[QUOTE=Jameess,Sat, 19 Jul 2008, 07:57][QUOTE=palec,Tue, Jul 15 2008, 07:16pm]doprdele tak jaktože chodíš jako skin do kotle bohemky ?

...jsi fakt zvláštní ...ale rozhodne co se tyce hadky ty vs. foxcompany tak u mě vedeš ...[/QUOTE]
Hele na bohemku nechodej jen afaci a sharpaci ale i lidi co jim jde treba jen o ten fotbal a na politiku serou. Nebo jim jde o 3 polocas ve fotbale coz je muj pripad... Dekuji ze mi davas body v hadce... budu se snazit dal abych te nezklamal.
[QUOTE=Foxcompany,Tue, Jul 15 2008, 08:50pm]na bohemku nechodim pac to jsou lamy jo takhle na slavii okey ,
mimochodem ten tvuj avatar mluvi za vse.
fuck off nazi
rad bych na tebe poslal par zfetovanej negru s letlampou![/QUOTE]
Ohh uz se bojim kor tebe, a na slavii ? tam znam dost lidi a jako ty nemas rad hakose ? tak se koukni na slavii do kotle minimalne 20 lidi tam je z narodniho odporu ... jen tak mimo chodem
Se prosimte prober muj avatar? skinhead sedici na zemi cernobilej

ohh kazda plesata hlava je nacek

... jooo
prosimte prober se z ty diskoteky ...
[QUOTE=Foxcompany,Wed, Jul 16 2008, 10:36am]<DIV class=quote1>Quote (Esantin @ Tue, 15 Jul 2008, 22:18)</DIV>
<DIV class=quote2><!--QuoteEBegin-->
http://cs.wikipedia.org/wiki/Skinhead[/QUOTE]
myslis ze jsi mi rekl neco novyho? ja vim ze skinheadi ty pravi nejsou rasisti , ale ty skinheadi co jsou ted (maly decka co nevyrostli ) jsou proste rasisti a to jsou pro me povl kterej kdyz potkam tak rozbiju.[/QUOTE]
Hele prosimte

tak proc mi proste nenapises kdy a kde se slezem ?

ja se osobniho kontaktu nebojim narozdil od nekoho... jiste jsem maly detsko co se na scene pohybuje pouze 7 let

nj Orlik rulez skoda ze sem vty dobe byl malej nato abych mohl jim na koncerty
[QUOTE=Foxcompany,Wed, Jul 16 2008, 11:16am]porad lepsi nez si vyholit palici vzit si na sebe obrovskou bundu v ktery vypadas jako kdybys stravil celej zivot ve fitku , pritom pod ni chudacek .
tyhle lidi nechapu , tot vse[/QUOTE]
DObry no tak bombra sem nasobe nosil kdysi davno ... a obcas ho vytahnu v zime. ted spis nosim mikyni a tricka

a jako bundu Harrington od Hooligans
Takze tady je par reakci nato co se tu psalo.
PS: jinak se tesim na dalsi sraz

az pokecame a ten druhej sentinely byl Hamihs

[/QUOTE]
ano pane generale!