d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Vánoce->dárky > A Vše Kolem
Prev1121314
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13.37
Dec 12 2008 09:00am
hi
Member
Gold: 6.66
Dec 12 2008 09:01am
Quote (Wourly @ Fri, Dec 12 2008, 02:22pm)
Je to naprosto logické, vzhledem k tomu, že se vrhá do každé bitky, má jíž menší počet mozkových buněk ( otřesi [pěsti] jim neprospívají ), tudíž jeho IQ je srovnatelné s 10i letým dítětem.

no myslim ze ikdyz mi jich dost znicili udery dohlavy, mam jich stale vic jak ty biggrin.gif wourly biggrin.gif tak schvalne merili vam nekdy na skole iq kdyz se tim ohnanis, biggrin.gif mejo a merili mi ho i u psychloga u kteryho sem parkrat byl biggrin.gif a spatne sem rozhodne nedopadl.

tudis ja si dokazu hrat s 10 letym ditetem a nestidim se zato , stejne si dokazu hrat s 2 letym ditem. jednou budu mit svoje dite takze si snim vklidu budu hrat, ikdyz pochybuju ze by nejaka holka splodila nekdy potomka s tebou wourly, a pokud ste tu vsichni tak drsni tak prijedte smile.gif rad si svamam pokecam tvari tvar.... s panem wourlym teda botou tvář.....

no nic jdu dokina se svym 10 letym braskou na sobika nikiho smile.gif muzete komentovat jak chcete biggrin.gif ja tam snim jdu rad abych mu udelal radost.
Member
Gold: 80.00
Warn: 10%
Dec 12 2008 09:03am
Quote (Jameess @ Fri, 12 Dec 2008, 15:01)
no myslim ze ikdyz mi jich dost znicili udery dohlavy, mam jich stale vic jak ty biggrin.gif  wourly  biggrin.gif  tak schvalne merili vam nekdy na skole iq kdyz se tim ohnanis, biggrin.gif mejo a merili mi ho i u psychloga u kteryho sem parkrat byl biggrin.gif a spatne sem rozhodne nedopadl.

tudis ja si dokazu hrat s 10 letym ditetem a nestidim se zato , stejne si dokazu hrat s 2 letym ditem. jednou budu mit svoje dite takze si snim vklidu budu hrat, ikdyz pochybuju ze by nejaka holka splodila nekdy potomka s tebou wourly,  a pokud ste tu vsichni tak drsni tak prijedte smile.gif rad si svamam pokecam tvari tvar....  s panem wourlym teda botou tvář.....

no nic jdu dokina se svym 10 letym braskou na sobika nikiho smile.gif muzete komentovat jak chcete biggrin.gif ja tam snim jdu rad abych mu udelal radost.

jojo to byli casy kdyz jsem si hrál s dinosaurama se sestrou xD , tak naposled pred mesicem jelikoz jsem je musel vyhodiT!!!
NEEE

ja to chapu jamesi smile.gif
Member
Gold: 2,227.00
Dec 12 2008 01:23pm
Takže ......

Dárky Pro matku indukční vařič a hrnce na ten indukční vařič

pro tátu 5 modelů křižníků 2 světové války

pro sestru ta co je v profilu nevím co jí dát tak asi nějakej poukaz nebo volnásek

přítelkyně dostane asi pár encyklopedií o sukulentech a kaktusů
Member
Gold: 10,388.99
Dec 12 2008 01:37pm
Quote (Kebs @ Fri, Dec 12 2008, 08:23pm)
Takže ......

Dárky Pro matku indukční vařič a hrnce na ten indukční vařič

pro tátu 5 modelů křižníků 2 světové války

pro sestru ta co je v profilu nevím co jí dát tak asi nějakej poukaz nebo volnásek

přítelkyně dostane asi pár encyklopedií o sukulentech a kaktusů

vyfoť ty modely, mě zajímaj wink.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1121314
Add Reply New Topic New Poll