas tam sejde 10 dneska rano sme to hrali mi 3 ja a asi 5 botu kamosi z kterejma sme to hrali uz davno ale prez net ale ted nam nikdo do her lezt nebude atd takze hrajeme jen mi a demo jak rikam bohate staci a je to dostatecna sranda instat gib <jedna rana smrt je taky funny> tak je treba jenom z rocket luncher atd ale na roket je nej jen jedna arena a to je morfeus tam je i snizena gravitace takze skacs hodne vysoko atd ale zase pomaleji letis a nekdo te muze sejmou fakt sranda jak rikam pro zabavu ti staci 50mb demo ut a hamachi program zaregistrovat a rozject pripojit se na naky server kterej muze zalozit ale uplne kazdy a ve hrach volit jako lan game a jedes wink.gif proste to ma svou dobrou vec treba kdyz mas hodne killu tak mas killing spree a to se vobevi vsem playerum takze vis ze ted jedes wink.gif a treba pak se vobevi vsem kdyz zabijes kdo ma unstople atd killing spree kdo ho zabil a kdo mu to prerusil proste bezhlava strilecka ale zas tak bezhlava neni musis umet vyhejbat mit dobrou musku predvidat atd osobne nej hra ktera muze se hrat na to ze to je demo
Member
Jan 22 2007 03:48pm
Quote (Lua @ Mon, 22 Jan 2007, 22:44)
Quote (otko @ Mon, Jan 22 2007, 08:58pm)

to hrate iba demo?

jo demu prez net ale pro komp je to jako sit demo obsahuje asi 4-5kol naky mutatory treba jedna rana smrt atd a ma to ciste jen zabijeni full verze ma capture the flag atd
ale takova reznicina je moc pekna jako dat si pocitac na profi tak jen vystris hlavu a uz si tuhej proste pvp je neja ted si vem ze se nas tam sejde 10 dneska rano sme to hrali mi 3 ja a asi 5 botu kamosi z kterejma sme to hrali uz davno ale prez net ale ted nam nikdo do her lezt nebude atd takze hrajeme jen mi a demo jak rikam bohate staci a je to dostatecna sranda instat gib <jedna rana smrt je taky funny> tak je treba jenom z rocket luncher atd ale na roket je nej jen jedna arena a to je morfeus tam je i snizena gravitace takze skacs hodne vysoko atd ale zase pomaleji letis a nekdo te muze sejmou fakt sranda jak rikam pro zabavu ti staci 50mb demo ut a hamachi program zaregistrovat a rozject pripojit se na naky server kterej muze zalozit ale uplne kazdy a ve hrach volit jako lan game a jedes wink.gif proste to ma svou dobrou vec treba kdyz mas hodne killu tak mas killing spree a to se vobevi vsem playerum takze vis ze ted jedes wink.gif a treba pak se vobevi vsem kdyz zabijes kdo ma unstople atd killing spree kdo ho zabil a kdo mu to prerusil proste bezhlava strilecka ale zas tak bezhlava neni musis umet vyhejbat mit dobrou musku predvidat atd osobne nej hra ktera muze se hrat na to ze to je demo

MULTI-KILL
Member
Jan 22 2007 04:09pm
na staruckeho QIII si uz nik nevzpomanie ?
Member
Gold: 0.00
Jan 22 2007 04:21pm
Quote (Dieoncommand @ Mon, 22 Jan 2007, 23:09)
na staruckeho QIII si uz nik nevzpomanie ?

g g g g g goodlike !!!

q3 hocikedy hocikde

ale zahral by som si aj ten Ut aj ked demo lua posli mi pm smile.gif s podrobnostami

mofo: aj ja hram na non steame mozem ti dat par serverov de sa zdrzujem smile.gif

This post was edited by otko on Jan 22 2007 04:22pm
Member
Jan 22 2007 05:55pm
jo poslu chce este nekdo? je to neco jineho nez d2 ofc q3 mam doma taky pokud to de parit po lanu tak to de parit i po hama na 90% wink.gif jako jo to killy sou dobry a fakt staci jen demo treba jak sme to po dlouhe dobe zase hrali z jednim kamose btw sme to hrali jako prvni po netu spolu to demicko takze sme trusku skilled dneska sme litaly proti sobe a uhejbaly a strely a este ktomu sme strilely boty pac byly snazsi cil biggrin.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1131415161720Next
Add Reply New Topic New Poll